Hrid je fenomenalan. :pray:
Printable View
Hrid je fenomenalan. :pray:
Sign....nema ni Zakon Brojeva
ali reklame na njihovoj stranici jos kazu da je sri,cet NCIS u 20 h...mozda samo ovoga tjedna nije bilo..ne znam...idioti tamo rade sigurno
Niti ja ne kužim zašto nema NCIS-a. Nema ga niti sutra, opet puštaju neki film u osam sati :o
I da, Hrid mi je jedan od najboljih filmova. Stvarno je odličan i po meni, bez mane.
Ma super je...samo sto mi Nicholas Cage ne pase...makar nemam blage kojeg bi glumca stavio umjesto.Dobar film samo sto sam ga previse puta gledao.
Najviše ga volim zbog odličnog soundtracka. :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Film je čudo. :pray:
Dobar je Cage, meni je on drag glumac.
S= Citat =:
Izvorno postao amirix
da može se i tako reć...
Čim je Sean Connery tamo odmah znaš da je film dobar, a i Cage je uz njega. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Inače da, svaka čast Zimmeru na soundtracku - predobar je, ali baš (ono kad na početku marinci provaljuju u skladište... odlično, baš sam se bio uživio).
Imao sam davno taj film na kazeti. Zapravo imam i sad samo što sam sklonio video.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Prije bih uvijek nakon filma vraćao na te dijelove gdje je ta odlična glazba. :D
Da, taj film ne bi bio ni pol tog kaj je bez te muzike :pray: prelegendarno.
Evo upravo se vratio iz kina, pogledao sam Wall-E. Zanimljiv film, prvi dio me podsjeca na Fallout he he, animacija je odlicna
Hm, za 10 minuta je Collateral na Novoj... mislim se da li ga po 4. put gledam ili ne...
Sad će na RTL-u "Od kolijevke pa do groba".
Nisam ga gledao pa pogledat ću.
Ja sam ga pogledao 3 puta i mogao bi još jednom,predobar je,pogotovo ona scena pucnjave u onom klubu.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
jedan od mojih najdražih filmova... pogotovo zbog karakterizAcije likova... ona scena svađe prije sudara :pray:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Sad pogledao od kolijevke pa do groba po n-ti put. :roll:
Također. Maloprije završio. Nije loš. :D= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Zapravo i nije. Muzika je ono... taman. :wink:
Upravo pogledao po drugi put.= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Odličan film, fantastična atmosfera i genijalni likovi.
Lost Highway__izgubio se kao i u svakom filmu od Davida Lyncha
Danas sam pogledao Get Smart u kinu (Ulovite Smarta)... Dobar je film, za razliku od Zohana, nije bedasti humor :D
Super scena:
Ulove negativci Smarta, pa se on izvlači...
Smart:S"Moram vas upozoriti, zgrada je okružena sa 150 snajperista!"
Negativac:S"Ne vjerujem ti!"
Smart:S"A da sam rekao da ste okruženi sa 20 elitnih komandosa?"
Negativac:S"Ne."
Smart:S"A da u zgradu ulazi Chuck Norris naoružan sa zračnicom?"
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray: :pray:
Sada sam upravo pogledao No Country for Old Men.
Definitivno jedan od najboljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme, i film koji je zaslužio sve nagrade koje je pokupio. Neznam uopće što da kažem o filmu, samo to da ga svakako treba pogledati. Genijalni likovi, od kojih mi se najviše izdvaja lik glavnog negativca u filmu, Anton Chigurh kojega glumi glumac za kojega sam tek sada saznao, Javier Bardem. Ovo mi je trenutno najdraži negativac u povijesti filma, čovjek koji je, čini mi se, simbolika za bespotrebno nasilje i ludilo koje je uvijek prisutno u našem društvu. Svaki put kad se on pojavio na ekranu, samo sam čekao ko će sljedeči umrijeti pod njegovim naletom. Jedna od najboljih scena u filmu je kada priča s starim čovjekom, šefom benzinske postaje, i bacanjem novčića odlučuje hoće li živjeti ili umrijeti. Teško je to ovako opisati, treba uživo pogledati taj bolestan i zaprepaščujuć dijalog između manijaka sa svojim uvrnutim principima življenja, koji je sebi dao za pravo odlučivati tko će umrijeti ili preživjeti, i prestrašene normalne osobe koja samo želi preživjeti.
Samo da upozorim da ovo nije klasičan Hollywoodski akcijski triler s happy endom, i svi koji to očekuju, ostat će jako razočarani, poput mog prijatelja koji je pogledao film i popljuvao ga da nema smisla, a čini mi se da će to biti reakcija većine ljudi s ovog foruma.
čak norris ne bi nosio sačmaricu. ja sam jučer gledao walker film i razočarao me, očekivao sam nešto u stilu epizoda serije, a dobio praktički csi:walker. i da, walker dobije i batine :(
Haha, moram gledat. Pogledao sam najavu... Full smiješno...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Rekao je sa zračnicom ne sačmaricom. :D= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Gledala sam film Gol! na prvom ili na drugom programu... Film mi je bio baš fora... Beckham, Zidane i Raul su bili u filmu, baš kewl. : )
@ bartuc- :pray: ako je cak norris ubojit sa sakama samo, koliko je onda ubojit sa zracnicom :D
final fantasy: the spirits within :pray:
prvo kad sam vidio sam miliso da je to sa pravim glumcima, tek malo kasnije se vidjelo da je kompjuterska animacija :pray:
[quote=R@pt0r]Haha, moram gledat. Pogledao sam najavu... Full smiješno...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Rekao je sa zračnicom ne sačmaricom. :D[/quote:1xdw69a7]= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":1xdw69a7
my bad :(
btw. gol je najlošiji film o nogometu kojeg sam ja gledao, a već praaktički ima 2 nastavka...
Collateral (po 3 put mislim) zakon film nema šta... :pray:
He,he otvorila se nova videoteka u kvartu a vlasnik je filmofil pa ima dosta starijih klasika...uglavnom u zadnjih tjedan dana pogledao:
Blade Runner-verzija iz 2007 g. sa digitalno obnovljenom slikom te sa dodatnim specijalnim efektima
Bijeg iz New Yorka
The Italian job-originalna verzija iz 1969 a ne onoj kasniji rimejk
Bliski susreti treće vrste
Darkaman
Za šaku dolara
Bilo jednom na divljem zapadu
Stvor
The shining
Paklena naranča
Za dolar više
Pasije poslijepodne
Fakat ali fakat sam uživao...danas samo forsiraju cgi efekte....
Jel se isplati gledat film Bulletproof Monk?
Pitaj lika jel ima film "Kosa" (tako je barem prijevod), nemrem ga nigdje nac= Citat =:
Izvorno postao bezimeni