Pitanje,zašto mi iGoogle jos uvijek ima stari stil,kad stavim neki novi RSS onda se promijeni na novi ali opet se vrati na stari nakon par minuta
Printable View
Pitanje,zašto mi iGoogle jos uvijek ima stari stil,kad stavim neki novi RSS onda se promijeni na novi ali opet se vrati na stari nakon par minuta
pitanje: Da li se da nekako boostati signal na wirelles adapteru? Naime, kada sam se prvi puta spojio na router, imao sam skoro pa full signal i download standarnih 4mb/s, dok sada mi je signal malo vise od pola, te imam download do maksimalo 2.7mb/s...se da nesta napravit?
Ne možeš, bezžično je bezžično. Nekada ima signala 100%, nekada 0%, to je normalno. Ja se kod frenda spajam na 98%, sada je 0% i nema ga nikako. Siglani putuju zrakom kroz sve, ne možeš na to utjecati. Rade na određenim frekvencijama. Npr. ako ti wirelles radi na 5.2 GHz-a, ako ga tuniraš na 6 GHz-a, nećeš hvatati ništa, jer na toj frekvenciji nema ništa, iako ćeš imati veći domet i jači signal. Jedino ćeš možda uhvatiti vojsku, policiju, vanzemaljce ili tako nešto. :D
da, vidim sad...Svejedno, tnx na objasnjenju :wink:
Gdje se nalazi opcija da mi se automatski poslazu ikone na desktop. (kao kod foldera view> arrange icons by> auto arrange)?
Desni klik na desktop-> Arrange Icons by-> *odaberi kako ces ih poslagati*
Iduci put kad me vidis lupi me cekicem... ne cekaj, MALJEM po glavi. :kill: Bas pitam gluposti.
E imam jedan problem kad se prijavim na ovom forumu piše ono zadnji put si bio... e meni piše da sam zadnji put bio 01 lipnja 2009,18:33 a ja sam zadnji put bio na ovom forumu danas pa onda nekontam :?
Ma pusti te greške. Trebali bi obaviti provjeru fajlova i repair kodova, a to rade svake prijestupne kada je neki veći kvar, tako da to možeš zanemariti.
Sad mi piše da sam zadnji put bio ovdje 19 lipnja 2009,10:24 hahahaha :rotfl: :rotfl: komično!!!!!!!!!!
Jel ti to trebas neki alibi ili sta? Kaj te boli k**** kad si bio zadnji put ovdje. Ako ti netko ne bude vjerovao da nisi bio tu, samo ga posalji nama mi cemo ga uvjeriti. :ekipa:
:rotfl: :rotfl: Sorry al ja sam ti uvijek bio picajzla jer ja nejdem u školu svaki put različito nego ja npr. idem poslijepodne u školu i ja idem u 13:18 točno gledam na teletext pred jednom trgovinom sam točno u 13:30 u i pred školom u 13:36. Neznam kak al ajd dobro, al sad se riješilo sve normalno piše. :thumbs2:
kako se izgovara Sennheiser?
Valjda senhajzer :toilet:
k,hvala,pitao sam zato što često nešto krivo izgovaram :D
Njemacka tvrtka:
Izgovara se Zen:hajser (n: = malo dulje n, heiser~heisser~heißer)
Treba mi neka stranica sa hardware vijestima (po mogucnosti na hrvatskom).
Nasao sam ovu ali nisu nista promjenili vec mjesec dana pa...http://hardwarecentar.com/index.php/IT-vijesti/
evo ti foruma pa prati :D
Na net.hr probaj.
Jel se može instalirat cod4 na ubuntu linux?
Znam da je retajno pitanje ali fakat nemam pojma :/
Ne može. Windows je jedan OS, a Linux je drugi OS. Različiti su. Većina današnjih igara se pravi za Windows, jer je Windows poznatiji i više u upotrebi. Možeš jedino preko nekih emulatora i to, ali nećeš moći igrati, ako budeš i mogao biti će ti kao na Pentiumu I. Uzmi u obzir da Linux nema DirectX, niti podržava DLL runtime datoteke, te za njega exe nije aplikacija, već nepoznati file, itd., ne može. Windows je jedan operacijski system, a Linux je potpuno drugi sistem i sustav. To je kao da pitaš, mogu li CoD4 za XBOX pokrenuti na PS3? Naravno da ne možeš. Samo je tada riječ o konzolama, a ovako o PC systemima.
ok,hvala na odgovoru.
Eksueli moze, ali nije 100% sigurno da ce raditi.
Da, mislim na Wine.
http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... &iId=12804
Zapravo, dosta Windows igara možeš pokrenuti na Linuxu. Osim WINE emulatora za Win aplikacije, postoji i Cedega, Windows emulator specijalno za igre.
http://www.cedega.com/
Kao što možeš vidjeti, CoD4 je podržan. Navodno igre idu sasvim dobro, tu i tamo se pojavi pokoja greškica, tipa bugovi sa HUDom, ali samo na nekim igrama. I ostalo ide sve ok.
Gle ovo: edBvWoiJnvo
hmmm,super.
dvd mi ne radi, ubacim cd i neće ga zvrtiti što da radim usput kako mogu provjeriti koji dvd rom imam?
Ako ti se ne da otvarat kućište, pa da pročitaš šta na prži piše, odi na My Computer, desni klik na neki drive, properties, hardware tab, i onda na popisu nađi pržilicu.
Pržilice/čitači često imaju takve muhe, ponekad s jednim tipom medija, ponekad i samo s jednim jedinim medijem daju greške i slično.
atapi dvd a dh20a4p
pls pomozite mi do prekjučer je radilo sve pet ali danas mi više neće a jučer nisam probao zna li tko kako rješiti?
dali može biti greška u softwareu pošto mi greba cd-ove? vrti ga ali ga ne pokreće