kad budem velik strašno bi volio imat ovaj auto
Printable View
kad budem velik strašno bi volio imat ovaj auto
Hehe ste vidli filmic? :)
4TshFWSsrn8
1.9 sec do 60mph.. navodno drzi svjetski rekord s tim ubrzanjem, a da auto nije dragster...
Brutala :) I jos su mu morali ogranicit snagu na 650 konja, a moze postici cak 850...
Aha, bilo već na jednoj drugoj temi, baš ja stavio. Lud film, lud.
auto je brutalan baš ono što bi ja volio u životu... ali naravno premlad sam i previše bi toga želio još :wink:= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
Same here, mada da ja dobijem na lotu radije bi umjesto svega toga kupio Lotus Elise.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Hvala svima na pohvalama!
Auto je (za mene koji sam prije vozio Hondu Jazz) brutalno brz, a kad uleti u V-TEC na 5800 do 8500 podivlja, zvuk se promjeni, auto poleti, adrenalin skače, dižu se dlake na tijelu (i neki organi).... Brutalna stvar.
Još ne znam koliko troši neke prosječne vožnje (kulturna vožnja + malo jurnjave) jer sam do sad vozikao prijatelje u njemu a onda im moram pokazat kako ide, a i ganjao sam se neš sitno tako da je onda gutao ko sumanut, ali ciljam ne nekih 10l/100km prosječne potrošnje.
Stavit ću neki filmić kad stignem snimit nešto.
Od danas je auto na RI registracijama.
Ak troši 10l to je niš, moj ima duplo manje konja pa troši tolko plina :)
Dobro, plin je uvijek veća potrošnja, ali manja cijena tako da je tu ta isplativost.
Čuo sam da je jedan tip uspio Type R-a spustit na nekih 6-7l/100km, ali to je bila totalno penzić vožnja.
Da, ipak je benga trošak, naravno ovisi kolko love imaš. Inače, lijepo se vozi al nemoj uništit mašinu na autu ili nedaj bože da imaš neki sudar, plako bi da ga vidim slupanog :)
To se nemrem tak lako unistit! :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Samo gasss!! Uzivaj!! :thumbs2:
Btw. Taj civic mi je uvijek bio tiha patnja! ;)
Ispravak, zajebi Lotus, i ja želim ovakvu Hondu. :(
;)
Ovi motori su dragulj iz Honde, mogu odvalit masu km ako su pravilno održavanai/servisirani.
Da, to je opće poznato, skoro pa su nepoderivi. Japanci, što drugo reć.
E da su bar nepoderivi.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ali svejedno ih volim.
medooooooooooooooo:)
zivotni san ti se ispunio znaci. :) !
Ane, presretan sam zadnjih par dana...
Sad treba nagovorit pedera Pešota da se zaletimo do Bj jedan vikend jer vi nikako da dođete do Ri, pa Ri mora doć do vas. :P
Mi se vise ne znamo cccc. Javi se ak ces ic
http://www2.autoportal.hr/201010019076/ ... d-103.html
Prebolesno izgleda, jedva ga čekam vidjet u akciji, uz ostale autiće koji se pojavljuju u novoj sezoni.
e, jel ti ta honda ima tablice SH? jer vidio sam jednu takvu sinoć na Rešetarima, napisao si da stavljaš riječke tabilice, a SH su nove očito
Je, RI 562 SH
Bio sam na beloj. :D
svi su bili :D
e jesam je uvrebao...
Odobrena proizvodnja: Audi Quattro
Ovo će bit prava exluziva, od samo 200 do 500 primjeraka. Za cijenu i ne pitajte. :pray:
Inače mi se Audi ne sviđa ali ovo :pray: :pray: :pray: , neznam zašto ali odmah sam poželio jednog ovakvog.
Ne znam zašto, ali nijedan novi auto me više ne privlači. Nije da mi zasmeta futuristički izgled kakav obično imaju, ali novi sportski auti sa tonom elektronike na sebi su mi bezveze. Ja mislim da bih što se tiče sportskih auta najzadovoljniji bio sa nečim manjim i lakšim, sa solidnim motorom, čim manje elektronike i čim više jednostavnosti. Sve ove nove sportaše nekako zamišljam sa automatskim mjenjačem.
Pa imaš i sa manualnim, a i sa njima se puno kupuju. Meni osobno elektronika ne smeta, tak nemaš di divljat, auto ne bi forsao na bilo koji način, danas je sve brdo konja i for show. I izgled.
U jbt koj autić :pray:
Edit:
Oću jedan, odma.
Nema do originala...
szcGQmCbX0U
:pray:
Predivno, jednostavno predivno :pray: Nissan GT-R :pray:= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r