Vrlo teško pada mi da znam da dobrim putem idem sasvim sam :)
Ritam svoj čuvam samo za sebe.
ugl. TeraBajt misliš - Easy to learn, hard to master? :P
Printable View
Vrlo teško pada mi da znam da dobrim putem idem sasvim sam :)
Ritam svoj čuvam samo za sebe.
ugl. TeraBajt misliš - Easy to learn, hard to master? :P
y isti kurton.
Još tjedan dana :)
Tocnije 8 ili 9 dana još :)
btw. gotova je beta. Collectors Edition incoming.
Pitanjce za ekipu koje je igrala betu. Da li nastaje lagg kad hostate igru?
Znam da je War3 imao problema na battlenetu zbog ucestalih laggova. Ne znam kakva je situacija danas posto koristim G-arenu.
http://www.gosugamers.net/starcraft2/ne ... e-dominion
Novi trailer pred samu igru, izgleda dosta obečavajuče.
Isse, zaboraviš da je igra RTS. :)
Obično ne, u jednom trenutku (jednoj fazi bete), Battle.Net 2.0 je bio veoma nestabilan i laggao je kada bi hostali igru ali i općenito je laggao. Mislim da neće biti problema pogotovo ako uzmnemo u obzir činjenicu da neće biti cross-realm playa, dakle nećemo moći igrati protiv naših dalekih azijskih prijatelja i amerikanaca.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
sta bi dao da se ovo moze prakticirati na Gareni..= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
previse je azijskih nubara..
Ma kakvi traileri od ME2, ovo owna boga :pray: Blizzard cgi i ingame :pray:= Citat =:
Izvorno postao WAR-ELEMENT
Cim sam vidio trailer, pomislio sam kako bi super bilo da naprave citav Starcraft film.
"drool"... Svaki but kad Blizz napravi cgi trailer obori te s nogu... :pray:
A kakva je tek muzička podloga, prestrašno nešto. Pogledao sam ga već jedno deset puta, i svaki put mi je sve bolji i bolji.
Meni zapravo nije ništa posebno, warcraft 3 i diablo 2 CGi-ovi su mi puno bolji. Neznam, ovo mi djeluje ko najava za film.
Omg kakav trailer.Slina.Valjda ce jednom napraviti cijeli CGI film.
istina, jedna od najlijepsih scena ikada mi je prikaz borbe izmedju footmena i grunta= Citat =:
Izvorno postao Feanor
kad thrall pwna to je rulez (H)
Chain lightning FTW!
zavrsetak ork kampanje, o tom govorim.
Kad se Arthas vraća doma da ubije starog, glazbeno i vizualno savršenstvo koje malo koja igra može nadmašiti...
A da, to.
Neću više spamat u ovu temu, ali jizzing in my pants.
Meh, glazba nije ništa posebno jer je nije Blizzard osobno skladao. Čuo sam je ranije po random trailerima.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa kaj je to važno? Mislim, možda nekima je al meni je manje više svejedno, logično je da uz ovakav trailer paše takva muzika :) Sci-fi over fantasy, it's over 9000 :D
Kerrigan baš dobro izgleda, kakav pogled ima tamo negdje oko 0:50, kad skuži da su je napustili i onak pogleda prema nebu. A tek onaj kraj i reload onog snajpera, shell casing drobi zemlju :)
Glazba ne paše nešto specijalno, bar ne meni. Ali dobro, nije bitno. Čeka se intro animacija same igre. Al' ćemo svi pokupiti svršitis odmah. :)
Da, baš se pitam kakav će bit intro :)
osobno mislim da James Cameron nije ni do yaya Blizzu i cgi animacijama
Bas me zanima tko je ghost-rasta na 2:11.
Frajer bas opako izgleda.
Ja sam dobio osječaj kao da čekam odličan film umjesto igre, pogotovo kada se uzme u obzir da je u igru uloženo 100 miliona dolara.
Gabriel Tosh.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
http://starcraft.wikia.com/wiki/Gabriel_Tosh