Najlakse je framati , ako imas 55 monka ili necra, ali ja imam samo warriora..... 8)
Printable View
Najlakse je framati , ako imas 55 monka ili necra, ali ja imam samo warriora..... 8)
lol :o= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Sa Warriorom je lagano farmati...
Istina udjes u FoW ocistis plazu i spilju=)= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Je vraga.
ja cistim non stop, i dropovi su super
javi ingame ako oces da ti pokazem
istina, lako je, i uvijek dobijem barem 3 sharda, samo me zivcira poison= Citat =:
Izvorno postao cro heal
Dobro javim ti, ali ja nemam Prophecis pa nemam ni Psihical resistanse.= Citat =:
Izvorno postao cro heal
e onda ces tesko farmat...= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Sada sam napravio Necra, i jednog dana ce postat 55hp, pa cu s njim ici farmat, osim, ako prije nabavim Prophecis.
Za 55necra ti treba ss a on je Prophecies skill!= Citat =:
Izvorno postao Thrall
=(
Ahhhhhhhhhhhh
Odustajem od Farmanja , barem za sad.
[edited by mod:
#$&%"! DA NISI VISE PISAO TAKO DUGACKE RIJECI!
ako vec moras, stavi razmak !!]
jel moze famine u fow? ili uw, ne znam koji
Edit: sad su me spizdili gamad jedna njubovska. Oni se meni SVI smiju u partyu da lol, ranger runner haha, ja kazem, ajde uzmite me i jedva ih nagovorim. ja otvorio 4 chesta oni 2, neki 1 ili nista. Ranger Pwns
Farmine ide u uw sa 55 monkom
ali da napomenem, sad je farmanje palo za 98% jer s ovim novim anti-farming modom, monsteri bjeze od tebe, a ja znam da je barem sad meni teze zarmati, i to jako puno...
tako da moj monk, polagano "trune" jer se nisam logao s njime od kad je taj novi anti-farm dosao
Sto je dobro ne treba mjenjati, pa mislim da je to glupo da monsteri bjeze od tebe!
ti kad imas jos 25% healtha i jasno ti je da je jaci i da nemas sasnse ti ostanes u fajtu? a? aj molim te jedino ako si debil...pa svaki pametan bi probao pobjec i malo se izhilat..tako i ovi monsteri...= Citat =:
Izvorno postao Thrall
uglavnom 55hp i ss jos uvjek rade ali 55hp mora znat sta radi...ima naci da se farma bez beda
Monesteri su moonsteri , a ljudi ljudi!!!!!!!!!!1Ako ne vjerujes procitaj Bibliju.
... ili ti ga: "Ja sam smotan i neznam farmat s ničim drugim osim s 55 buildom koji sam skinuo s neta".= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Odlucio sam farmati tek kad kupim Prophecis.
ovako ljudi.
Imam samo Nightfall pa me zanima...
Dali ima koje dobro mjesto za Farm ?
dali mogu farmati sa Bow Rangerom ? (apply poison,bleednig etc. (kupio od balthazara skill ))
Ja sam cuo da je dobro mjesto za farm Istani Ruins di ej onaj boss ....nemogu se sjetit ime =)
ima koj NF build za farm ?
Hvala !
nemos od balthazara kupit skill za PvE :rotfl:
to ti je samo za pvp likove
Ako kupiš Balthazar Factionom neki skill koji se pojavi tek na kraju igre, on postaje otključan kod svih Skill Trainera, pa ga možeš kupit za PvE lika rano.
nemoj pricat gluposti kron.
kupio sam Apply Poison, koj mi se unlockao kod skill trainera, i sada ga koristima u PvE.....
dobro, nisam mislio na to ja sam mislio da si samo unlockao kod Baltha, inache, nabavi Melandrus Arrows(elite) ili kindle arrows ili ignite arrows ili Posion arrow(elite)
Nema Prophecies samo Nightfall.= Citat =:
Izvorno postao Kron
Možda ima nesto slicno u NF?= Citat =:
Izvorno postao Glass
WANTED: 135HP monk za farmanje UWa sa Famine rangerom
exoerienced naravno no noobs please xD
imam ja monkicu ali sta ce ti 135?
mogu slozit 55 za dual!
135 zato jer koristis Sheild of absorbsion pa nema smisla imat 55 helta bolje 135 ;) za svaki slucaj= Citat =:
Izvorno postao cro heal
ja sam odlucio...radim si W...
jadan ja =(
sad da mi pomognete, P,F ili NF?!
Najbolje po meni je farmati u NF.Sa wurmom za 10 min zaradim 1k.Sada vi racunajte tako 2-3 sata :D =Pun ku*** novaca :D :D
we......must.....fight..back= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
i mene vuče želja za Warriorom, al ja sam uzeo FDS na R/W i peglaj. I skuzio sam da mi treba shield :) .............i max armour :(
OVO JE BILD NA KOJEM SAM SE OBOGATIO....ovak:
wrum farming ali ne klanje cudovista neg wrum chest farming , naravno ovakav tip farmanja treba ulaganje pa ja ulotim oko 5-6k na 10 ancient elonian kljuceva. Ok imate kljuceve. Sada jos jedna stvar ak zelite da vam sve ide glađe krenite od kud ja idem a to mjesto se zove "lair of the forgoten".Neda mi se sad precizirat lokaciju al to pogledajte negdje na nightfall mapama , naci ce te ga.Iz LotF izlazite u "the shatterd ravines"il tak nes...samo vi i tri heroja po mogucnosti dva monka jel ce vam kasnije trebat
i nekim mlee-em a moze i rangerom . Uglavnom kad izađete van ugledat cete 3 nomad gianta lvl 28 KOLJITE IH sami jer nemrete do spoora dok ih ne zakoljete,ak ste neka close combat prof. ici ce vam lakse. Kad ih zakoljete udite u spoor i pazite se nekad kod spoora izade hrpa insekata al ak ste zaklali giante necete imat problema s njima. Uđite u wrumove.VRLO JE POZELJNO DA IMATE WRUM SIEGE. I uđite u one udubine sa suflurom. tamo cete sretat shambling mese i sandstorm cragove :-x al zaklat cete ih vi vec :D .Na cjeloj mapi ima po 3-4 chesta a u prosjeku 1 ili 2 ispadnu gold. Meni je tak ispo perfect elemental sword, i sad sam bogat.SRETNO! :D
pa sto ima veze jel gold kad npr u FoW-u su svi req 10-11-12 (moras imat sreće da ispadne 9, a kamoli 8, i ako ispadne ima lame inscription)
Inace ja imam puno srece u eloni sa chestovima, otvorio sam 300+ chestova, dobio 30 golda, i nijedan nije bio perfect ili rare skin :boohoo:
a i ovo je hint za one nesretne s purple wep's
kako sam ja dobio max bow s ^8, to bi trebalo se smatrati vrlo dobrim, a dalje
imam armor penetration 20%^19%, almost perfect
i +27 health i damage +13^+50health
e pa, ako nemate srece ko ja, lijepo sad trazite okolo upgradeove i probajte nadobraditi, tj, amijeniti upgrade...tako ce te jeftinije proci...vvaljda, a i mislim da bi ova "fora" trebala uspjeti...
dakle, ako ne mozete naci perfect wep, pa napravite ga :D
ma sve mi se to gadi. Sad će jos ubacit craftera koji ce za 100 ectosa snižavat req za jedan broj :naughty:
omg...danas me gaas ucio kako UW farmat...mogu vam reci da mi je papir pun svrakopisa i skilove, attributa i armora...ugl, hvala gaas
sljedeci tjedan, idemo na R!
ROFL
ja farmam sa R/Me solo forest u FoWu. ako treba nekom pokazat, ja cu, al on placa ulaz i meni daje sve dropove :D
e da, farma se uber lako, iako imam 55 AL 8)
ma to mi je vec dosadno...a shard je jebeno jeftin....= Citat =:
Izvorno postao Kron