Ok , hvala. A već sam pripremio protupožarni aparat. :-x
Printable View
Ok , hvala. A već sam pripremio protupožarni aparat. :-x
ahoj,ahoj veliki gameri... ja sam novi na forumu i ocito novi u guild wars-u, stoga bi imao nekolko pitanja za vas velike guruee. obzirom da ne zelim biti naporan, prvo mi recite dali vam se odgovara na (za vas vjerojatno) glupa i pocetnicka pitanja , a ako je odgovor pozitivan pripremite se na kanonadu pitanja. pozdrav :) :)
Odvoji si par sati i počni čitat članke na GuildWikiju. Ako nakon toga imaš nekih pitanja, slobodno pucaj.
hvala na savjetu, kad malo proucim sta tamo ima, javim se! vi uzivajte u igri :kill:
Za početak, stavi nekog avatara za forum.
e sad kad bi bio toliko informaticki pismen da znam kako to uciniti....jos bi si i stavil slikicu :?
lol idi na profil i sve će ti biti jasno.Ali prvo si izaberi nekog avatara.
:rotfl: sta je avatar toliko bitan? :D
Da to je nešto najvažnije na svijetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je naravno saarkazam. Samo mu kažem kako da ga stavi,ako hoće.
hehe kul :D
*steps back* I thought this is the NIGHTFALL section ,not AVATAR section. >.<
Nightfall = prijedes ga jednom i postane dosadan
PvP = ftw
Je PvP je zabavan ako imaš rank 5 ili više u suprotnom se možeš jebat nečeš naći party za GvG ili HA ni u vlastitom alliancu.= Citat =:
Izvorno postao Dante
a kako su ovi s r5 dosli do r5 lol, svi smo bili unranked jednom
Ma ja uvijek nađem party s mojim monkom, a nemam rank.= Citat =:
Izvorno postao Glass
mozes ti nac party u 5 sec, al kakvi su ^.^
Većinom dobri.
define: dobri
Došli su u vrijeme kada si mogao unranked mogao naći normalan party, nakon toga je uslijedilo vrijeme kada se tražio samo rank 3 ali i tada se unranked našao normalan party, nakon toga je došlo vrijeme kada se tražio rank 5 i već tada tko nije imao minimalno rank 3 već je mogao odustah od HA i sada je vrijeme kada se traže rankovi iznad 5.= Citat =:
Izvorno postao Dante
Kako vi dobivate te rankove, ja sada i onako više ne idem u Ha , bio sam 20 puta imam 10 fameova i dosta. Sada samo prelazim Prophecis i igram AB, s ljudima u guildu i allianci.
i dan danas se jednako traze unranked ljudi, r3+ ljudi i r6+ ljudi, jos mozes rank up ako se potrudis.
= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Ti si u fazi u kojoj sam ja bio prije kojih 2 mjeseca ali će ti nakon nekog vremena AB dosadit i skužit ćeš da u PvE igri mogu igrat 4 klase(War, Mo, Necro, i Elem. ) i 6 funkcija(Tank, Healer, Bonder, SS, MM, i Nuker) i to po manje više nekim standardnim bilodovima s VRLO malim varijacijama, te će ti to vrlo brzo dosadit te ćeš poći malo u RA i tamo se zajebavat neko vrijeme, nakon toga će ti pasti napamet da bi GvG i HA bili dobri za igrat(možda čak i TA) ali ćeš saznat da se bez ranka možeš jebat te češ poslat Guild wars u pičku materinu i preći na neku drugu igru.
Traže ti se moga kurca, danas bez ranka 6+ nemaš što tražit u HA osim u PUG grupama koje rijetko prođu i Underworld, a da o Burial Mounds nepričam.= Citat =:
Izvorno postao Dante
Ja igram Ab iz dosade a i zbog ambera, namjeravam kupiti kurzick 15k.
Ja sam do r3 došao još u samim počecima GW-a, dok se igrao samo spirit spamm. Onda je došel IWAY, pa sam polako dolazio do r5...
Pa mi dopizdilo pa smo gvg igrali. Onda su me zvali s flsite ljudi da im treba igrač. I tak sam u mjesec dana dobio r7. Odtad više ne igram jer su tombsi 6 vs 6. -.-
I da, teško je nać dobar pug i s r9 zbog 2 stvari:
1) IWAY je uništio rank sistem
2) Jednostavno postoje tvrdoglavi njubovi i s rankom većim od 9.
Stoga, FLISTA FTW
Kako je najlakše dobiti rankove?
FLISTA=?
noob :oops:
Friends lista.
Pobjeđivat u tombsima? :P= Citat =:
Izvorno postao Thrall
aha.= Citat =:
Izvorno postao Glass
tombsi=?
znam samo za primeveal kings
tombsi = Heroes Ascent
Uuuuuuuuuu, ali ja tek imam 7 ili 9 fameova ne sjećam se.
HA su se prije zvali tombsi. Tj. kretalo se iz Tomb Of The Primeval Kings
@thrall
pa za r1 je stvarno malo potrebno, 25 ono..
Pa dobro ja sa, svake prijestupne u HA, evo imam 12 fameova, igram sa woH-om, a možda počnem i sa assasinom.
< 2 fame
Evo ljudi pitam vas nešto :
Kad kupim Nf razmišljam s kojom proffesijom da počnem igrati , želim neku zanimljivu za PvE i s kojom se može nešto dobro farmati
Evo par primjera:
Ritualist
Elementalist
Dervish ( nikad nisam igrao sa Dervishom )
Paragon ( šta se s njim može farmati? )
Evo recite šta vi mislite.
s ritom mozes dosta bossa solirati
Pa ritualist mi je prvi na popisu, jak je , radi spirite, može raditi lightning dmg, heelat se, baš mi je zakon proffesija, ali nekad mi neka proffesija dosadi, jučer mi je npr. najzanimljiviji bio ranger pa mi je dosadio, pa mi je najbolji assasin, pa ele itd.. pa ih ne želim ni pogledati, ali mislim da mi ritualist neće dosaditi.
Sa Ritualistom nećeš nikad naći party, a sa Dervishom i Paragonom još manje tako da ti ostaje samo Elementalist.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
lol ovo za ritualista u nf da nikad party nebu nasao je notorna glupost.
heal monk + prot rt predobra kombinacija
Ma daj ljudi u PvE igri izbjegavaju Ritualista ko kugu.
Pa ja kad radim party pustim sve proffesije da igraju sa mnom.