napisao si krivo :D
Printable View
napisao si krivo :D
Eh... bičam po veselom riječkom operateru kabelske televizije, u narodu poznatom kao CATV.
Mislim da se ne mogu nikako prebacit na drugog kabelskog operatera, a ovi su stvarno u prozoru.
Ne bi mi toliko smetala slaba ponuda u proširenoj pretplati di dobiješ 42 programa, ali ono što je bezobrazno je da mijenjaju programe koji su u ponudi kad god im to paše. Tako sam pred duže vremena nenadano ostao bez Discovery channela i Discovery Science-a, koje sam najradije gledao od svih stranih kanala. Umjesto toga su stavili Viasat Explorer i Viasat History, a to su ekvivalenti Discoveryja, samo za rednecke.
A nekidan, iz čista mira nestade jedan od meni najdražih kanala, i apsolutno najbolji glazbeni kanal po mom mišljenju, VH1. Umjesto toga, maheri stavili Vivu. I još gore, poljsku Vivu.
Taj program nikad prije nisam gledao, iako sam čuo za njega, pa mislim, možda bude adekvatna zamjena nikad prežaljenoj VeHa jedinici, ali ispada da mu nije ni do nokta na nožnom palcu.
Viva mora biti najveće smeće od programa koje sam ikada posmatrao. CIJELI program se sastoji od komercijalne bljutavštine i one hardcore komercijalne pop muzike sa šljokicama. Naletio sam na toliko glupavih izvođača za koje nikad nisam ni čuo, uključujući neke Poljske tudume. Ima neki feget koji se naziva Sydney Polak i ima neki spotić popraćen pjesmuljkom koji se zove "skuter". Pogađate, on se kroz grad pederiše na skuteru i pjeva neki prozor.
to dokazuje tvoju teoriju. oprosti što sam te flejmao i podjebavao cijelo vrijeme. povedi me sa sobom mirko.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
cak malo kako si ga podjebavao cijelo vrijeme kad si tek danas pridružen :?
U prošlom životu.
Multi acc.
Vjerojatno terabakt.
I ne kužim, što dokazuje?
Normalno da je terabajt. Ko bi drugi mogao biti gluplji od njega buahahahah
Ti.
The truth has been revealed. Behold, my children!= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Da. Sva sreca da nema upitnika u mojem postu. he he= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Freak, maknut ti je avatar. Nema potrebe za provokacijama.
Aha,de sad reci nesto!
A koji racku imaš ti kaj dirat uopce po mojem avataru i stavljat neke svoje?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
I pisalo je pingu...a ne MCpingvin...mislim ne vrti se cijeli svijet oko tebe.
Ne, u tome i je stvar, ja ti nisam promijenio avatar. Tko je taj koji vrti svijet oko sebe? :)
= Citat =:
Kako god. Maknuo si mi avatar bez ikakvog pametnog razloga. I tuzit cu te mami zbog toga.
Kakav mozak :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
E kralj si!
Možeš me tužiti kome god hoćeš, imam pravo maknuti avatar ako provocira nekoga, u ovom slučaju mene. Razlog je i više no pametan. Slobodno se obrati ostatku vijeća ako misliš da sam pogriješio :)
Ali tvoj nick nije pingu. I nisi hebena zivotinja pingvin da bi te to išlo. I nemas veze s onim likom iz crtica. I kaj te sad tolko draga moj avatar? Provociras, znam ja.= Citat =:
Rekao sam ti sve što sam imao za reći. Bai bai :)
Prokleti noob :(= Citat =:
Freak, znaš li ti tko je Mcpingvin uopče? Ako ne znaš on jejedan od urednika PCPlay časopisa. Grdno si pogrješio što si ga nazvao noobom. :nonono:
Mani se Tokio Hotela, nije dobro za mozak.
cepaj amd.
ja se samo nadam da mi u 20-ima neće biti toliko dosadno kao tebi, :(
ja sam provociro pingvina ,zato imam metak u celu,,,
peder
Bičam po profesoru fizike koji mi je jučer dao jedan. :(
Bičam po fizici uopče
bičam po školi u subotu,sve mi se vise cini da cu imat samo jednu subotu na mjesec kad nebude skole :(
Bičam po forsiranju i krivom shvaćanju pameti. Nisi pametan ako gledaš treš akciće, nego samo ako gledaš trilere, Death Note i Zakon brojeva, nisi pametan ako slušaš techno, nego samo ako slušaš alternativnu mjuzu, nisi pametan ako ti World of Goo nije super igra, nego voliš samo igrat pucačine itd. Yeah right...
Ako hoćete pamet odite rješavat trostruke integrale, ili proučavat razliku između Platona, Parmenida itd. u shvaćanju bitka, ili nešto drugo što barem zvuči pametno :(
Ja više volim procjenjivat ljude prema inteligenciji, "pametnost" nije toliko jasno mjerilo.
A pametan jesam, jer računam integralčiće i Fourierove transformacije signala, a to tebe čeka dogodine u puno težem izdanju, kekekeke :P
Pa iskreno, đabe ti i inteligencija ako si lijen. Znam po sebi :)
Što se integrala i Fouriera tiče, buuuu :yuck: