ej kenyi, sada kada ulazim na bihnet SD PunkBuster me izbaci kaže da mi ne valja nick? šta da radim?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Printable View
ej kenyi, sada kada ulazim na bihnet SD PunkBuster me izbaci kaže da mi ne valja nick? šta da radim?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Jel može koji free for all server za CoD 4?
:)
specijalni znakovi, izbaci ih (*)#!U(^_$! itd.= Citat =:
Izvorno postao misterante
Recon dodes do mene skupis neku ekipu kazes mi na xf i ide free for all :)
kenyi tnx, streetrace777 evo sada ću toć na tvoj serveri pa ću ih sve pozdraviti sa "pozz jebači" :D
još da nje prazan... -.-'
mogu li na njega oni sa krekiranom igrom?
Hmm da :rotfl:
e kenyi znas li zasto mi na svakom bihnet serveru kad se spojim i ucita mi mapu i taman trebam izabrat stranu izbaci i kaze server disconnect. tako na svakom bihnet i logosoft. zasto to?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
valjda s ute banali vec= Citat =:
Izvorno postao Tekla
radio mi je server svaki bosanski bihnet i logo. ali sad od prije par dana necmogu se spojit. tako mi je i sa cod2 bilo. i sad se nemogu spojit. nisam ni psovo ni vrijedjo nista. jer znam sta bude kod njih. a nisam ni cheto.= Citat =:
Izvorno postao pimp
nisu tebe banirali ali jesu cijelu tvoju regiju banirali... preko ip-a.
oni ti baniraju sve šta pocinje sa recimo 82.131... i svi kojima ip pocinje sa 82.131. su banirani i ne mogu se spojit...
hmmm pitaj na forumu u admin only podforumu nije bilo nikakvih informacija o regionalnom banu
http://www.ga.com.ba/forum/viewforum.php?f=57
i meni je tako...da nemogu na logosoft i bihnet...
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
to oni neznaju da banaju cijelu regiju , ista stvar je bila i u cod2
koju verziju zahtjevanju bih net serveri?
1.2
može si i sa 1.3 samo te izbaci na kraju runde.
Nema odi takvih stvari. procitaj pravila
Edited by Kron
Hopla, edited by Kron :)
zakaj ;) i jesi siguran :D= Citat =:
Izvorno postao Freestyler
fala!= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
ček ja moram prvo staviti 1.1, pa onda 1.2?
možeš odmah 1.2.
Evo Xybrid klan je dobio server! IP:85.190.9.226:28960 na serveru ima PAM i CB mod! cracked, a download na serveru ne redi to sada sredjujem pa ako mozete skinite ovdje http://rapidshare.com/files/76038172/pa ... 1.zip.htmlSa postupak je sljedeci!:znaci u folderu di je igra napravite folder pod imenom Mods, zatim u Mods napravite file pam4. onda skinete pam iz gore navedenog linka i to ekstraktajte u pam4! i mozete na serwer!
1.3 verzija?
naravno...
di se kandidira za taj klan? :boohoo:
lol :D http://www.killers-elite.com/forumsSda ti malo pomognem...
ocete veceras war 5v5?= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
hohoho vidit cemo zera... ako nas bude online s obzirom da nas je svega 10 u klanu! :D
ja igram!
ma daj zera budu nas ko picke razvalili , nisamo ni na ijednoj mapi nikakvu taktiku stvorili :) , neznamo ni koje perkove smijemo koristiti
ne buju, ti si možda neaktivan ali ima nas koji smo amo rec malo aktivniji (3 wara odigrali:P)= Citat =:
Izvorno postao pimp
allowed perks: bandolier i stopping power! od perk 3 nijedan :P= Citat =:
Izvorno postao pimp
onda imate stari pam= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
lol? meni sardax reko da je to njanoviji! pam4
trebali bi vise perkova biti , mislim= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
jeje u pravu si! evo sad bas ja i gayven... oprostite raven stavljamo novi pam mode!
evo ga! pam3 je na serweru! vratili su neke stvari!
= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
sry ali zar nije najnoviji pam4? pam4 beta 3 :)
Cryptic, the main admin of Call of Duty 4 ladders in ClanBase, created a forum post about the ruleset changes, he says, he recived lots of e-mail about this. So he and the other admins changed somethings in the offical ruleset.
New rules:
Red-dot sight is enabled again
g_antilag "1" is enforced
Hitblip changed to DVAR 2
Sniper limit: 1 / team
Shotgun limit: / 1 team
LMG limit: 1 / team
Allowed Perks: Perk 1: Bandolier
Perk 2: Slight of hand, Stopping power
Perk 3: Extreme conditioning, Deep Impact, Iron Lungsó
Announcement of ClanBase:
Please stop the flame as we have listened to wot ppl have had to say even though on the forums you have been having your own discussions while you was missing the debate on the front page of ClanBase. Tomorrow night (Tuesday) around 8pm UK time the new configs will be released.
Announcement
#clanbase.cod4 @ QuakeNet