ja sam prije nekoliko godina htio iguanu,međutim prodavač mi je objasnio kako su to skupe životinje,posebna hrana,terarij,...a za šta?imaš nekog povećeg zelenog guštera koji se pomakne 2cm na dan.samo stoje i ponekad miču očima.
Printable View
ja sam prije nekoliko godina htio iguanu,međutim prodavač mi je objasnio kako su to skupe životinje,posebna hrana,terarij,...a za šta?imaš nekog povećeg zelenog guštera koji se pomakne 2cm na dan.samo stoje i ponekad miču očima.
Znam da su skupe životinje, terariji, bla, bla, bla... Šta se hrane tiče, jedu skoro sve zeleno, salatu, lisnato povrće bilo kakvo, voće, čak i špagete. :o Tako da hrana zapravo i nije problem neki, samo im treba dva puta tjedno davati neke vitamine i mijenjati dnevno vodu... Nije baš da samo leže, znaju se dosta kretati zapravo... Ne znam, meni su kul, sviđaju mi se. :( http://i1.treknature.com/photos/1015...ed_iguana_.jpg
evo kada je opet tema ziva, moj djed je nabavio psa prije nekih 2 mjeseca, sada je treutno stara 5-6 mjeseci, zove se Nera, cistokrvni terijer(il domaci đukac, nezna :( ) inace pliva kod djeda u ribnjaku i grize sve sto imas u ruci...stvarno cool pas, pametan, samnom igra nogomet :D :D voli raditi sranja i sve sto rade psi na filmovima xD
Ganja kokosi, svinje i svu zvjerad koju vidi, jedan od najboljih pasa koje sam u zivotu vidio.Zbog toga cesce odlazim kod djeda :D
403 - Forbidden= Citat =:
Izvorno postao Helena
haha,kreću se oni,kreću...ali jako malo.Većinom samo sjede i bleje :P= Citat =:
Izvorno postao Helena
ne znam,uzmi ako imaš dovoljno živaca i love da svaki dan mjenjaš vodu;hraniš ga,... :wink:
Meni normalno otvara sliku. Probaj refreshat stranicu, ili s ovim: http://www.treknature.com/gallery/Oc.../photo7360.htm= Citat =:
Izvorno postao amd freak
iguane su kewl
Ja sam imao ribicu pa je krepala :(
ali bi uvijekhtio nabavit nekog haskija ili vuka
tigrovi su kewl :pray:
Tigrovi su mrak. Haskiji su predobri, meni najdraži psi. Onako, s plavim očima...http://runningcreek.info/db3/00297/r...OROPUPS002.jpg
Imam psa i mačku. Oni su prava :ekipa:
imam psa :)
a iso ja jednom kod frenda a on ima psa koji skoro ne vidi...pas trci trci i zabije se u zid pa tako opet i opet i opet...ja kad sam dosao izujem se na ulazu a onaj pas mi uzeo tenisicu pa je poceo grist sva sreca da smo vidjeli da ju je uzeo inace bi se oprostio od nje
Zasad imam 2 mačke, a vukodlak sam ja.
Imam psa. Imao sam prije i hrčka.
imam psa koji zajebava cijeli dan
Imam mačka možda postam slike kasnije.
imam zlatnog retrivera koji upravo leži na krevetu
ja nemam niti jednog ljubimca,al prije sam imo ribe i zečeve
Iam jednog cucka, mačka starog i minijaturnu mačku, silovali ju dok je bila mala i ostala patuljasta, sad je unikat. Za genijalce, silovali ju mački.
Neam niš od zivotinja.
Imam malog buraza :D
Imao sam hrčke dosta dugo, neslavno su završili, brutalna smrt, uf...gadno je bilo...
jesi ti ona stoka što se iskaljiva na nemoćnim životinjama?= Citat =:
Izvorno postao Fencing_LORD
imam psa
al ga drzim vani
jos da mi se posere u kuci
Čemu takvo agresivno započinjanje konverzacije?= Citat =:
Izvorno postao Kron
Nisam, kad već pitaš...
imao sam mačku, ali auto je napravilo od nje fiš-paprikaš, sada tražim novu mačku
[quote=Fencing_LORD]Čemu takvo agresivno započinjanje konverzacije?= Citat =:
Izvorno postao Kron
Nisam, kad već pitaš...[/quote:3dahaz6a]
Nije agresivno nego zadnjih par dana me steka forum, imam vec jednu stranicu koju browsam dok mi forum loada i onda sam par puta zivcanio i back-forward-back-forward i postao mi je bez smajlića i "shala" malim fontom. sorry
Imam vukodlaka. Zove se Mirko i radi kao racunovodja u marketinskoj kompaniji. Voli romanticne filmove i duge setnje plazom pri zalasku sunca.
jednom mesecno je potpuno nepodnosljiv i nestane na nekoliko dana valjda zbog licnih problema.
Zakaj McPingvina držiš u dvorištu? :o= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
http://img216.imageshack.us/my.php?imag ... 898wc9.jpg
moja ex maca owna sve po redu.
Svaki iduci koji stavi link na roadkill dobiva instant šut u dupe.
HIII!!! Pa nisi napisao
(\__/)
(O.o )
(> < ) ! ! ! :killyou:
Sram te bilo :P. Zato sam se odlucila za dinosaura kada vec nema zeka (niti konja).
Moj dinac je vrste Pterodactilusa, kratko ga zovem Pietry i letim na njemu do ducana svako jutro. I na faks.
sounds like WoW addict ^^= Citat =:
Izvorno postao MoNDi
Dinosauri su bili puno ranije nego WoW. :P Osim toga ne igram WoW. Zato niti nemam pojima sto tamo ima ili nema.= Citat =:
Izvorno postao Kron
buduci da je u naketi navedeno "u kuci" a ja svoje ljubimce ne drzim u kuci nego vani ne glasam za nista
pas mi trckara non stop po dvoristu (krizanac jazavcara i terijera) a mascke su takodjer vani non stop (2 maceta i majka). problem kod macke je taj sto je malo divlja (imam ju vec 2 godine i ne mozes joj nikako prici, a macici da ne pricam)
ma mislio sam zbog onoga da ides s njim u ducan i na fax, podsjetilo me na one živine u WoW sta letis na njima od grada do grada= Citat =:
Izvorno postao MoNDi
Kornjaču, po imenu Corny :D
zvuči ukusno= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
chrunchy^^= Citat =:
Izvorno postao Matilda Mother
Imam kucnog ljubimca ali psa rotvajler njega nemogu bas drzat u kuci. Imam kavez vani za njega i napravljena mu je ogromna kuca i tamo je on car :)