baš su ok ove finske lol
Printable View
baš su ok ove finske lol
Bozoje autogolove si zabijaš.
To je bila poanta, makar za my little pony zaslužuje permaban i izgon iz postojanja.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
o jebem te boze :(
[quote=Neven <R>]To je bila poanta, makar za my little pony zaslužuje permaban i izgon iz postojanja.[/quote:av1wdjbm]= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":av1wdjbm
ne seri...
Neven je očito promašio bit slike, ali poniji su loši i prihvaćam kritiku:
Meni su smješne reakcije većine forumaša jer očito da nije bio OZBILJAN ban, ali internet is srs bzns. Od sad se prema svima treba obraćati sa Vi i pristojno se smijati na šale
Ha, I say. Ha ha! *raises teacup*
Ona finska avangarda mi je većinom retardirana, osim par slika na koje sam se pokidao. Npr. ona sa Sawom i bicikletom.
Finska avangarda :pray: :pray: :pray:
lol. ovakvi kao ti su razlog sta je ovaj forum smece. samo zato sta tebi osobno nije smijesno, nije razlog za ban...dok drugi rade sranja i prolaze nekaznjeno, ti banas njega jer je postao slike, koje su u spoileru. stvarno si jebeno retardiran. gg.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
meni je vecina ove finske avangarde smijesnija od 80% slika tu sigurno. :(
Nek neko stavi vorhemer ovdje, jedino tu i pripada.
meni je to bilo toliko glupo da sam umirao od smijeha koliko je to besmisleno i retardirano. :D= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Glas razuma.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
http://i.imgur.com/KCfpD.jpg
Dok god su u spoileru, super su.
Benan sam na 2 dana.
I više nesmem stavljati 18+ stvari na forum.
Čak i s upozorenjem.
nakon današnjeg sata logike jednostagvno nisam izdržao...
http://www.mememaker.net/images/publ...1935334670.jpg
ako je išta u cijelome školovanju glupo, onda je to predmet logiak u gimnaziji... stvarno bedastoće
Najgore ti je prvo polugodiste i ta teorija, kasnije kad predjete na iskaznu logiku bit ce med i mlijeko :)
ona klasifikacija pojmova je tako glupa da to nema nigdje.
suprotni, negacijski, kontrarni i to... đizs.
Ima smisla, ali ja sam ga otkrio na kraju godine tek :)= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
[quote=Sonic_Moronic]Ima smisla, ali ja sam ga otkrio na kraju godine tek :)[/quote:2c7eqfpi]= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":2c7eqfpi
ma daj ajde.. pa onaj uvod je vec jedna velika bedastoća! one premise i konkluzije!
Lakše je bičat nego pokušat shvatit koncept, znamo.
shvacam ja to savršeno bez imalo muke, samo je to takav bunch of crap da je to nevjerovatno.
Pa mislim, ipak je to gimnazija :P
:'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
@karlo
a jel?
trebat će vam ta logika.. ne u poslu ni u politici
nego kad budete curi pokušavali LOGIČKI objasnit da se nema razloga uzrujavat zato kaj vas je vidjela na kavi sa curom koja je mlađa od nje..
i kad bude pizdila na vas "bez razloga"..
pa će vam trebat sve moguće logičke zavrzlame da bi objasnili ... "daj molim te upotrijebi logiku.. ako sam te htio varat s nekim (premisa), a nisam glup da to objavim svima (premisa), onda se ne bih poslikao javno nego bih je odveo negdje gdje sam siguran da nas nitko neće nać (konkluzija)"
;P
@kidA.. brutalan strip.. :D
@karlo
prestani whineat nego dolazi do allegra na kafu jednu.
Dobra :D A ovaj Admirov strip je baš uznemirujuć.
http://i.imgur.com/2M1Na.jpg
Već se sat vremena cerekam na ovo :pray:
ovi okviri su fakat nepotrebni...
privatnost...= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Ma ne to, nego taj demotivational ili kako vec se to zove...
filasoraptor ?
Mislim da misli (!) na taj crni okvir demotivatora s nekakvim captain obvious naslovom ispod (u ovom slučaju "vidiš da se znamo") :D
Ma govorim za ovu sliku od vipera, ovaj facebook chat...