Sry zbog duplog posta krivo sam stisnuo. Admin izbrisi post ako to mozes. (Hebiga jos ne znam koliku moc posjeduju admini. :) ).
Printable View
Sry zbog duplog posta krivo sam stisnuo. Admin izbrisi post ako to mozes. (Hebiga jos ne znam koliku moc posjeduju admini. :) ).
evo otvorio temu u pljuvanici za takva sranja s novinarima
>>TEMA<<
Ja sam je naručio prije 3 tjedna i nije me briga oće failat ili ne, moram nešto igrat... CoD5 je isto bio šugav ali sam skupio 8d igranja na njemu, i zabavljao sam se...
I da:
Robert Bowling: Kreator strateške igrice.
hahahaha
BTW, za one koji ne znaju tko je on: Robert Bowling (Fourzerotwo) je kreativni strateg i community manager... Bar su mu to titlovi...
4wrVY2v2f_0
Novi leak sa Afghan mape, kratak ali prikazuje par novih perkova... (HD je video, kao da je igras...)
Novi perkovi:
Slot 1:
Ništa
Slot 2:
Danger Close - Increased explosive weapon damage (0:10 u videu)
Slot 3:
Ninja - Invisible to Heartbeat sensors (0:09 u videu)
SitRep - Insertions (0:10 u videu)
Death Streaks:
Final Stand (0:09 u videu)
I pištolj&nož stav je nazad! (0:25 u videu)
Decki iz IWa se malo zabavljaju :D : XxBdcdKVm2U
mapa i oružje na pocetku filmica :pray: :pray:
mozda ipak kupim cdkey samo zbog te mape.
Ahahah, zakon :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
ta mapa ce ownat boga,najbolja koju sam ikad vidio i jos po snijegu,zakon.
Hhahaha,koji video xD.Ona mapa me odmah podsjetila na onu sa vlakovima u CoD duji(ali je ova dosta drugačija).
kako je dobro bilo prije na normalni mserverima di se kaznilo to a sad nista sigurno nece ni bit kazni za spaming nadese
Je to bio sniper s prigusivacem, je da, bio je. :pray:
aha,mislim da nec ni trebat gledat ostala oružja,ovo ce ownat sve zivo :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
A možeš zamislit na kojem ćeš lvlu tj nakon kolko killova ćeš si moći omogućiti prigušivač na sniperu?
A sad sniper ima prednost pred svim drugima.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA= Citat =:
a njemu nebi izbrisali post ja sam to danas ujutro u 6 posto I IZBRISALI SU MI POST OMMMMMMMMMMMGGGGGG
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
:(
ey pitanje a sta je ono bilo s onim deticated serverima kaj to znaci??
Pa pročitaj zadnjih cca 5-6 stranica i vidi o čem smo pisali :(
Nisu ti izbrisali. Post je u bannedu. Tj tema je u bannedu.= Citat =:
Izvorno postao xtali
Neznam ko ju je tamo stavio (ja nisam) ali bi je i ja tamo stavio jer videu stvarno netreba zasebna tema, a i ja sam post ostavio par sati prije.
e video je... nemam rijeci..
sniper sa silencerom je odlican ali kemperi ce pojeszti sve zivo zbog ovoga..
Onaj Heartbeat Sensor je zakon (ali nažalost ima i perk protiv toga), nema više kempa, sada vidim kroz zidove, i još metnem silencer na pušku .
totalno retardirano,kao neki cheat,postoje drugi nacini da se rijese kempera kao npr. potpuno destruktivna okolina,makar sumnjam da ce to cod ikad imat.
Kad dode DirectX 11 onda ce imati destruktivnu okolinu. :D
:(= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
To bi bilo totalno reterdirano pošto su u CoDu male mape i nedestruktivna oružja, a trebalo bi puno posla da se napravi takav engine, a u principu bi bio totalno bespotreban i zapravo nebi uopće dobar u CoDu bio nego bi samo smetao.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Za takvu igru čekaj Bad Company 2. :D
sumnjam.
nego,jel neko vidio ovo
m09NeDrZxPw
kako su jadni,valjda im je ponestalo kreativnosti pa moraju stavljat retardirane nagrade za kil streake.
Koji je ovo shit bio,ffa?Onaj aktivirao nuke?Lame :P.
"That video has been removed by the user."
Daj pronađi onaj koji valja.
A kada sam ja stavio valjao je :( . Uglavnom svi dodatci za oružja i kamuflaže.
za ovaj nuklear strike joj
znalo se da ce bit nest jace od od onog aviona al bas ns nisam vjerovo
http://modernwarfare247.com/news/multip ... erson-view
btw evo snimka 3rd ps