Trebali su Scotta Adkinsa uzet za Batsa, onda bi borba sličila više na AA/AC. :D
Printable View
Trebali su Scotta Adkinsa uzet za Batsa, onda bi borba sličila više na AA/AC. :D
Zanima me hoće li biti neki flešbek na Betmenove roditelje.
:DDDDD
Meni su svi Supermanovi negativci više manje meh, Luthor je jedini koliko toliko zanimljiv.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ako planiraju Superman/Batman film sa Luthorom onda bi bilo gg da se baziraju na Superman/Batman: Public Enemies story arcu gdje je Luthor postao predsjednik.
Pa recimo Darkseid ne bi bio los izbor osim ako ce se furat na Nolanov realizam iz betmena, onda bi ga tesko mogli realizirat
Darkseid bi bio kul u JLA filmu, u Superman/Batman filmu i ne baš.
Darkseid ne može biti ni u jednom filmu jer ima preloše ime :(
Lex Luthor najvjerojatnije, ak bude Darkseid nevidim kako ce Batman tu pomoc. Mada htio bi vidjeti Brainiaca, al to ce vjerojatno sacuvat za neki od nastavaka Man of Steel.
Ne kužim hejt prema Afflecku. Gori od Balea ne može biti.
Napisao si "bolji" krivo.
boljši se kaže.
Boljšeši. :Đ
Jel' on sad to rekao da je Bale loš?
I sad bi ja trebao gledat lika s guzicom na bradi, a to mu se jedino i vidi u kostimu
Affleck je dobar glumac i još bolji redatelj, ali mi nikako ne baše za Batmana.
Bio je sasvim ok Daredevil i žao mi je što neće biti nastavka.
Čak bi ga prije stavio za Spider-Mana, Captaina Americu, čak i Supermana.
Ali ne za Batmana.
Daredevil ok?
:rotfl:
I više nego ok.
8/10
Man of Steel
6/10
slažem se= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Gospodin Ukus.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Neslužbena informacija...
Batman Vs Superman" Updates : Bryan CranstonSCast As Lex Luthor
Ovaj film će biti ili jako loš ili remekdjelo.
Jedva čekam.
LEX
Niti jedno.= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
Ovo.
Hajpat će ga kao drugi Isusov dolazak, ispast će osrednji blokbasterčić, a onda će ga ljudi pljuvati kao najgore smeće otkad je celuloida.
Znaci TDKR
Yup.
Onda gledajte drugačije filmove.
Ako bude Bryan Cranston u njemu nemože fejlat, jedino mi je Afleck uvijek bio odbojan al vidjet ćemo. Al s obzirom kako me ugodno iznenadio prvi dio, vjerujem da će i ovo bit dobro.
Kul fan-made trailer.
wuuuuuuubwubwubwub
Ok, ovo je stvarno dobro napravljeno.
Respect liku.
Kvragu, mene je i ovo kupilo :D .
Bit će dobar film.
Affleck nije loš glumac, ne razumijem taj hejt prema njemu, neka prvo film dođe u kina pa neka sude čovjeku ako već moraju.
A Cranston je odličan glumac, bit će on dobar Lex Luthor, uopće u to ne sumnjam.
Ma bit će film spektakl. Mora bit.
Ne znam jel ovo fakat rekao, ali Carreyjev Riddler je užas, baš kao i Jonesov Two-Face.= Citat =:
"Obožavam Batmana, ali Riddler je pravi sociopat. Jim Carrey je napravio odličan posao, bio je lud. Ja želim biti još luđi"
http://www.index.hr/black/clanak/biberu ... 00485.aspx
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ako će već biti Luthora, osobno bih volio da uzmu Ralpha Fiennesa, ili možda Eda Harrisa.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovo je krivo shvaćeno.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Bieber nema veze s Batmanom i Supermanom.
Ovo je slika koju je Miley Cyrus postala na instagramu jer je ona kandidat za Robina.
Ok, wait, let me repeat.
Miley Cyrus je možda Robin.
Najbolji film ikad.