KOTOR 1 mi je bio bolji pošto sam ga prvog igrao. Nakon par sati igranja KOTOR-a 2 sam odustao pošto mi je sve bilo preslično jedinici. Ali ipak i dvojka je odlična igra pa ću joj pružiti još koju šansu.
Printable View
KOTOR 1 mi je bio bolji pošto sam ga prvog igrao. Nakon par sati igranja KOTOR-a 2 sam odustao pošto mi je sve bilo preslično jedinici. Ali ipak i dvojka je odlična igra pa ću joj pružiti još koju šansu.
Hvala.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Ja trenutno igram dvojku,jedinica je bolja,pokušavam biti najlošiji jedi,ja sam sith lord i učim attona da postane moj sith učenik.
hm, mogao bi ponovo proci koji KOTOR naslov, nisam dugo :D Inace, KOTOR 2 mi je nekako bolje igrati kao Sith jer se zapravo cijela radnja vrti oko njih, pa ono, ljepsi je dozivljaj... :wink:
Meni je bilo kulnije ići sa onom malom kantom na kotačima. Sve to Force prenemaganje makes my head hurt. Koristi Silu kako želiš, bez da te jedni ili drugi proganjaju.
Prošao KOTOR II kao sith.Znali tko kaj se onda desi ak ostaneš na planetu, i kaj bi onaj prikaz one valjda neke druge galaksije predstavljal.
Ako ostaneš, ostao si kao gazda te rupe, no kako to nije kraj koji je zapisan u loreu, vrijedi ga završiti samo da se vidi kulan filmić na kraju. Lore kaže da je Exile otišla s Malachora V i potražila Revana. I da, po loreu, Exile je žensko. :D Što daje zanimljivu romantičnu tematiku KotOR-u 3 ako ikad izađe. A nadam se da hoće.
kak dobit onu handmaiden (di sam se zahebao) i jel neko uspio saznat kakve je probleme s jedijima imao onaj neki povjesničar republike i di ga je onaj tko sam ja prije vidio?
Handmaiden? Misliš Briannu (kako prekrasno ime, ali stvarno je prelijepo)? Mislim da ti lik mora biti muško da bi ti se ona pridružila, jer ako je žensko pridruži ti se neki random isus kojeg pokupiš u Khoondi (ili kako se ta rupa već zove)= Citat =:
Izvorno postao hrčak
jel khonda ono na datoineu?ja sam bil zel onog povjesničara.
da, to je to, handmaiden je samo ako si muško
Kvragu :(= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
pa sad uzmi muškog lika, light side i opet prelazi :D tako je najbolje
mene jos uvijek drzi uzasna volja za igranjem SW igara pa cu vjerojatno opet neki KOTOR, samo neznam da li da igram jedinicu ili dvojku...ili obadvoje :D U zadnjim mjesec dana sam odigrao SW Empire at War FOC, pa SW Battlefront 2, pa SW Republic Commando i sad mi se ponovo mase s lightsaberom...jesus, bas sam teski freak... :D
Ovaj glasao sam za jedinicu samo zato sto je ostavila veci utisak na mene nego dvica, iako mi je objektivno dvica bolja...
Jedinica je bila prvi SW Rpg i jedan od najboljih RPG-ova ikad tako da....
Takvih nam treba....= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Baš sam skoro po x-ti put prešao drugi dio. I pored mnogih nedostataka mislim da je dvica objektivno bolja, jedinica mi nema neki ultra-jedi/SW feel, ako me shvatate (nemojte lagati da shvatate, ni ja ne shvatam šta sam rekao), dok ga dvica ima.
Si siguran? SW:ToR je tu kao "nastavak".= Citat =:
NE! SW: ToR nikako ne prihvaćam kao nastavak. Želim punokrvni nastavak koji će imati samo I JEDINO singleplayer priču koja će dovršiti ono što je ostalo visjeti nakon kraja prva 2 dijela. Then and ONLY then ću prihvatiti ToR kao spiritualni nastavak priče. Dok ne izađe KotOR III u meni će živjeti nada i želja da će jednog dana Obsidian skočiti iz zimskog sna i napraviti dostojan kraj priče o Revanu i Exileu. Želim priču, atmosferu i ponajviše želim to proći sam uz pomoć računalno upravljanih kompanjona bez balavaca koji će me pratiti i moliti me za par kredita ili mi pokušati uvaliti low level pušku koja neće ni fukcionirati i pritom će koristiti retajne izraze poput n00b, lawl n00b, OMFG buy my prupel gun te slične ispljuvke.
What he said :pray:= Citat =:
To TI misliš. Tvorci SW:TOR-a su uvjereni da će ovo biti pravi "nastavak" KOTOR-a.= Citat =:
Obsidian? BioWare ftw.= Citat =:
...i želja da će jednog dana Obsidian skočiti iz zimskog sna i napraviti...
Inače, i ja priželjkujem još jedan KOTOR, iako znam da mi je to uzaludno, jer nijedan više ne može biti kao prvi :(
Deco i svi koji niste igrali KOTOR: Uživajte u svakoj sekundi te igre, jer vam se užitak kakav ona pruža pri prvom prolasku neće ponoviti NIKADA! Zato bi se spoilanje radnje prvog KOTOR-a trebalo kažnjavati doživotnim zatvorom!
Zapravo bi trebali biti kažnjeni analnom penetracijom ananasima ako odate radnju K.o.t.O.R. serijala nekome tko ga ide prvi put zaigrati. Inače, ja se nastavljam nadati da će izaći treći dio i zaključiti priču bez obzira što Obsidian ili Bioware misle. Na njima je da mi pruže što želim ili ću im poslati lokelnog idiota u kombiju punom eksploziva i šećerne vune da im demolira zgradu i pretvori ju u najveću hrpu gore navedene vune u povijesti. A ako preživi ide i na drugu tvrtku.
U potpunosti se slazem s Hellboyem. Naime, SW ToR ce biti vjerojatno dobra igra dostajna ovog naziva, ali bi svakako htio jos vidjeti Kotor 3 jer ga ovaj serijal treba i zasluzuje. Ono, napraviti savrsenu pricu i atmosferu te zaokruziti ovu "nesuđenu triologiju". Inace, prema mojem gledistu, SW KOTOR 1 i 2 imaju 5x bolju pricu i atmosferu nego svi SW filmovi zajedno. Ono, dok sam prvi puta presao KOTOR 1 ostao sam jednostavno sokiran kako je fenomenalno bila zavrsena igra...Posebice "dark side kraj". Ono... :pray: 8)
Samo malo pitanje, dali postoje neki sluzbeni loreovi koji govore koji su ''pravi krajevi'' za jedinicu i za dvicu...
light side :)
Prešo prije nekoliko dana s dark side i čini mi se da je s njima lakše preć nego s light sideom
a ne, posebno u dvojci s imba crushom
Tako bi i trebalo biti zapravo, bar po pitanju konkretne moći - ipak je Mračna strana navodno brži i lakši put.
Mislil sam na dvojku da je lakše preć s dark sideom,na jedinici je prokleto teško.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Whell u jedinici ima puno više jedaja koji te ganjaju, u dvici su ostala 4 jedaja i sve ostali su shitovi tako da je normalno da je u dvici lakse igrati na darkside...
Onog Vandara je najteže ubit,njega sam prvog bil koknul.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Damn, vidjevsi ovaj topic instalirao kotor i kotor2, idemo spanat :D
Zna li tko kaj se desilo s Bao-Durom na kraju igrice na Malachoru
Jucer ponovo presao Kotor 2. Boze, onaj kraj igre, odlazak s Ebon Hawk-om u Unknown regions, ona glazba, gotovo mi suza potekla... :cry: :pray: Damn, kakav god da bio The Old Republic, jos uvijek gajim nadu da ce jednog dana svijetlo dana ugledat Kotor 3...al male su sanse za to... :(
Ugledat ćeš ga...na neki način,jell MMO izlazi "uskoro".
A nadam se da ce MMO zadovoljit moje potrebe onda. 8) Vec dugo nije bilo nove, kvalitetne SW igre i jos mi je uvijek zao sto nismo SW The Force Unleashed vidjeli na PC-u. Ili recimo nekakav republic commando 2. Nije mi jasan ovaj post s SW igrama...
KOTOR1. zasto? pa i nije neka pretjerana razlika izmedju igara. dvojka kao da i nema nekog pomaka.
Ja mora da sam se totalno zalijenio i oglupavio u zadnje vrijeme... sve nekako mislim odigrati KotoR-e, ali onda se sjetim da tamo trebam čitati tekst i rješavati zagonetke (ono prokleto okretanje kad igraš kao droid, npr) pa me odmah prođe volja.
Ja sam nedavno presao oba dva ponovo, rijesio gotovo sve questove koji postoje u obe igre i mogu reci da sam miran neko vrijeme... :)
ako gledas oba Kotora, razlika je poprilicna. Naime, ako gledamo tehnicke stvari, Kotor 2 je cista preslika jedinice, s time da cak neke stvari izgledaju losije nego li u jedinici. Ako pak gledamo samu radnju i atmosferu(ono sta je bitnije), razlika je ogromna. Dok je Kotor 1 vise slozen ko nekakav blockbuster(kao SW filmovi primjerice), Kotor 2 je daleko vise "filozofski" usmjeren tj. ima dosta dublju radnju i ima puno vise tih nekakvih pozadinskih prica svih likova, koje sve skupa cine jednu zanimljvu i dosta kompleksnu cjelinu. Ono, dok sam prvi puta prelazio kotor 2 jedva sam na kraju skuzio sta se desilo i zasto je exile ostao "cut off the force". E sad, ovisi kakav si igrac tj. ako vise volis puno akciju i ne prevelike zavrzlame u radnji Kotor 1 ce ti biti bolji svakako, ali ako volis "dobru i debelu radnju" gdje ima puno istrazivanja i prokuzivanja, Kotor 2 ce ti biti bolji. To je dosta subjektivna stvar... :wink:= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
Onak, ja si samo razmisljam kako bi Kotor 1 tek bio jos vise "blockbusterski" da ima onaj genijalan sustav razgovora iz Mass Effecta. Mislim da bi posramio SW filmove...(naime, neki dijalozi iz Mass Effecta, ono... :pray: :pray: )= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ja sam se ipak uspio nekako natjeratni na kotor2, i to s light side sentinelom i tek sam se sad sjetio da sam tako igrao i zadnji put, iako sa ženskim likom. a mislim da dvojku dosad nisam ni s guardianom uopće prešao= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
jebeni razgovor na dantooineu s jedijima, pa nakon toga svi oni razgovori i borbe na telosu... upalim na 10min u pauzi učenja za ispit i završim tek nakon 45min :( opet ću past ispit...
Lično sam KOTOR II prešao nekoliko puta (možda čak i više od deset puta), dok sam prvi dio samo jednom. Meni se upravo više sviđa onaj "dublji" element drugog dijela. Još kad pomislim na onu završnu zagonetku prvog dijela sa poljima koja se moraju aktivirati....brrrrrrrr
Po meni najbolje što je prvi dio mogao pobnuditi je HK-47, mada je u drugom dijelu još bolje urađen, u jedinici je samo zao, dok u drugom dijelu on je zao i naprosto tjera glavnog lika da čini zlo.
Još kad pomislim da prvi dio nema Kreia-u,influence,više upgrade opcija....
To je to! Vrijeme je da svi ustanemo okupimo se, i organizujemo "šetnju podrške za gladne gamere", te da apelujemo na EU,UN,UNICEF,NATO,G7, i sve ostale organizacije da vrše pritisak na LucasArts da nam podare KOTOR III.