izlazi uskoro 4.01 FW... ipak nije do gradnje ajfona 4 , nego je softwareski problem... ;)
pricam o onom signal-dropu....
Printable View
izlazi uskoro 4.01 FW... ipak nije do gradnje ajfona 4 , nego je softwareski problem... ;)
pricam o onom signal-dropu....
Ma da? Opet mi neće biti jasno kako tako fenomenalan OS zna u kojoj ruci držim mobitel.
Ala bokte, pa pogledaj onaj filmić i sve bi ti trebalo biti jasno. :o
Pa jesam i kolko sam skužio kad ga držiš u ljevoj ruci zagušiš antenu i izgubiš signal.
Kako se to softwerski može ispravit? možda će ti mobitel javljati da ga držiš u krivoj ruci?
Ili možda pojačaju antenu, povečaju zračenje i nakon nekog vremena i ona izgori kao što je dosada izgarao WiFi uređaj...
Ja bih rekao: Hvali Apple drž se Nokie.
http://www.blogcdn.com/www.engadget..../jobsemail.jpg
:pray:
Ali i dalje je Nokia poluproizvod, zar ne Vedrane?
Uglavnom ja još uvijek čekam neki konkretan razlog od Wekija da objasni zašto je Nokia poluproizvod i neuporabljiva a iPhone dar Božji.
jesam vam reko da weko odgovara samo na ono što mu odgovara...
Stvar je do američke AT&T mreže.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Probao sam iPhone 4 na našoj T-mobile mreži stiskati s obje ruke da zagušim signal i nije se pomakao ni crticu prema dolje s maksimalnog.
C-C-C-COMBO BREAKER :pray:
Beat dis :)
Treba svaki mobitel dati Vekiju u ruke da ga on blagoslovi pa će svaki raditi bez problema.
Ma, sve je to u biti jedna velika zavjera a Wedran prima $xxxxxxxxx da bi vas jadnicke navukao na lose appleove proizvode koji zapravo uopce ne rade...
Nije do AT&T-a, rečeno je da nisu zahvaćeni svi uređaji sa tim problemom, ali da ih ima. Problem je u kratkom spajanju dviju antena, od WiFi-a i od GSM-a. Pomaže gumena maska ili držanje mobitela tako da ne spojiš te dvije antene sa svojom kožom.
Kad si prije nabavio ajFon četvorku?
Pa weki radi u appleu pa mu sve šalju mjesec dana prije službenog izlaska da bi okolo mogao ići i hvalisat njihove izrode.
Zahvaćeno je možda stotinjak uređaja od 1.7 milijuna prodanih. Naravno, to je iPhone, pa svi pljuju i najmanju sitnicu.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A cuj, normalno da pljuju jer ako das 500 dolara za uredaj, ocekujes da radi bezprijekorno. Barem ja.
Zato jer se problem dešava samo lijevacima. Navodno kad se telefon drži desnom rukom, ne dira se taj rascjep između antena.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I onda im je Jobs odgovorio da ga jednostavne drze u desnoj ruci... :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Prva je provala... druga kao nije pa bi ti sad trebo vjerovat?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A šta ako drkam na neku trebu sa mobitela? teško mi je drkat sa ljevom rukom :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ništa, piši Stevanu i informiraj ga o svom problemu ^^
Mislim da sam u priči namjerodavniji pričati jer sam koristio četvorku i silili smo ga da mu umre signal. Nemoguće je, pa makar ga pojeo, a ne držao u lijevoj ruci.
lol, otkad su fanboysi ravnomjerni?
zar sam ja jedina osoba ovdje kojem je vec odavno preko qurca ovo podjebavanje il koj vec vrag wedrana il sta?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
ne kazem da je on ne znam sta... sere po nokiji, ajd ok... kaze da je pop kompleksniji zanr od jazza, ajd nek mu bude... da ne zeli priznat da iphone ima IJEDNU manu, ajd ok. fanboj je, jbg, sta sad. al da moram svaki dan citat ta nekakva iniciranja na njegovo trollanje u svakom 3. topicu - ne da mi se. a vase opterecenje time nije NISTA pametnije. its a two way street dude!
tako da cu vas lijepo zamolit da to prestanete radit, barem u ovoj jebenoj hardware sekciji, da i ja vise neki qurac napravim kao moderator!
nhf
*i ovo se ne odnosi samo na ridera, al ne da mi se trazit ko je pisao jos takve postove jer obicno samo citam text a ne usera... ridera sam sad kvoto jer je on tu najaktivniji, kao i ja...
ugl... moja poanta... weki zna dovoljno bit naporan sa svojim sranjima, ne da mi se svakodnevno citat i vasa podjebavanja zato sto vam je dosadno prek ljeta...
jel zna neko di se jos u Rijeci moze kupit iphone a da nije t-mobile ili burza-.-. U t-mobile-u moram cekat a prilicno mi je hitno..a burzu necu bas mi mora bit iz ducana zbog racuna i tih gluposti ima ko ideju di?(t-mobile u toweru nema mozda ima onaj u gradu?)
Ajde Karlo, konačno si se sjetio napisat ono o čemu ja već razmišljam neko vrijeme, valjda će nećem poslužit iako je malo vjerojatno :)
Vedran samo iznosi svoje mišljenje .Čovjek se ne dodvorava nikome i piše što misli .To mu je vjerojatno ispušni ventil jer za časopise mora biti taktičniji .Hebem ja pisanje u rukavicama ....nek svatko napiše što misli o nekom komadu silicija da se pošteno poflejmamo i mirna Bosna :D .
iPhone 4 na hrvatskoj mreži(konkretnije VIP) radi perfektno,nikakvog gubljena signala nema,evo i video
k-rXcgmzRhI
novi iPhone se veoma lagano rastavi,zadnja maska se promjeni u sekundi,bas kao i baterija.
E sad je to kako treba biti,da se lagano sve da zamjenit a da je opet čvrst
iNM90pb-Xwk
Lagano izmjenjiva baterija, nema šta, ovo je moj sljedeći mobitel. :)