young padawan, much to learn you have...= Citat =:
Izvorno postao Spoohy
Printable View
young padawan, much to learn you have...= Citat =:
Izvorno postao Spoohy
Ajde da je mislil na TES serijal, ali najbolji u žanru?(rpg)= Citat =:
Izvorno postao Spoohy
...budimo realni ovdje ne pomaže niti da se braniš s tim da je to tvoje mišljenje jer Oblivion jednostavno ne može biti najbolji u žanru...
Jedino ako ga stavimo u nekakaf zamišljeni žanr (nazovimo ga nekim random imenom...recimo....."Sims"...) onda tvoja tvrdnja prolazi... :)
Recite, TheWitcher je bolji eli?
Barem se tako čini po broju stranica koje je napunija :shock:
Oh da zaboravija san da su cila hrvatska i svit zaluđeni wowon, ma di je oblivion za ove dvi...
Bože bože...
Nema to veze sa Witcherom i WoW-om... jednostavno, Oblivion je inferiorna igra u usporedbi sa Morrowindom većinom iz razloga jer je maksimalno išao na ruku konzolašima što je dovelo do gomile problema (jedino je level scaling odluka koja je TOTALNO pogrešna, neovisno o igraćoj platformi). To ti je inače problem sa dobrim dijelom novih igara - ajmo ih poglupiti (ili "napravimo ih mainstream", kako to developeri vole reći) toliko da ih i budale znaju igrati, a najgore je što se to događa i RPG žanru, po mnogima najkompleksnijem.
Kužim ja to arbiter, znam ja to, slažem se i nigdi nisam napisao da je bolji od morrowinda.
Ovo što san ja reka nema veze sa objektivnošču, to je bilo moje mišljenje(valjda na to imam pravo) i što god vi rekli meni če oblivion biti nbr1.
Post je bio okrenut više prema zafrkanciji, sigurno nije bilo potrebe za ove gori posrde komentare i omalovažavanje bez argumenata, niti me poznajete niti čete me poznavati, amen aleluja.
Hvala.
Ma nemoj ni ti mene krivo shvatiti, to je isto samo moje mišljenje. :)
Mislim da je najlogičnije kako ćemo nastavke uspoređivati posebno kad je, mene bar, Oblivion masivno razočarao nakon što sam prethodno odigrao Morrowind i bio oduševljen (premda su oba dva kod mene izazvala potpuno suprotne reakcije - MW na početku nisam mogao smisliti, a kasnije sam ga igrao jako dugo vremena, dok me je OB impresionirao na početku dok nisam shvatio koliko je plitak, ponavljajujući i općenito pojednostavljen u usporedbi sa prethodnikom).
Istina, MW je puno temeljitiji, Oblivion mi izgleda kao da je ciljao na to da dobije neke nove igrače(čitaj nabove željne super grafike i sl.),te u isto vrijeme da zadrži sve koji su sate provodili na morrowindu, mislin da je to glavna greška možda.
Moje mišljenje se ne mijenja i oblivion kapa do poda :pray:
oke...nek ti je oblivion zakon (glup izraz BTW), navedi mi zašto ti je oblivion zakon (još uvijek glup izraz)...
Zakon?
Nisan to nigdi vidia oprosti, ti ionako ne čitaš i ne uvažuješ tuđe mišljenje pa ti se nemam što dokazivati.
Tija bi da svi neigraju i nevolu ono što tebi ne paše, jbg, meni paše i to je moje mišljenje.
Moj zadnji odgovor tebi Pakleni dečko.
Sad više neću iznositi svoje mišljenje od straha da me ne opečeš svojim vručim provokacijama.
Postoji ti nešto što se zove život, digni pogled iz ekrana možda ga ugledaš.
Oblivion sad iden opet instalirati i igrati ponovo par miseci.
Hvala na pažnji. :friends:
WTFBBQOMGPWNT= Citat =:
Izvorno postao Spoohy
selfown
samo sam te pitao zbog čega ti je oblivion :pray: ...tvoj odgovor je na razini, well, radiantAI-ja...
Hmm, dakle, ljudi koji igraju igre sa ultrashiny grafikom imaju život?
Ah, da, zato što je ultrashiny grafika sličnija životu, pa iz toga slijedi da igrači Obliviona imaju više iskustva u istome. Izvrsna logika.
Znači da igraču kojemu se oblivion sviđa nema se što srati i pametovati i govoriti mu da mu se nesmi sviđati.
Moja stvar zašto mi je dobra, dobra mi je jer uživan igrati TES eto zašto.
Svaka igra ima svojih mana.
A ti si s otin WTFOMGMPWNt i sl. samo potvrdia da su moje tvrdnje točne.
Uživajte u jebačkom wowu, witcheru, messiahi i ostalim ''pravim'' rpgovima.
Smoksić.
WoW - MMORPG...
The Witcher - RPG bolji od obliviona za nekoliko klasa...
Dark Messiah - hack'n'slash iz prvog lica...
rekao bih da nisi igrao dovoljno igara da možeš objektivno ocjeniti oblivion...
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Da nisam više vidio da se Witcher spominje u istoj rečenici sa Oblivionom, JASNO :-x
Oblivion za sebe - 85/100
Witcher za sebe - 98/100
Oblivion pokraj Witchera - 12/100
Witcher pokraj Obliviona - 171/100
:D
Oke,spoohy,dosta,vrijeme za spavati,ajde u krevet!
Gledaj,TI I TVOJA generacija retarda,kojima je oblivion uber igra,a to zato jer mogu klati sve živo,a kojima je GTA:SA najbolja igra ikad,da,vi ADSL za kunu generacijo,svima vama bi trebao biti ZABRANJEN pristup internet forumima.Jednostavno,retardirani ste.Neznate šta znači igra,i potpuno vam je svejedno dali ima priču ili ne...ionako dijaloge preskačete,i igra se svodi na čisti masakr.Nagledao sam se previše tog smeća u životu,vi fakin wannabe gamer i "kul pa zato slušam tompsona i igram getea cijeli dan",vi trebate umrijeti.
Plinske komore,vješala,svejedno,nabolje u rovu u nekom ratu za svoju "voljenu domovinu"...ne zanima me...
Gledaj,ti nikad nećeš shvatit šta znači gamer...ti si rođen u doba kakvo je da je,suho doba gaminga,gdje dobri naslovi su ko kapi vode usred pustinje,te nikad nećeš shvati šta je jedan RPG,šta je MMO...jednostavno nećeš...
Ajde,odigraj Baldur Nights: Fallout of Planescape...molim te...i odi u najbliži konzum,pitaj ih dali imaju mozak...
YOU are the cancer which is killing Internet...YOU!
*note:ovaj post je posljedica današnje frustracije adsl za kunu generacijom,koje PC kupi u pevecu i onda deru po piratiji...nije baš ugodno kad ti klinac tvrdi da je san andreas bolji od morrowinda...*
*note2:evo,sestra mi je isto danas prešla main quest u oblivionu...a u gaming se kuži koliko pseto u kolače *subnote:NHF doggy* *
Ovaj... nema potrebe za profiliranjem i vrijeđanjem, čovjek je samo rekao da voli Oblivion sa čime se većina nas ne slaže, kao što smo i rekli, ali naravno da ima čovjek pravo postati u temi (o Oblivionu, ni manje ni više) o tome koliko mu se sviđa. Ako se već protivimo onda to bar radimo protu-argumentima (iako je rekao da je njegovo mišljenje subjektivno, ali onda opet i naša su).
Otjerati ćete ga, a nije ni došao. :(
Actually,on je prvi profilirao sve nas kao no-lifere -.-'
Profilirao je na jednoga koji mu je bez razloga počea uvaljivat sarkastične komentare nebi da san neznan koji glupan koeficijenton inteligencije ekvivalentnim prosečnoj siječanjskoj temperaturi upa u njegov planet sa svojin prvin poston kojin niti san napisa što zlonamjerno niti išta, več sam samo pohvalio igricu koja se meni svida.
Puna je mana, ali meni je ok i takva.
Opet ponavljam, nitko me nepozna pa mu nije ni mjesto da mi sudi, barem ne bez kvalitetnih argumenata.
To se posebno odnosi na ovog poviš dobronamjernog koji mi je čak i SMRT poželia, eeeej, da zaslužujen smrt je volin igrati oblivion, katastrofa.
Kakav gta? Kakav thompson? Odkud ti te ideje bez da me pitas sto jos volim. Da me pitaš npr. što mislim o nekoj igrici i sl.
Hvala rijerkin normalnima, ali vidin da oden nisan dobrodošao pa ni nevidin razlog zašto bi osta.
Pogledajte svoje postove i zapitajte se je li ovo sve normalno?
Jeste li možda malo pretjerali ili i dalje mislite da zaslužujen umrijeti
Po(ZD)rav!
@Spoohy, ne daj se zezati. Nemoj suditi forum prema pojedincima koji nisu u stanju naći argument pa deru po psovkama i vrijeđanju. Kaj te briga što drugi misle, ako ti voliš Oblivion, super, nitko ti to nemre oduzeti. Isto tako ja mrzim Ron Perlmana i Hellboy filmove u kojima ima glavnu ulogu, pa me baš briga što svi misle da sam munjen zbog toga xD
Nego, jel možete vjerovati da ja još nisam isprobao Shivering Isles :shock: Svaki put izgubim volju prije nego li dođem do njega :D Ali jebiga, bude mene već primila volja da je ispočetka zaigram kako spada 8)
Oh ne, gubitka. :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
all I did je bilo pitati ga zašto mu se oblivion sviđa na meni svojstven način kojeg bi svatko drugi na forumu shvatio kao šalu i vratio istom mjerom...
but nooooooo...ajmo glumiti facu oko nusproizvoda gaming industrije...
zato sam ga se ja prvo naigro i onda pauziro do ekspanzije XD= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
e da, primjetio sam tu neka oblivion - witcher prepucavanja, a neam pojma meni se witcher ne sviđa, mislim igra ovak nije loša, ali oblivion u srcu :P
witcher je bolji rpg po "sastavu" od obliviona, dakle to je usporedjivanje krusaka i jabuka ali oboje je ukusno, JAKO ukusno voce(u ovom slucaju rpg)
Ne znam ja kako vi ljudi al za mene je Oblivion car igra. U usporedbi s mlađim bratom Morrowindom, nije mu ni do koljena ali dobra grafika i novi "efekti" za to doba kad je nastala igra (početkom 2006. ako se ne varam) ga izvlače iz tih govana. Witcher nikad nisam ni probo tako da u vezi tog neam komentara...
vrijedi je odigrati + ako imas imalo mozga, naucis modirati i traje ti igra godinama= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Istina... Ja sam se u slobodno vrijeme bavio amaterskim modiranjem Morrowinda tj pravio neke špilje s kosturima i banditima šta ja znam i tak te pizdarije, neš sasvim sporedno. Mislim da se može fino sve sredit ako malo naučiš baratat po Construction Setu :D= Citat =:
Izvorno postao wavefunction
jedino je modiranje sto ce me daljnje zadrzati za oblivion
još i danas me grafika fascinira... :shock:
nevjerovatna :thumbs2:
Bethesda je ovog mjeseca u jednom inteviewu spomenula da će OB ove godine dobiti još jedan dodatak. Hoće li to biti nekoliko malih DLC-eva (kao Wizard's Tower, Mehrunes Razor i sl.), veći DLC (kao Knight of the Nine*) ili ekspanzija (Shivering Isles) još nije poznato.
To!!!!!!!!Mozda onda ponovo krenem igrat igru.al me cudi kako to da su se sada odlucili za to a proslo je vec oko 2 godine od proslog expansiona