-
Re: Koju igru trenutno igrate?
E da, koji sam ja kuler sad jer sam završio Harry Potter and the Half-Blood PrinceSza ~5 sati i došao do zaključka da je uvjerljivo najgora HP igra do sada, a to nešto znači kad se pogleda serijal dosada izašlih igara. Fak, nema čak ni dramatičnost na kraju koju je prethodna igra imala (ma koliko patio od deus ex machinaSsindroma, onaj Dumbledore vs. Voldemort dvoboj na kraju je bio epski)... jedino mixanje napitaka valja nečemu.
-
eo svaki dan po malo CoD4, Prototype, Prince of Persia, Fallout3, nešto rijeđe Assassin's Creed, SC:PT i DA, Dark messiah, oblivion, Witcher... xD imam ih svega 13 instaliranih.. došla nova konfa pa se rješavaju dugovi :D
al vjerujem da ću ih sad pobrisat sve xD previše ih je ovak..
-
O pa bok Mind, tebe nisam dugo vidio.
Nego, trenutno igram Dreamfall: The Longest Journey.
-
Igram na laptopu u horizontali Diablo II i totalno sam se navukao. Nema sanse da se ustanem i sjednem za komp da bi igrao Fallout 3 ili GTA IV. Diablo II rula opako, a mjuza u njemu pogotovo...
-
Call of Juarez - Bound in Blood
-
= Citat =:
Izvorno postao otac
The Suffering, Sacred i Pokemon World Online.
E kako se registriras na pokemon world online??
Skinuo sam igru i kad je pokrenem idem na register new account - otvori mi se firefox i kaže page cannot be found...
-
-
Call of Juarez - Bound in Blood
preodlicna igra :thumbs2: :thumbs2:
-
CoJ-BiB! (talk 'bout short termz)
-
kad ste već kod kratica.. igram P :P
vidim sad svi zapeli za CoJ.. jel valja to šta? xD na prvi pogled mi se ne sviđa previše.. kaubojac iz 1. lica.. dajte mi bolji razlog za igru (osim eventualno priče)
-
= Citat =:
Izvorno postao MindReader
vidim sad svi zapeli za CoJ.. jel valja to šta? xD na prvi pogled mi se ne sviđa previše.. kaubojac iz 1. lica.. dajte mi bolji razlog za igru (osim eventualno priče)
Grafika? Oružja? Rijetka tematika? Razlika u gameplayu sa obzirom sa kojim likom igraš?
-
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
= Citat =:
Izvorno postao MindReader
Grafika? Oružja? Rijetka tematika? Razlika u gameplayu sa obzirom sa kojim likom igraš?
grafika me ne interesira previše.. oružje me ne interesira previše.. tematika ajd..
al ovo zadnje - kak misliš s kojim likom igraš? moš mijenjat sam ili ti se swapa samo s obzirom kakava je misija (tipa max payne 2)?
-
Prije svake misije (osim prve dvije) možeš odabrat kojeg lika želiš. Ray je close range igrač koji može podnjet hrpu metaka i otprilike gun blazing son of biatch. Thomas je malo slabiji lik koji nemože upit puno metaka, ali je mobilniji i puno smrtonosniji na daljinu.
-
-
Street Fighter IV i Call of Juarez: Bound in Blood
Oba fantastični naslovi i pravi ljetni igraći blockbusteri.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Street Fighter IV i Call of Juarez: Bound in Blood
Oba fantastični naslovi i pravi ljetni igraći blockbusteri.
Napokon da se slazemo oko necega :)
-
merceneries 2 world in flames i cod 4
-
1943: The Battle of MidwaySiliti OVO
PRESTIĆ ĆU JA TEBE SONIC!!!1 8) (iako do sad ni prvi nivo nisam uspio proć :rotfl: )
...I PrototypeSpovremeno te uskoro Trine
Edit: i Duck HuntS :pray: :pray:
http://www.wordiq.com/knowledge/imag...screenshot.png
-
TQ je na hlađenju. Ptuj, možda ću ga završiti (stigao do Babylona, i think). Trenutno igram DoW I i spremam expanzije, pa ako tko imam kakav savjet (u vezi expanzija, koja valja, koje su novosti i tako to) definitivno je dobrodošao. =)
p.s. duck hunt S :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
[b]Edit: i Duck Hunt
Imam ti ja za posudit onaj gun koji ide uz nintendo,hh.
-
Nikad mi nije bilo jasno kako ta stvar radi. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Nikad mi nije bilo jasno kako ta stvar radi. :(
Mene si natjerao ovime(postom) da saznam kako radi,evo pogledaj i ti sebi http://en.wikipedia.org/wiki/Light_gun# ... ray_timingS.
-
LOTR:ROTK co-op :pray: :pray:
-
nastavljam sa assassin's creedom.. napokon našo jerusalem patch koji valja :cry: :D
a nije ni da sam neš previše tražio..
-
Poceo Disciples 2.
Masovno me rejpa protivnik. :(
edit:
I uskoro cu poceti Cannon Fodder :)
-
Sada sam zavrsio Brothers in Arms Hell's Highway, odlicna igra.
Sada cu zapocet Call of Juarez, cim dode u Algoritam.
-
-
-
-
Rts-ove vecinom...WiC, Red Alert 3, SW Empire at War te sam si nabavio novi Anno(iliti Dawn of Discovery) pa planiram i to isprobat...