-
Re: Samsung Galaxy S i9000
Zašto neki HTC ne dolazi u obzir? Koji god da uzmeš u ruku, imaš dojam da je riječ o višestruko kvalitetnijem uređaju od GalaxyS. Recimo npr. HTC Desire HD, mobitel je još teži od iPhone 4, tenkčina :pray: Ali to je zato što ne koristi nekvalitetne plastike kakve koristi Samsung.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Zašto neki HTC ne dolazi u obzir? Koji god da uzmeš u ruku, imaš dojam da je riječ o višestruko kvalitetnijem uređaju od GalaxyS. Recimo npr.
HTC Desire HD, mobitel je još teži od iPhone 4, tenkčina :pray: Ali to je zato što ne koristi nekvalitetne plastike kakve koristi Samsung.
definitivno .. u zadnjih godinu dana kroz moje ruke proslo je par nokija sve srednji red sa naravno pretjeranom cjenom .. sve su bile katastrofalno škripave , imaš osjećaj da će se raspast u ruci :oops:
čačko sam po htc tatto i hero .. oba tvrda ko kamen , nema šanse da slučajno isčupaš poklopac baterije ili da nešto zaškripi
zato uskoro prelazim na preplatu jer best buy je trenutno wildfire :wink:
-
Da, uređaji su fenomenalno kvalitetno izrađeni. Jedini koji se uzdiže po izradi iznad HTC-a je iPhone 4, ali ne po kvaliteti već po "luksuzu". HTC je definitivno na tronu najkvalitetnije izrađenih uređaja, a po meni su i najelegantniji na tržištu (opet, jedina konkurencija je iPhone 4 koji je elegantan, ali niti iz daleka ne leži lijepo u ruci zbog pre oštrih bridova)...
-
A neznam, na Samsung sam se naviknuo, neznam kaj bi me trebalo natjerat da kupim bilo koju drugu marku, bez obzira kak je kvalitetna. Isto ko i sa autima, nađeš si favorita i to je to ^^ Danas odoh u Westgate, brijem da tamo ima Samsungov dućan pa se nadam da će imat i Galaxy, da se malo igram i usput ga ukradem :evil:
-
Evo baš gledam malo review ovog HTC Desire HD i uređaj je brutalan. Najviše mi se sviđa nova fora sa hibernacijom/spavanjem uređaja. Kada ga ugasiš, treba mu djeličak sekunde da se upali :shock: :pray:
Tu je taj review, na trečoj stranici je kratki video, pogledajte ga, pogotovo kraj videa gdje je prikazan taj boot :pray:
http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-review-534.php
Jedino što mi se ne sviđa kod tog SenseUI-a je taj veliki widget sa vremenom, satom i datumom. Zauzme pre pre veliki dio ekrana, tako da ti ostane samo 2 reda za ikone :(
-
Imao sam priliku isprobati Desire Hd i nije mi se nekako sviđao u ruci.
Samsung mi se baš i sviđa zato što je lagan, ne treba mi nekakva cigla u đepu i nadam se da se neče pretvoriti u škripavu galaksiju.
-
pa taj "hibernate" ima i galaxy kad jednom pritisnes tipku za gasenje ugasi se ekran i ako stisnes opet upali se i imas lock screen ko i tu.
-
Nije to to, to je samo gašenje ekrana i to ima svaki touch screen mobitel. Ovo što je u videu, uređaj je potpuno ugašen i ponovno upaljen u djeliću sekunde. Ono što se vidi je čitavi boot proces :D
-
Kak znaš to? Meni je ono izgledalo ko gašenje ekrana al možda se varam. Inače, koja korist od toga ak zgasiš mob, nitko te onda nemože zvat.
Inače, danas bio u Westgateu u Vipu, malo prije sam došao doma, igrao sam se sa S8500 Wave i sa onim SE Xperiom, nekom ogromnom, dobar mobać moram priznat, ak sam dobro skužio ono malo kaj sam drkao po njemu, ima Android. GalaxyS-a nije nigdje bilo :( Al ova Xperia radi bolesno brzo i fluidno.
-
Pročitaj review, to je prvi mobitel sa tom "tehnologijom". I u videu vidiš da drži gumb, a ne da ga samo stisne. I da, neki ljudi gase mobitel vikendom ili kad žele mira (ja nisam među njima) :P
Uređaj se samo kod prvog paljenja normalno boota, sva ostala gašenja/paljenja se odvijaju gotovo instantno. Uz to naravno ima i taj lock screen sa kratkim stiskom gumba, kao i svaki drugi mob...
-
E danas sam ga zajebo carski.
Ne ide me dalje od boot screena gdje mi se u loop vrti vibracija (1x.....pauza..... 3x)
Recovery i download mi iz nepoznatog razloga ne rade. :twisted:
-
-
Damn. Valjda stalno neš modificira i prčka po mobu :) Ja na svom niš nebum dirao, osim pokoje aplikacije, pokojeg updatea i to je to, da ne bi došlo do ovog :)
-
Sad bum' puknuo Froyo na svoj Galaxy S.
-
Išao sam stavljati onaj Doc froyo rom i do jedne točke je sve bilo u redu, kada sam instalirao rom samo sam još trebao podesiti lagfix koji dolazi u paketu i odjednom mi nije htjelo ući u clocworkmod, oke nema beda idem samo reflashati froyo ( to sam napravio kakvih 10-ak puta ranije bez problema) i odjednom zapne na boot screenu i ne prestaje vibrirati.
Našao sam nekakvo riješenje ali je potrebno modificirati kabel i stavljati nekakve rezistore ili koje kurce :cry:
http://forum.xda-developers.com/show...&highlight=jig
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Damn. Valjda stalno neš modificira i prčka po mobu :) Ja na svom niš nebum dirao, osim pokoje aplikacije, pokojeg updatea i to je to, da ne bi došlo do ovog :)
I gdje je tu zabava :D
:|
:(
-
Odustao sam od upgrade-a budući da je bilo jako puno žalbi na Froyo, od samih korisnika. Doznao sam da ima preko 350 sistemskih pogrešaka i oko 90 sigurnosnih propusta. Upravo zbog toga je Samsung povukao update sa svojih servera, te ga više nije moguće instalirati preko Samsung Kies-a. Froyo, sam po sebi, dodaje zanimljive postavke i mogućnosti... Ali opet se ne isplati mučiti sa programiranjem da bi, na kraju, imao okaljašeni 2.2. Tako da; sve dok Samsung ne izbaci valjanu i provjerenu, odnosno sigurnu i potpuno funkcionalnu verziju, ja neću instalirati 2.2 update (Froyo).
-
Kaj buš sa sa mobom fear? :)
-
Imam 2 opcije.
1.Napraviti onaj homemade usb jig kojim bi prebacio mob u download mode i spašen sam.
- Problem: nemam mini usb viška niti naponske rezistore, a bogami ni lemelicu.
2.Odnijeti mob u servis.
-Najvjerojatnija opcija.
Pucao bi si u koljeno da mogu. :twisted:
-
Treća opcija je bacit mob, kupit novi i ne više to radit :)
-
Sada znam što nesmijem raditi tako da ću sljedeći put biti oprezniji, a kupnja novog moba dolazi u obzir ako nađem na ulici novčanik sa 300 eura :D
-
= Citat =:
Izvorno postao fear
= Citat =:
Izvorno postao Aral
I gdje je tu zabava :D
:|
:(
baš to... meni nema ništa slađe nego kupit novi gadget/hardware i onda nonstop drkat neki kurac po njemu... :D
-
Da, i onda na kraju postoji šansa da završi u smeću. I ja volim drkat po njima, al samo ak sam 100% siguran :)
-
Kaj mislite zašto nagovaram curu da ode samnom na T-Mobile :D Tak da ne moram unlockati iPhone :D
@fear, ovo ti se vjerojatno desilo zato što si stavljao rom preko lagfixa!? Bilo kaj da radiš, prvo se lagfix mora obrisati pošto nisu kompatibilni...
-
Naravno :) Ja pak imam sreće, oboje smo na tmobileu al ne zbog iphonea :P DOđe mi da pređem na Vip zbog galaxya xD
-
VIP je gej jel tek nakon 6 mjeseci mozes smanjiti tarifu :(
-
Ma šalim se samo, nikad se neću skinut sa tmobilea. Fino oglasnik i hop, evo ti novi mob :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@fear, ovo ti se vjerojatno desilo zato što si stavljao rom preko lagfixa!? Bilo kaj da radiš, prvo se lagfix mora obrisati pošto nisu kompatibilni...
Nope, mob je bio čist i bez lagfixa, vjerujem da mi se to desilo zato jer sam skinuo krivu verziju 3button fixa.
-
Kakav je to lagfix, koji je to vrag? Jel se to može stavit na mob bez ikakvog updatea sistema? Pretpostavljam da to otklanja nekakav lag ili nešto...
-
Android na Galaxy S je sporiji nego na drugim uređajima (khm.. HTC khm..), to se popravi drugim ROM-om ili lagfixom. ROM ti je čitavi novi sustav i bolji je od lagfixa, ali i lagfix obavi svoj posao.
-
Ček, jel to ima veze sa ovim Froyo ili kaj već, ili to samo instaliram bez bojazni da ću skurit mob? Zanimljivo, u petak sam radio na S8500 Waveu, ima android ak se ne varam, i radio je besprijekorno. Valjda je sa Galaxyem druga stvar...
-
Wave nema android nego badu. Onaj samsungov os qq. Pa i sam si ga mislio uzet.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ček, jel to ima veze sa ovim Froyo ili kaj već, ili to samo instaliram bez bojazni da ću skurit mob? Zanimljivo, u petak sam radio na S8500 Waveu, ima android ak se ne varam, i radio je besprijekorno. Valjda je sa Galaxyem druga stvar...
Galaxy je izašao sa Eclair i od onda već postoji lagfix. Tako da nema veze sa verzijom OS-a. Kao što playyy kaže, Wave nije Android. Ali i ovo sa Galaxy S te možda neće smetati. Uređaj je OK brz, ima brutalan HW, ali ne radi u punom sjaju...
-
@Aral_stavljenje lagfixa je apsolutno bezbolno, za to mi je trebalo čak manje od minute :)
-
Ok onda. Inače, baš sam glup, cijelo vrijeme sam se nabrijavao na Wave da ću ga uzet, i da ima Badu, i sad to zaboravio lol. Valjda taj Galaxy ima previše utjecaja xD Znači lagfix ide slobodno gore, osim ako u nekom novom OS updateu ne bude i to riješeno.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kaj mislite zašto nagovaram curu da ode samnom na T-Mobile :D Tak da ne moram unlockati iPhone :D
@bartuc: ne postoji IŠTA šta mozes napravit iPhoneu, a da ga ne mozes spojit na itunes i restoreat (pokušavali su)... a fala bogu backupanje (koje moze bit i automatsko) i restoreanje na taj backup na iphoneu preko itunesa radi kak bog zapov'eda... ;)
jedino ak ti vrisne usb jack... a ono, to ti je vec fakat bad luck... :D
al nemoj se bojat ako ga i JBanog odneses na servis... oni prvo što ti naprave dok ga odneses je da ga restoreaju na cisti firmware, ni ne gledaju ništa prije toga...
-
Da, razuvjerili ste me ti, Youtube, SB Settings i Winterboard, tako da ću ipak Jailbreakati. Samo ćeš mi pomoć tak da ga JB-am od prve, a ne da ga restoream 100x!
-
JB je vec oooodavno pojednostavljen na razinu da ga i najgluplji amer moze napravit, tak da nemas straha... ;)
-
-
Re: Android - mobiteli i rasprave o OS-u
Napravio sam onaj modificirani micro usb, sada se samo nadam da će upaliti.
-
Re: Android - mobiteli i rasprave o OS-u
Ti si se fakat zaribao...
Aj... Držim ti fige da uspije! :roll: