Catwoman nega bude samo za CO-OP, oću singleplayer samo sa batmanom i sobom.
Printable View
Catwoman nega bude samo za CO-OP, oću singleplayer samo sa batmanom i sobom.
Već je rečeno da će Arkham City biti SP-only
Lako se to promjeni....
Nadam se da ne.
Inače, dobar trailer, Catwoman rula, bit će gušt igrat s njom, malo promjene u toku igre, da nemamo samo gospona betmena.
Neznam, u naslovu piše Batman, a ne Catwoman il netko drugi. To jednostavno neće biti to...
Ali dio da ti dadu dok nezz betman razmišlja kako proći neke pregrade ili dio nivoa di kao ne može, dotad catwomen operira unutra. Milsim da će bit prebacivanje na likove možda ono kako priča ide, ili ipak samo u onim fight modovima.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Gameplay sa E3-a.
Nisam baš pratio razvoj iako mi je prvi dio odličan, pa moram priznat da sam oduševljen s ovim. Borba je ostala ista što mi se sviđa. Nove animacije izgledaju jako dobro, korištenje gadgeta u borbi također. Let po gradu isto oduševljava, sve izgleda dosta detaljno i zanimljivo za istraživanje.
Kaže lik da će 10% gameplaya biti s Catwoman što je meni osobno super. Njene animacije su također izvrsne i to mi izgleda kao dobar potez da malo razbije monotoniju. Detective mode je opet tu, izgleda još kulnije nego prije.
Navodi se čak 25 sati gameplaya ako se obavljaju sve sporedne misije što mi izgleda dosta dugo, iako ni prethodnik nije kratak. Problem bi mogao biti zadržavanje pozornosti igrača, ali očekujem još mnoštvo raznih sitnih noviteta, pa možda to i neće biti velik problem.
Ukratko, sve dosad viđeno mi se sviđa. Očekivanja nakon prvog dijela su sigurno visoka, ali izgleda da su se dobro nosili s tim pritiskom. Očekujem još jedno nezaboravno Batman iskustvo, barem u rangu s prvim dijelom.
Bez obzira na sve što je izašlo i što nas još čeka, po viđenom ovo bi trebao biti jak kandidat za igru godine.
Ovo će bit predobro, ove godine konkurencija za igru godine biće teška. Batman, La Noire, Hitman i TW Shogun II su moji favoriti.
EDIT: Pitanje je oće te igre uopće i izać ove godine.
Shogun i Noire su već izašli, Batman će krajem godine, a Hitman vjerojatno početkom sljedeće.
Znam sa Shogun i Noire, super ak će Batman ove godine:)
Fenomefakin'alno!
Dokaz kako ova 'jednostavnija' grafika može izgledati veličanstveno.
A mogli bi napraviti i full Catwoman spinoff, ako se pokaže zanimljivo upravljati s njom.
Predivna igra, predivna grafika koja odlično dočarava batman svijet. Fora je ono glideanje kroz zrak pa sa hookom možete boostat brzinu. I šećer na kraju, 25 sati gameplaya. Jedva čekam ovo zaigrat.
Biti će zabavno igrat sa Bruceom, sa Catwoman neće.
Kako kome, Maca mi se jako sviđa.
I meni se sviđa ali ja želim igrati s Batmanom, a ne uzeti predah od spašavanja svijeta i ić lakirat nokte.
Previše je trollova u PC Play forumu. kako ti se neće dati igrati sa njom, pa mačka je zakon. E ono.. niš joj ne fali.
Ispravite me ako griješim. ali koliko sam upoznat u prvom dijelu samo su konzolaši imali priliku igrati sa Jokerom. Počeo sam plakati kad sam to vidio.
Prezakon bi bilo sa njime igrati. Lik je car i dvorska luda na kvadrat. :pray:
S Jokerom je bio samo jedan ili dva challenge levela...ništa posebno, a ni pretjerano bitno. I Joker je bio samo na PS3...BTW koliko god da je super igrati s Batmanom, sjajno je staviti ovaj catwoman dio...Više razloga: Drugačija priča,, drugačiji način igranja, i 'fkors zato što catwoman super izgleda...
Gle, ak zajebu bilo bilo koji segment igra sa Ženom Mačkom mogu se gonit.
Kako to mogu zajebati? Igraš se malo sa mačkicom, šoraš negativce, ženska jednostavno hoće probiti sef i pokupiti dijamante. Odeš face 2 face na trojcu tupavaca ispred zgrade, poslje se popneš na vrh i zakolješ sve unutra stealth hitman style. Uletiš u glavnu sobu i počneš probijati sef. Tu je ulovi 2 Face nespremnu i igra te prebacuje opet na Batmana i sad je moraš spasiti. U čemu je problem?
Zato što ćemo se u tom slučaju stalno baviti spašavanjem Catwoman koja nam samo služi da ju roknemo u situaciju gdje ćemo ju samo ić spašavat.
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
http://i.imgur.com/syZP5.gif
Ti...ti si svjestan da nece cijela igra biti da ides uokolo i spašavaš Catwoman naravno, mislim žena izgleda prilično sposobno?
Ja oću samo Batmana i to je to.
Ti nisi bitan.
GfWL se vraća. Prozor.
Batman: Arkham City uses Games For Windows Live, box art revealed
http://i.imgur.com/RbjWv.jpg
Pederu.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Art mi je malo čudan.
Ne sviđa mi se baš što je naslov onako u desnom kutu.
A mogli su i malo atmosferičniju sliku složit, sitnog udaljenog Batmana kako nadgleda grad, ili tako nešto.
No OK, neću cjepidlačit, kad će igra biti genijalna.
Šta treba više atmosferično...crno-bijeli batman a samo krv na rukama crvena...Dovoljno govori o atmosferi igre
A negdje pročitah da će biti dva challenge levela s Robinom...valjda pre-order bonus...
:facepalm:= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
On bi trebao raditi na osmišljavanju box arta :D
http://images.eurogamer.net/assets/a...m_city.jpg.jpg= Citat =:
Izvorno postao Srle
Predobro izgleda, da bar izađe neka expanzija pa da samo s Robinom možemo igrat.
Ne.
Moci ce se igrati s njim samo u challenge modu, imat ce svoj set poteza, valjda ce mu ova palica biti oruzje itd...
Zanimljivo skroz
ahaha mogli su ubacit i alfreda onda :rotfl:
Bilo bi genijalno kada bi bila neka zasebna kampanja za Batmana i Robina :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Mislim da ce ovo biti nesto poput Jokera u prvom Batmanu (cisto igranje s novim likom koji ima drugaciji set poteza, gadgeta i oruzje) s tim da ce ovo imati svi, nece biti konzolaska DLC ekskluziva kao sto je bio slucaj s Jokerom
'Oće biti ovo i za Pc ili će kao Joker biti samo za konzole?
Jok...mislim da je ovo pre-order bonus za sve ne samo za PC...
Mislim da ću Batmana odigrati na PS3-u. Takav tip igre mi je daleko ugodnije igrati sa kauča pred velikom telkom :)