Ne kužim kako netko može na ovo da kenja. Zoran je jebeni kralj!= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Printable View
Ne kužim kako netko može na ovo da kenja. Zoran je jebeni kralj!= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Dizanje za školu je u 6 sati. Sad je dvanajst i dvajstpet, pročitati Don Quijota i naučiti kemiju i biologiju da se ne padne. Challenge accepted.
卍 :rotfl:
Umro King Jon-il u 69. godini
http://oi43.tinypic.com/ta36h1.jpg
POČIVAO ★ MIRU
"That awkward moment when you're surrounded by Asians crying, and you're pretending to cry." :rotfl:
Da me pita matematiku i fiziku za 2,kakav sam necu ni jedan od ta 2 predmeta proc :D
Pada snijeg, yay!
Al' ste dosadni Bog vas neće, na FB pišete PADA SNIJEG, ovdje na forumu pišete PADA SNIJEG, pa čovječe, nije li logično da pada snijeg?= Citat =:
Izvorno postao Raz
Molim vas da mi pošaljete na e-mail poruku "pada snijeg." :hangin:
učinjeno :D= Citat =:
Izvorno postao C
http://i39.tinypic.com/fmjkwm.png
AaaaaAAAAAAAaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaaaaAaaaaaaa, jebo vas snijeeeeeg, ovdje ga nema, sada sam u depri. :P
Nema ga ni kod mene, samo kiša :(
jej. sad će mi noge biti mokre dok pem na vlak :D= Citat =:
Izvorno postao Raz
Rip Jong Il.
I fejs me nešto izdrkava niti da lajkove niti komentare niti objave, mislim da se ljuti na mene X)
Rješila Online Rorschach test. Divno :D
http://oi41.tinypic.com/9u7rk5.jpg
= Citat =:
Izvorno postao Dania
w00t. gledam scrubse i baš bude spomenut ovaj moto.
:D
smece, nista od onoga sto je meni licilo nije bilo pod ponudenim odgovorima, a i odgovori su šprd
ispalo mi je 85%, ali bilo je lajk 2 odgovora koja nisam trebao pisat optional, ono sto ja vidim
Ti nisi skužio da je zajebancija?
pricas s hasnijem
ne
I da,obadvoje pao :D= Citat =:
Izvorno postao majstoro
obadvoje, da
= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Nisi jedini ako te to tjesi :)
Ja sam danas pisao kolokvij i bit će jedan masni X, nula bodova. Sutra pišem još jedan, i preksutra još jedan, a za petak imam i neku jebačku zadaću za napravit. Srećom, jednog od profesora smo nagovorili da ne pišemo i njegov predmet u srijedu, što bi zaokružilo stvar na 4 kolokvija i zadaću u jednom tjednu.
yaay ima nas jedinicara :D
Ja objektivno imam ocjene za 4, al mi kuja ne da da ispravim jedinu jedinicu, a neispravljena jedinica određuje zaključnu ocjenu :/
Mehlankolija.. :/
Baš je prikladna u ovo doba godine :D
Pao i ja fiziku, prvi puta u životu, jej.
trebali bi se malo pozabavit sobom vi koji padate predmete u srednjoj školi.
dvaput danas postam u ovoj temi i dvaput započinjem novu stranicu 8)
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
<3
Lijeni su i neodgovorni, a vjerojatno nemaju ni razvijene radne navike. Starci preblago kažnjavaju djecu u današnje vrijeme i sve se tolerira, tak da me ovakve stvari uopće ne čude.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Najbolji sam iz Informatike u razredu :rambo:
Jako sam blizu tome ali mislim da ipak ne, stvarno ne bih mogao smisliti sebe da padnem predmet kad znam da znam bar za 3 :(= Citat =:
Izvorno postao hacker
Ja jo još ove godine ne padam fiziku, al sljedeće definitivno ( profesor odlazi u penziju ). Uglavnom, pao sam Njemački i još mi kemija visi.
Još kao matura ove godine, trebao bih stisnuti ovo ono, a imam najgore ocjene u životu x). Kad sam tenkre.
[quote=Niko Bellic]Lijeni su i neodgovorni, a vjerojatno nemaju ni razvijene radne navike. Starci preblago kažnjavaju djecu u današnje vrijeme i sve se tolerira, tak da me ovakve stvari uopće ne čude.[/quote:2paofyoq]= Citat =:
Izvorno postao "beba nema zvečku":2paofyoq
Ma nije samo to. Kvragu ja sam u gimnaziji s 4.5 prosjekom prolazil bez učenja. Znam da je većina u tehničkim školama koje su vjerojatno teže od gimnazije,ali kvragu nemoraju baš imat kulje iz fizike.
Definiraj bez učenja.
Profesor/ica je isto važan faktor u tome. Jebeš me ako me ova iz fizika naučila išta korisno, sve sami moramo dokučit, a kad krene objašnjavat onda previše komplicira. Uz to mi je dala 1 jer nisam riješio zadatak 10 sekundi poslije nego što je zadan. Go figure.
za školu nisam radio ništa izvan nastave, znači npr 2 sata zemljopisa je sve što sam čuo od zemljopisa. osim lektire, al to je razumljivo. čak ni zadaće nisam pisal kad bi bile za ocjenu.