+1= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Postaje mi zanimljiva PS3 konzola makar sumnjam da ću je ikada kupiti jer ne stignem ni na PC-u izigrati sve što bih želio .
Printable View
+1= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Postaje mi zanimljiva PS3 konzola makar sumnjam da ću je ikada kupiti jer ne stignem ni na PC-u izigrati sve što bih želio .
MP scena na ps3 je ionako zakurac. MP na konzolama postoji samo na xbox360.
KING, SVAKIM DANOM TE SVE VIŠE I VIŠE VOLIM <3<3<3<3<3<3<3 ŽENI MEE"!""""!!!!!1111oneone= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
<3
Al iskreno, nije da bih ikad upalio neki šuter za MP na xboxu pa da igram s pipsqueakima. Al oke, bilo bi fora nabacit nba2k11 il fifu il tak neke igre kad već nemam prijatelje koje bi dovodio doma da drže drugi gamepad.
:nonono: veli se ĐOJSTIK :eyebrows:= Citat =:
Ne baš. Đojstik je ona palica baš kojom igraš simulatore letenja. :(
Imam neki praistorijski đojstik u Konjščini koji je stariji od USB porta. Nemam pojma na koji se kurac spaja.
edit
I kad se sjetim da sam mogao igrat fifu 98 na tome. :rotfl:
Aaa imam i ja tako nesto..
Ima onaj gameport ili kak vec..
Znam da sam iza na kompu imo utor onak neki, i bio nacrtan djojstik na njemu :D
it was eh joke ;)..... Znam, znam šta je đojstik, ali od malena sam uvijek govorio tako iako je uvijek bila riječ o gamepadu :rotfl:= Citat =:
@blood
Da, da, da, sjećam se tog :D...... Često na kompovima to vidim i uvijek se nasmijem :D
Sva sreća da imaš ps3 pa da znaš nešt o mp sceni tamo. Sad ocekujem odgovor halo ovo halo ono.= Citat =:
Pa da, sva sreća da ima.... Ne diraj mi Halo, možda nije najbolji shooter ikad, al je vrhunska igra.....= Citat =:
Izvorno postao snowblind
Ok. Prosvijetli me.= Citat =:
Izvorno postao snowblind
Multiplayer na konzolama vrijedi jedino ako imaš više od jednog joysticka. Toliko o o tome.
Pa ti si se vratio! :D.... I ne :|= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Halo3 u splitscreenu je smeće. :(
Ditto..... Halo općenito u split-screenu ne valja (da ne pričam o split screenu na CRT TV-u), a tako i Reach. Zato mu online-multiplay caruje, isto kao i singleplay. Vjerujem da mnogi PC-aši ne znaju što je nama taj Halo tako dobar, osobito onima koji su probali Halo 2 za Vistu, koji nit izgleda dobrom niti je dobra igra niti se treba nazivati Haloom. Jedini pravi Halo je onaj za Xbox/X360.= Citat =:
O čemu ti... split screen multiplayer šuteri na konzolama su oduvijek bili zakon, pogotovo sada kad se igra na LCD televizorima i sve je preglednije.= Citat =:
Nismo trebali dugo čekati:
Prvi val piratskih naslova stiže na PS3
Sony se gadno zajebo kada je zabranio instalaciju linuxa na PS3. Praktički je pozvao sve hackere svijeta da idu slomiti zaštitu.
YESSSSSSSSSSS
Prilično mnogo uzbuđenja za forum na kojem je gusarenje zabranjeno.
Ma to se on raduje nesto nevezano
A pa naravno, vjerojatno mu majka palačinke ispekla...
Ova mi tema postaje sve zanimljivija...
Why, Fuck yeah 8)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Kao što rekoh...
http://www.1up.com/news/report-sony-cap ... jailbroken
To se neće dogoditi, pošto nema načina na koji će Sony znati je li se na konzoli pokreće piratski softver ili ne.
Znati če kada če netko igrati npr. Uncharted 3,5 dana prije izlaska i onda kada se priključi na PSN oni če automatski vidjeti kada je igrao. I slijedi BAN. Slična stvar je i sa Xboxom makar se da zaštiti od BAN-a,ali opet je rizik.
Ono, nevjerojatno je koliko se ljudi vesele ovome. Piratluk nije nikada donio ništa korisno gamingu, pa neće ni sada.
Jedno mi nije jasno.
Npr kupim PS3, crackam/hackam ga i skidam igre i oni me mogu banati samo ako se spojim na net?
Jel mandatorno da se ja u jednom trenutku (mjesecno, godisnje) moram spojiti na net?
Ako bi se htio spajati na net napraviš 2 profila. Na jednom igraš "one" igre,a na jednom original. Ali dosta o ovome pošto je piratluk zabranjen.
Ma ne pricamo samo pokusavam skontati neke stvari.
Ispada da je sad ta zastita (protumjera, zapravo) ucinkovita samo ako se spojis na net
A sta ako to nikad ne uradis?