-
Re: Anime & manga everything related
Čini se da ipak pratim ovaj (novi) Fullmetal Alchemist. Ispočetka sam se dvoumio jer sam ga mislio pogledati tek sve na kraju kad se epizode nakupe (zbog nedostatka vremena i to), ali svakom novom epizodom je bio sve bolji i bolji tako da ću ga definitivno redovno pratiti.
Inače, izgleda da Otakui preuzimaju temu. :)
-
Izašla nova epizoda Shangri-La, Valkyria Chronicles i Sengoku Basara ( napokon... izgleda da kasni jer su prošli prevodioci odustali )
-
Ispričavam se na doublepostu... zanima me dali gdje ima za pogledat X - X2 (double X) ?
Nemogu ga nigdje naći :(
Može i na pp ako nije prikladno ovdje napisat odgovor.
Dakle ovo - http://myanimelist.net/anime/2729/X_-_X2_double_X
Btw, evo još jedne pjesme za sve K-on fanove :D
K-ON - Happy!? Sorry!!
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Izašla nova epizoda Shangri-La, Valkyria Chronicles i Sengoku Basara ( napokon... izgleda da kasni jer su prošli prevodioci odustali )
Jok, Valkyriu i Sengoku Basara sam pogledo prije par dana, sve na vrijeme ide
-
OK, pretpostavljam da je sada konačno potvrđeno kako Sengoku Basara ne planira zadržati nimalo realan ton... bar je bilo potvrđeno kad sam vidio Mecha Hondu da nastupa (I kid you not; robot Honda, slavni ratnik). Ali ova epizoda je vjerojatno najbolja do sada, od dramatične glazbe do predobre animacije borbi. Za ono što anime je, akcija akcija i samo akcija, Basara je odličan i preporučam ga.
-
Iako još nisam shvatio blesav raspored po kojem se objavljuju, sa zadovoljstvom mogu reći da je izašlo već 20 chaptera K- On! mange. Neću previše spoilat, samo ću reći da bi se sadržaj trenutno najnovijeg chaptera, dvadesetog, mogao opisati kao ''Summer training camp 2''. :P
Eh, da, još nešto... Mislim... Mislim da je Sawako pedo.
Kao da to što stalno tjera cure da oblače sexy kostimiće nije bilo dovoljno sumljivo, sada se još nešto dogodilo... :P
... Za one koji sumnjaju u moje zaključke i teorije, predlažem da pogledaju zadnju stranu dvadesetog chaptera OVDJE.
Nemojte mi se samo kasnije tužiti zbog spoilera. :P
-
Damn you, sad si mi spoilao :( :D
Inače, gledao jučer malo Valkyria Chronicles... svaka mi je epizoda sve bolja i bolja^^
-
Tko te tjerao da si spoilaš? :)
Inače, izgleda da je ovaj Souten Kouro imao nešto zbrkaniji početak (tipa Guin Saga), ali od 3. epizode je stvarno krenuo svojim smjerom. Prva je bila više filozofska, u drugoj već vidimo naznake akcije i razvoja (premda ima trenutaka.. kao kad, npr. sam pobije 15 ljudi), a u trećoj još jedanput vidimo koliko je Cao Cao badass. Pratim.
-
Ma to sam si ja želio spoilat... too tempting :)
Inače, malo sam gledao 07 ghost jučer, zanimljiv je anime. Radnja se lijepo odvija.
Btw... evo još jedan K-on! single. Zaboravio sam ga prije postat.
ED SINGLE Sweet Bitter Beauty Song
-
Ste pročitali chapter 21?
Nekako mi prebrzo ide radnja i vrijeme,ono hocu barem 50 epizoda,a ovako izgleda kao 30 epizoda.
:(
-
Trenutno sam na 7 chapteru K-on!-a.
Pogledao 3 epizodu Kannagi... umirem.
A tek predkraj onaj slowmotion kada dobi s koljenom u facu :rotfl: :pray: :pray:
-
Jos nije izasla Naruto manga, damn...kaj cekaju. Inace se gleda Kurokami, malo bio zapustio al sad sam opet on the track! 8)
-
Dbl post, opet :oops:
Dosao K-On! 6. epizoda, enjoy :thumbs2:
-
Upravo pogledao šestu epizodu K- On! animea. :rotfl: :pray:
Umro sam na Ritsu ''Introducing the members''. :rotfl:
Btw, opet postoje neke razlike između mange i animea, neke scene su dodane, nekima je promijenjen raspored itd. Također, u animeu nije actually prikazan Mio on- stage panty shot... Šteta. :P
Da ispravim tu nepravdu za sve one koji ne čitaju mangu:
http://www.imagesforme.com/out.php/i483973_Konpg8.jpg
I da, pretpostavljam da će me sada Sonik linčovati jer je pročitao ovaj post prije nego što je pogledao anime. :P
-
"All your sweets are belong to me" :pray:
A tek Yui koja je prateći vokalist s promuklim glasom :rotfl:
-
Upravo nabavljam prvu epizodu K-On!, čini mi se kao zanimljiva tematika. Jel ima neko preporuku za neki Anime koji se bavi glazbom, ali da je po mogućnosti malo "ozbiljniji" od ovog ?
-
Hm,siguran sam da postoji,ali ne znam neki.
Nego
http://www.onemanga.com/Naruto/446/01/
Napokon jedan vrlo dobar chapter.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Upravo nabavljam prvu epizodu K-On!, čini mi se kao zanimljiva tematika. Jel ima neko preporuku za neki Anime koji se bavi glazbom, ali da je po mogućnosti malo "ozbiljniji" od ovog ?
Pada mi samo nekoliko na pamet, nešto tipa La Corda D'Oro, Nodame Cantibile, Full Moon wo Sagashite i BECK... s tim da je Corda favorit ako te zanima klasika. Beck je više orijentiran prema rocku.
-
E da Beck,vidio sam mangu od toga,nije mi se nešto posebno svidjelo...
-
Onak, di da nabavim titlove za K-ON!, nemogu pronać nigdje :(
-
Skini subbanu verziju, nemoj skidati RAW verzije. Ne znam nude li koji subber baš samo titlove.
-
E možeš pogledati i Detroit Metal City.
:)
-
Da, dobar je...ma sad su u biti svi dobri, bilo fajta, sad objasnjenja...bitniji mi je kaj ce biti sa konohom, kakashijem i slicno...
-
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
E možeš pogledati i Detroit Metal City. :)
Isse, koje to likove samo ima. :)
Nego, novi Eden je istovremeno uspio biti smiješan i mračan budući da otkrivamo još neke Selecao izabranike te da izgleda postoji nekakva hijerarhija među njima, ma kakva već bila. Isto tako, onom tipu na kraju se crno piše.
-
Jel zna ko di mogu gledat DBZ ali da bude na japanskom s engleskim titlovima. Cijelo vrijeme tražim i ne mogu nigdje nač (nemojte mi stavlja linkove di se može gledat DB Kai na japanskom jer sam te sve epizode gledo).
-
Probaj ici na www.megavideo.comSi searchati DB
-
d2Dd_t-umb4
Vidim da ovdje ima mnogo anime znalaca pa me zanima... koji su sve animei ubačeni u ovaj video i ako ste ih gledali koji po vama valjaju?
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
d2Dd_t-umb4
Vidim da ovdje ima mnogo anime znalaca pa me zanima... koji su sve animei ubačeni u ovaj video i ako ste ih gledali koji po vama valjaju?
Mogao si i komentare pogledati. :)
FFVII: Dirge of Cerberus, Innocent Venus, Ayashi no Ceres, DNAngel, Black Cat, The Snow Queen, Cardcaptor Sakura, i Shining Tears.
Black Cat, Dirge of Cerberus i Innocent Venus su jedini koje bi preporučio.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Raz
d2Dd_t-umb4
Mogao si i komentare pogledati. :)
FFVII: Dirge of Cerberus, Innocent Venus, Ayashi no Ceres, DNAngel, Black Cat, The Snow Queen, Cardcaptor Sakura, i Shining Tears.
Black Cat, Dirge of Cerberus i Innocent Venus su jedini koje bi preporučio.
Pogledao sam komentare, ali su me zanimala mišljenja koji su po vama dobri... makar imam osjećaj da ću ih sve jednog dana pogledati. Tnx na odgovorima :D
-
tnx, ali ne mogutu nač šta mi treba... morat ću se zadovoljiti englekom verzijom na http://www.animefreak.tv/