Ja nikada nisam imao problema sa zenskim drustvom u smislu prijateljstva, a bas i nisam nesto zenstven. Samo sam u kurcu. :D= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Printable View
Ja nikada nisam imao problema sa zenskim drustvom u smislu prijateljstva, a bas i nisam nesto zenstven. Samo sam u kurcu. :D= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Vjerujem.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Treba moć podnosit taj jebeni mindset koji 9/10 žena ima.
99/100 ljudi ima. Da.
Kao dječarac iz teh. škole koji je imao sveukupno jednu žensku u školi, a sad ni to više, mogu reći da je muško društvo jednostavno bolje. Konflikti? Sukobi interesa? Ma kakvi. Ako i ima šta, to se riješi nabrzake. A ne ko u baba. Heh. Ženske...
ženskeee :(
Nemoj nemoj se udavati
nikada
MA NIKADA
Gađat ću te ugljenom.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
nemoj nemoj se udavati
nije nije ti to potrebno
jer ljubav može biti iskrena
i bez vjenčanoga prstena
svaki put kad sjedim u onom parku pred menzom na savi ne vjerujem kolko dobrih žena
Eh.
Kao u lunaparku: "I WANT TO RIDE THEM ALL!"= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
n1 :D
Na mom je faksu bilo jedno 90% populacije ženskog roda, i to je zaista strašno kad dođe 6. mjesec i počnu se nosit sandale, japanke, haljine, štikle itd.
Iz svih dijelova hrvatske dođu, nemoš ružnu nać nijednu, jest da je bio pokoji butterface ali svejedno..
Ali sad je sve gotovo. :(
Ne znam šta je gore, bit na faksu di je jedna ženska, ili di ih je 1000. Patiš u svakom slučaju.
:D
Bar si mogao birat. Btw koji faks?
Zvuči kao pravo.
Ja bi rekao ekonomija.
Meni bilo čudno na upisima, sve uglavnom 94./95. godište.
Starkeljo.
Balavče.
Mravojed? Turistički menadžment.
a šta si očekivao? xd= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Jebote kolko smo stari. Iks De.
Možda vi, jab' to jebo.
Doslo doba da se 95o proba!
Isus bog, pa fakat je 95o već punoljetno :shock: :|
Ne znam, nekako sam očekivao da će na vanrednom studiju bit puno ovako malo starijih koji ujedno i rade i sranja.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu mi je smjer, al više manje svi predmeti se koncentriraju na taj ekonomski aspekt poslovanja općenito, na 5. godini nismo ni slušali niš o turizmu lol.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Uglavnom 'magistar ekonomije' nakon završetka faksa budeš.
Ladim jaja do 9. mjeseca a onda počinjem slat molbe i bit na birou : )
Ma znam da smo jednom pričali o studijima itd. i da si rekao nešto slično onome :P
Upisao sam mehatroniku u karlovcu. Ide itko na taj faks? Kakvi su profesori i kojih se trebam pazit i ak mi može neko neš više reć kakav je studiji i tak to
Koji ti je ovo faks po redu?
Drugi :)= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ajd Jambrek završi to pa napravi nekog Terminatora. Brijem da bi ja to studirao da sam jedno 123 godine mlađi :)