Te posebne edicije RAM[ova]Skod nas se nikad neće moći kupiti, jedino ako se netko potrudi ih dobavit.
Printable View
Te posebne edicije RAM[ova]Skod nas se nikad neće moći kupiti, jedino ako se netko potrudi ih dobavit.
a zašto postoji internet i mastercard ??
Da bi nam nabili veliku taxu kad naručujemo iz inozemstva : )
koju crnu taxu? don't get it...= Citat =:
Izvorno postao Cherry
Treba platiti isporuku..što u većini slučajeva nije malo.
mislis postarinu? varas se, pogledaj samo e-bay, u velikom broju slucajeva ti lijepo pise free shipping... a taman da i platis shipping, opet ti je jeftinije nego da ovdje kupujes... ako opce mozes dobaviti kod nas, that is...= Citat =:
Izvorno postao Cherry
Free Ship je pretežito u državi di se i prodaje..vanj nje se placa.
Uglavnom, udaljili smo se sad.
Ono što sam htio reć je da sve što je ultra, jako teško da će doć i kod nas.
varaš se... ali nema veze, ovo nije topic za ove rasprave...= Citat =:
Izvorno postao Cherry
Meni se memorija ne sviđa..
Upravo zbog ventova...
Još jedan dodatni izvor buke...
Vulgaris Corsair FTW!
Potpis na ovo!
= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Još da Dominatori ne crkavaju tak često...corsair bi bio majka...u Hrvatskoj...
Vani cell shock briše prašinu sa corsairom i ekipom.
No oni nemaju baš neku pretjeranu ponudu.
Mislim, imaju DDR/2/3, ali ne i kombinacije tipa 2x2Gb i tako to.
Većinom je to 2x1Gb, bar dok sam im prije gledao na stranici nije bilo.
Neznam sad kako stoje.
Je.Jer su pervenstveno za brutalan OC...i mogu se krvavo iscijediti...Zato i nemaju 2x2 plocice.
Korser je majka. Nikad neču da kupim drugi ram. Volim ga ko brata i onaj logo brodič kako mi je foraaa...= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Ma frende, al meni se svidja taj brodič. Kakve veze ima telegencija sa sviđanjem. Ako jedan ram kosta 350, drugi 370, treci 390 uvek biram onaj koji mi se vise dopada. Ionako su svi tu negdje ako ne klokas dizanjem sabirnice...= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Moram pod hitno da se uozbiljim, ali fali ozbiljnih tema. Nista konkretno u zadnje vrijeme... :cry:
Bilo bi dobro da se nVidia vrati receptu "LE, X, GS, GT i Ultra",
tako da možemo cjevi otključavati sa LE na Ultricu! ;)
Ono, 6800LE je bila takva zvjer... To nam danas fali... :)
Bar imam AMD kojeg možemo 50% otključavati.
Još da i nVidija ili ATi napravi tako nešto (a ne kao Point of View, koji je napravio najveći FAIL ikad, 4730, troši struje kao i 4870, al je smeće).
I najgore od svega 2x6pin! WTF?!
Jedna dobra vijest za Abit korisnike (osobito ljude sa zadnjim AM2+ pločama).
Abit i dalje radi BIOS-e, i sa zadnjim full i beta BIOS-om je svojoj AX78 ploči dao podršku za Phoenom II procesore.
Nebi bilo ništa čudno da 1.1.2009. nisu prestali s proizvodnjom ploča,
i raspršili se po DFI-u, Asusu, a dizajner u Asrock.
Ali svaka im čast, nisu zaboravili ploče na kojima su radili, tako da je team napravio novi BIOS
za nove Phoenom II procesore! :bravo:
Šta je izašao novi chipset za AMD AM3 procesore?
785G, koji je to kikiriki?
Izašao izašao...
To ti je hibrid između 790GX i 780G.
U pricipu ništa previše važno.
Omogućava integriranu 4xxx seriju grafičkih, ništa više.
Pa dobro, zahvaljujem na informaciji.
I to je izisla i u popularni ADM dosla olmajti Gigabyte FTW 785 ploca! Gigabyte... Kako kul!
MSI GT628
MSI je predstavio novi model u svojoj liniji prijenosnika G namijenjenoj igračima. Radi se o 15,6-inčnom modelu GT628 s aluminijskim kućištem dimenzija 358 x 260 x 27-31 mm.
Rezolucija ekrana iznosi 1.680 x 1.050 piksela, za procesor se može odabrati neki od Intelovih Core 2 Duo modela, maksimalno 4 GB RAM-a, 320- ili 500-gigabajtni disk i grafika GeForce GTS 160M s jednim gigabajtom memorije. Također, na izboru stoji i Blu-ray pogon umjesto standardnog DVD-a, ugrađena je i 2-megapikselna web kamera, čitač četiri tipa memorijskih kartica i eSATA i HDMI priključci. Baterija je 6-, ili opcionalno, 9-ćelijska. Po već ustaljenoj MSI-jevoj praksi, prijenosnik je opremljen tehnologijom Turbo Drive Engine za overclockanje "u letu" (jednom tipkom).
Na europskom tržištu prijenosnik se prodaje po početnoj cijeni od 1.130 eura. Zajedno s računalom isporučuje se torba za prenošenje i laserski miš.
http://www.bug.hr/_cache/b28b3a8be3f...c8db2b2295.jpgS http://www.bug.hr/_cache/d61e6968d9c...8cc70325a4.jpg
PS: bilo i doro kada moderatori i podforumu "mobilno" otvorili istu temu - " novosti iz svijeta mobilne tehnologije"
otvori je.. a ja ću je stickyat..
ovi iz razera nisu normalni..
Razer Naga MMOG miš ??
dizajniran za MMO.. sa 17 programabilnih tipki.. za brže davanje naredbi jedinicama... go figure..
http://www.razerzone.com/media/catal...n/a/naga01.jpghttp://www.razerzone.com/media/catal...n/a/naga06.jpg
dosta miševa.. hoćemo keybu..
Slijedeći miš će imati ugrađenu qwertz keyboard... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Prije bi sam sebi polizao paksu nego kupio to nakaradno misje stvorenje. Koliki fanatik moras biti da ti kupnja takvog izroda padne napamet? Ergonomija saka sigurno 200 posto i koliko vidim tipke su preblizu da bi ih mogao stiskati precizno bez gledanja. Uz dobru tipkovnicu ovo je mega nepotrebno...
Slazem se s Gwin-om. Trebali bi izbaciti radije nekakvo mega tipkalo, a ne trositi vrijeme na ove mutirane stakore...
jep,ocu nasljednika tarantule :(
E bratac nisi jedini ... cekam i cekam .. a ovi u razer ljencare ... pa necu jos 4 godine imati istu kibu .. vec sada je space skoro proziran od izlizanosti :D
Ali zato mozes kupit MMO miš,ono MMO miš,može li kulnije od toga :(
Tu gdje pišu brojevi "10, 11 i 12", tu treba pisati "*, 0 i #".= Citat =:
Izvorno postao Constantine
A s donje strane miša imaš zvučnik i mikrofon, te miš koristiš za Skype! :D