-
Re: fallout 3......iscekivanje
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Razgovori izgledaju nevjerojatno plitko i slabo nakon prevrhunskog Mass Effecta.
Gotovo mrzim vrhunske naslove. Svaki put podignu standarde za nekoliko letvica. :)
ovisi koji
gledo sam sad live stream i kad je lik prico s Ghoulom u onom baru nekom dobro mi je izgledalo i voice acting i dialozi su bili dovoljno razliciti mislim da je igracu u jednom trenutku bilo ponudeno oko 7 lineova sta ce rec
sig od lika na NMA :D
http://tinypics.us/out.php/i38566_howarddoishotweb.jpg
-
Nista pretjerano zahtjevno...Ak mi je isao Oblivion na full, mislim da ce i ovo...
-
Sramota... Nikad fallout igra nisam.... a i nije neki dozivljaj igrat ga sad, jer nije to to......
-
možda još dobro ispadne,moramo vidjeti...
-
jel ima tocan datum kad ovo izlazi??
-
Malo mi već idu na živce ljudi koji po igri pljuju prije reda. Ako vam se igra nakon 2-3 sata igranja ne svidi, ok, ali stvarno mi je bez veze ta "nije to to" i "igra je bez veze" spika. Naravno da je fallout 3 kod takvih ljudi a priori osuđen na propast...
-
= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
Sramota... Nikad fallout igra nisam.... a i nije neki dozivljaj igrat ga sad, jer nije to to......
Eto vidiš, nisi u pravu. To što stari Fallouti nemaju DirectX v10.1 grafiku te ne koriste Shader Model 4.1, ne znači da su loši i da ih se ne isplati odigrati. Fallout 2 je izašao 1998 godine, ali od 1998 je na tržište izašlo svega šačica pravih RPG naslova, a od te šačice dobrih RPG naslova, bar pola njih nije niti do koljena toj "igrici" iz '98 godine.
-
= Citat =:
Izvorno postao vjever_masni
jel ima tocan datum kad ovo izlazi??
28.10.2008.
-
@bokal: ni nemoj igrati. mozda je bolje da odigras trojku kao fps pa ostale kao rpg. ja sam dvojku igrao prvi put 2008. i bila mi je odlična. grafika je potpuno zanemariva.
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Malo mi već idu na živce ljudi koji po igri pljuju prije reda. Ako vam se igra nakon 2-3 sata igranja ne svidi, ok, ali stvarno mi je bez veze ta "nije to to" i "igra je bez veze" spika. Naravno da je fallout 3 kod takvih ljudi a priori osuđen na propast...
Najveci problem sa ovom igrom je u imenu ,da su je nazvali nekako drugacije ,bilo bi puno manje negativnih stavova.
Fallout je kultna igra , ovaj 3D bethesdin rpg vjerovatno nece biti ni blizu po kvaliteti gameplaya 2D izvornicima ali nece biti ni los.Ja nestrpljivo cekam izlazak ,imam cak i preorder, jer volim nefantasy-ske rpg-ove ,jednostavno ,meni ne mogu mi biti losi.
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
A kako onda oni koji hvale igru prije nego što je uopće izašla? Recimo ogroman broj oblivion fanova? I novinari?
Koja je razlika? On je hvali, neko je pljuje. I da, šta bi trebali dati 350kn da bi vidjeli ako će nam se svidjeti, a kasno je onda.
-
Bezveze je dati 350 kn za igru koja nema mp i radit ce bez problema ako... ne smijem o tome :D
-
Err..Nema mp istina, ali za razliku od jednog CoD4 singleplayera koji traje 6-7 sati nakon čega se većina okrene multiplayeru, ovdje singleplayer traje preko 100 sati u jednom jedinom prolazu.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Premda mi je ovaj filmić u muzeju bio zanimljiv, nemogu se otet dojmu da će ovo bit stvarno nekakav oblivion with guns, što se pogotovo vidi u underground videu. Istina, veseli me kaj je turn based combat očito suuperioran real time-u, ali ovdje je samo akcija, gdje su tu rpg elementi?
-
Daj pogle ovaj filmek -> http://www.gametrailers.com/player/41333.html
Rešetaš mutanta sa faking miniganom, lik niti da se zacima kod udarca metka u tijelo :o Ništa, samo krepa odjednom i to takvim efektom kao da je pao u nesvijest, a ne kao da ga je metak odnio/razmrskao. Sva 3 mutanta sa početka imaju isti efekt umiranja, jedino što je trećemu još i ruka otpala... Znam da je mutant i da je velik, pa bome i da je jak ko bik, ali nemoj mi trčati prema meni bez da se cimaš dok te zasipam 7.62mm kalibrom :-x
Nevjerojatno koliko takvi detalji ubijaju atmosferu i igrivost, zahvaljujući tome ne vidiš razornost oružja, ne vidiš fiziku tijela, ne dobiješ dojam udarca i penetracije metka u tijelo... Katastrofa :(
-
Fakat, ovaj ga rešeta ko manijak a mutant samo trči prema njemu... stvarno malo bzvz odrađeno...
-
I kakva je korist od normalog rešetanja kad ih možeš poklat sa sustavom ciljanja 10 puta efektivnije.
-
bezveze... ovaj ga reseta sa onim energy gunom a ovaj padne mrtav ko daska umjesto da izgori ko na 1. i 2. dijelu ili ovaj reseta sa minigunom po mutantu a mutant stoji na mjestu ko da je imun na te metke... milsim da bude igra jako losa jer uopce nema one rpg elemente kak je 2. imala jer da ima oni bi se jako hvalili kao kak se hvale sa vats-om i jos imam veliku primjedbu na AI... ovaj go moze i sa miniganom resetak a ovaj stoji... al nema veze, nebude se jos dugo Todd slikao sa glupim grimasama i prodavajuci toplu vodu. Al jedno je sigurno da bude igra se dobro prodavala jer bude cijela amerika i europa nasjela na lijepu grafiku, velika oruzja i ruzne mutante, al ce se zato fanovi i oni koji su odigrali 1. i 2. dio Fallouta zgrozavati nad Toddovim bullshitom
-
Ah, ja sam odigrao i prvi i drugi dio, pa svejedno zeljno iscekujem ovaj nastavak...
treba pricekat da igru zapravo isprobamo kako bi je mogli osudit...
-
= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
bezveze... ovaj ga reseta sa onim energy gunom a ovaj padne mrtav ko daska umjesto da izgori ko na 1. i 2. dijelu ili ovaj reseta sa minigunom po mutantu a mutant stoji na mjestu ko da je imun na te metke... milsim da bude igra jako losa jer uopce nema one rpg elemente kak je 2. imala jer da ima oni bi se jako hvalili kao kak se hvale sa vats-om i jos imam veliku primjedbu na AI... ovaj go moze i sa miniganom resetak a ovaj stoji... al nema veze, nebude se jos dugo Todd slikao sa glupim grimasama i prodavajuci toplu vodu. Al jedno je sigurno da bude igra se dobro prodavala jer bude cijela amerika i europa nasjela na lijepu grafiku, velika oruzja i ruzne mutante, al ce se zato fanovi i oni koji su odigrali 1. i 2. dio Fallouta zgrozavati nad Toddovim bullshitom
Ako ubijajući pogodak nije bio critical hit, nikad nije bilo posebne animacije nego je lik samo padao na pod i iskrvario (na leđa il na trbuh). Paljenje flamerima, prženje pulse rifleom i pistolom, prepolavljanje laser rifleom i pistolom, topljenje plasma rifleom,pistolom i granatama, rupa na pola torza oružjima sa single shotovima (najčešće gauss),eksplozija tijela bombom il raketom, raskomadanje gornjeg dijela tijela i izrešetavanje (s pripadajućim zvukovima) minigunom ili biločim s burstom su isključivo CRITICAL KILLOVI.
Ne uključujem moleratove i druge živine, one su imale manje animacija, ali isto specifične, na temu gorenavedenih.
U APA ili PA, čak ponekad i nečem slabijem su te mogli rešetat minigunovima i burstovima kolkogod su htjeli, a često si mogao bit pogođen za NO DAMAGE ili nešto malo; okrznut,je li. Isto tako i tvoj lik npr mutante.
Dakle ne pjeni se zbog nečega što očito ne znaš.
Energy gunovima se ne može "rešetati" izuzev gatling lasera,ali on nije u videima (ne znam je li opće u igri). Energy guns su isključivo single shot u dosadašnjim igrama.
Već je stoput rečeno da gameplay videi ne sadrže questove i dijaloge jer prosječan gamer može provesti cijelo vrijeme jednog videa (cca. 5 minuta) samo čitajući jedan pošten dijalog s jednim NPC-jem,ali ipak se nekaj mora strpat u par minuta videa za širu publiku. Borba i upotreba nekih skillova tipa stealth,lockpick,hacking su logičan izbor.
Pretpostavljam da ću samo 20-ak minuta ili više provesti uređujući lika u atributima i izgledu po svom nahođenju,uopće ne želim to vidjet unaprijed kad ću ionako za manje od mjesec dana sam to temeljito pregledat.
A kaj se tvoje očite mržnje prema Bethesdi tiče,postoje već 22 godine, 14 rade svjetski poznate i priznate igre. Gdje je ono Black Isle? Svaka im čast na mnogim odličnim/savršenim igrama,al im očito ni one nisu pomogle da opstanu.
Prodaja fallouta 1 zapravo inicijalno nije bila ništa posebno, reputacija mu je rasla s godinama, broj fanova isto tako.
Baš me zanima da je oglašivačka mašinerija bila jaka ko danas, kako bi "fanovi" tada reagirali - WTF?!? turn based borba, kakav nuklearni rat, ciljanje očiju i međunožja,kaj je sad ovo?
Fallout je bio MRTAV dok ga Bethesda nije kupila,bez nje bi samo imao hrpu "fanova" koji bi sanjali o ugašenom i propalom Van Burenu.
Ako je u klubu "hardcore fanova" moguće bit samo ako pljujem po svemu osim prvom falloutu (drugi je dodao humor kojeg NEKI nisu odobravali), onda mi je jaaako drago sebe ne smatrat članom...
A igram Fallout serijal od samog izlaska,znam igre iznutra i van.
-
Minimalni zahtjevi su tu:
= Citat =:
Minimum System Requirements:
Windows XP/Vista
1GB System RAM (XP)/ 2GB System RAM (Vista)
2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
Direct X 9.0c compliant video card with 256MB RAM (NVIDIA 6800 or better/ATI X850 or better)
Recommended System Requirements:
Intel Core 2 Duo processor
2 GB System RAM
Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI 3800 series)
Supported Video Card Chipsets:
NVIDIA GeForce 200 series
NVIDIA Geforce 9800 series
NVIDIA Geforce 9600 series
NVIDIA Geforce 8800 series
NVIDIA Geforce 8600 series
NVIDIA Geforce 8500 series
NVIDIA Geforce 8400 series
NVIDIA Geforce 7900 series
NVIDIA Geforce 7800 series
NVIDIA Geforce 7600 series
NVIDIA Geforce 7300 series
NVIDIA GeForce 6800 series
ATI HD 4800 series
ATI HD 4600 series
ATI HD 3800 series
ATI HD 3600 series
ATI HD 3400 series
ATI HD 2900 series
ATI HD 2600 series
ATI HD 2400 series
ATI X1900 series
ATI X1800 series
ATI X1600 series
ATI X1300 series
ATI X850 series
http://kotaku.com/5062487/fallout-3-+-t ... quirements
-
Heh, sad znamo odakle HCL-u ti zahtjevi. Inače već su neko vrijeme poznati i govori se da je optimizirano do bola, ali ja više mislim da je nezahtjevno do bola, jer je grafika jako loša.
-
Pa kolko sam vidio i nije bas jako losa, uglavnom radi se o istom oblivion engine-u, malo modificiranom tak da mislilm da bi igra trebala glatko ici...s Oblivionom nisam imao problema, nadam se da necu i s ovom igrom
-
ja dosta očekujem od ove igre, te se nadam da neću također imati problema sa pokretanjem.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Heh, sad znamo odakle HCL-u ti zahtjevi
ekšli, ne. zahtjevi su poznati već neko vrijeme jer ih je bethesda uključila u faq na officialnoj stranici još 9. 10. i tad smo ih objavili na hcl-u.
Kotaku i arbiter kasne nekoliko dana, al nećemo im zamjerit. što se tiče samih zahtjeva, zadovoljan sam :thumbs2:
-
-
a trebao bi i ja to potjerat na high, nadam se :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
pa kad će više ovo?!?
Za točno 2 tjedna.