: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))
:pray: :pray: :pray: :pray:
kako rula jebem ti lebac : ))))))))))
Printable View
: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))
:pray: :pray: :pray: :pray:
kako rula jebem ti lebac : ))))))))))
:rotfl:
Lijep pozdrav.
Samo što je većina podforuma više-manje mrtva jer nema dovoljno ljudstva sa interesom. Ne možeš nikako na zelenu granu.
Ispricavam se na vokabularu, ali koji se ku*ac ovdje događa? Malo sam zaspao sto se tice foruma otkad je pcplay casopis ispario, pa me zanima zasto se to dogodilo? Da li postoji mogucnost da ce se ikad pojavit na kioscima kao nekada? Et to su mi malo nejasne tocke, pa ako netko moze, neka me prosvjetli. God bless you all.
Jedino što je ostalo od pcplaya je forum i... well, samo forum. Sumnjam da će se ikada više pojaviti na kioscima.
Ajde da su bar prešli na web pa da uređuju portal. Al ko igra igrice lol
Dali se smije znati zasto se povukao sa prodaje? :/
Da. Bio je loš.
Da ne otvaram novu temu, zašto pcplay reklamira sajtove koji prodaju maturske i seminarske radove? Zar ne mislite da je to malo... bezveze? Loše? Jedan sajt na koji pretežno dolaze srednjoškolci je odlučio da im olakša varanje? Mislim fakat...
E al totalno. Bas je jadno. :(
"Maturski Radovi"
Sounds legit. :D
I primjetite da su sad dvije reklame gore, dok je prije bila samo jedna.
Tako vam i treba kad koristite deafult skin.
Kod mene nema niti jedna. :)
Doduše nema ni quick reply... >_>
meni ni ankete ne delaju xD= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Evo, da ne mislite da nešto propuštate:
http://www.maturskiradovi.net/images...rski232x62.gif
Pokušavam ignorirati tu reklamu al ne ide.
>hiljade
Adblock.
Inače, nešto zanimljivo :D
Odite si u banned, na zadnje stranice, malo listajte i gledajte kako su se afirmirane osobe ovog foruma (Da ne kažem institucije) blamirale kad su bile mlađe :D
Lijepo je znat da ću i ja jednom narast :roll:
da to je epic. :D= Citat =:
Izvorno postao Delirium
bio je topic gdje smo stavljali naše najveće blamaže.
mene je sram čitati moje prve postove hahaha
prvi internetovi - prvi forum.
Ej bok, kako ste?
Bok bok. Dobro, kakxi ti?
Šta ima?
Eto, ide pomalo.
To nema smisla, ko da si napisao kakksi= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
kaxte picoke
Eto, ide pomalo.
Pokušavam pisat sa svim prstima pa fejlam.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Poz.
E.
Kada ce novi broj PC Playa?
Nikad.
Zasto nikad?
Zato što su konzole preuzele sve pa je bezveze da se zove PC Play.
Jel PCP stvarno postao playomania?
Mislim da su jedno vrijeme izdavali neki magazin pod drugim imenom. Mogućno!!
To je bio PlayZone.
Inače, @ administracija, na koju foru je ovaj forum još uopće živ?
BRAĆO USTANIMO SE PROTIV KONZOLA
NEKA PCPLAY PONOVNO ŽIVI
COMMUNITY ČASOPIS!
Da riješim nedoumice, Playomania nema nikakve veze s PC Playom, niti je ikada imala. PlayZone je druga stvar, no taj projekt je suspendiran.
Što se budućnosti PC Playa tiče, iskreno, nemam pojma. Postojao je neki novi projekt u nastanku, no i taj projekt je, rekao bih, pauziran do daljnjeg.
Ja osobno više ne radim na PC Playu, no ukoliko diša odluči opet pokrenut časopis, rado ću se vratit. I dalje novinarčim za Vidi na mjesečnoj bazi, te radim na nekim dodatnim projektima nevezanima za Vidi i PCPlay.
Zašto je PC Play prestao izlaziti, neću komentirati. Znam razloge, ali oni spadaju pod poslovnu tajnu. Iako uzmete li u obzir ekonomsku situaciju u HR, nije teško zbrojit 2 i 2.
U zadnje vrijeme sam počeo posjećivati vidi.hr na dnevnoj bazi, i imam 2 stvari koje mi smetaju:
1. kad god ga otvorim prvi put nakon paljenja kompa, sve mi se "zbrejka" na 5-10 sekundi i nakon toga radi normalno (koristim Google Chrome)
2. premalo je novih vijesti, dnevno 1-2 clanka, ali to nije veliki problem zato jer mislim da je bolje imati malo dobrih clanaka, nego hrpu glupih dosadnih i kopi pejstanih
Postam u ovoj temi jer vidim da ju IgGy čita, iako vjerojatno nije pravo mjesto za to, al tema je tak i tak cisti spam pa ono :D