Ok našo sam thx :D
Samo me zanima tamo to ne piše....gdje na nabavim životinju??
Printable View
Ok našo sam thx :D
Samo me zanima tamo to ne piše....gdje na nabavim životinju??
Trebalo bi pisat,na levelu 40 paladin dobije free mounta na 60 mozes kupit epica( paladin za to radi q,koji ukljucuje i novac),u onom topicu pise cijena mounta.Obicni ide 60%,epic 100% brzine po zemlji.Na levelu 70 mozes kupiti flying mounta 10g mount 80g raiding skill 60% brzine po zraku,i kasnije isto tako epic flying mounta koji ide 280% po zraku 100% po zemlji= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Ok to sam već pročitao ali me zanima GDJE DA KUPIM mounta?? Mogu li u Silvermoon Cityu??
info;skrollaj dolje,imaš tamo "Purcase place"= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Ok saznao sam sve o mountovima, hvala na trudu i pomoći ;)
np :P
hmmm, ljudi ne mogu se odlučit između pallyja i warriora. koji je bolji? koji bolje owna castere i s kim je lakše igrat? preferiram mišljenje ljudi koji su igrali s obojicom :)
Hmm Paladin ima balonček,ima jako velik survivability(posebno ak je holy)i owna castere,naravno i warrior može ownati castere(ovdje mislim na Battlegrounde i Arene,a ne duele).E da,nekim ljudima je bilo ful dosadno lvlirat palu,pa se pripremi na napad na živce(napadneš moba,vratiš se nakon 3 minute,mob na 80%,odeš srat,mob na 65%,bar su tak meni neki ljudi rekli).Opet,da bi ownao,moraš znati igrati,ali ja bih dao sićušnu prednost paladinu zbog healanja i divine shielda.
pa i mene nekako pally interesira, ali i ljudi previše seru o njima. nisu oni loši uopće, a i nisu slabi. rijetko kad pobijedim pametnog pallyja sa svojim shammyjem. ali što mi uradiše od šamana. zato i gledam drugu klasu, malo bih probao nešto drugo. a i nikad nisam nosio plate :)
= Citat =:
Izvorno postao k0st0L0maCh
ljudi seru po njima zato što ih nemogu ubit :P
inače,probaj palu,vidjet ćeš kako rijetko umireš :D
ali koliko rijetko i ubijam? :P
= Citat =:
misliš na ono "Pala dpH"?
i pale mogu raditi dmg...naravno,nikada ne kao mage ili rogue,ali sa dobrim gearom,retri talentima i jako puno +strenght attribute,mogu raditi decent dmg.
Inače,pale nisu ni zamišljene kao klasa koja brzo ubija.Pala iscrpi sve mogućnosti,pa onda napada.
e sad sam malo gledao one tiere, još nisu riješili onaj "power ranger" izgled tiera... bar su meni još loši :?
zamisli tier 5 (onaj ljubičasti) na Belf pali O.o= Citat =:
ne moram zamišljat. evo ti
http://www.worldofwarcraft.com/info/items/armorsets/
paladina uzmi ja ga imam i jako je lagano igrati s njim, a tek levelirati,,,,zbog helanja i divine shielda bombon ;)
ljudi mene zanima dali je ovo dobar build za paladina:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
kako bi bilo maknut bodove sa improved righteous fury i stavit ih u healing light?= Citat =:
Izvorno postao Nefarnius
Nop, barem ne po mome...meni je dovoljno da imam Consentraion i da me nitko nemoze omesti u healingu...ovaj healing light mi je nepotreban jer on samo poboljsava healing a posto ovaj build nije neki holy nepotrebno mi je...imam palu s takvim buildom trenutno i ok je!= Citat =:
ok, hvala na odgovoru :)
ok moze neko napisat build.
htio bi imati twinka palu 19 lvl
pa na sta da stavim tih
9 talent pointsa
?
mislis 10 pointsa?= Citat =:
Izvorno postao Lundvalnaden
i gle ovako...nije toliko ni vazno gdje ces staviti...ali eto ja bi stavio nesto ovako:
Holy(nista)
ako ces uzeti nesto uzmi
Protection jer dobar za dizanje armora http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
ili
Retri(za pwnanje...ali to dodje tek kasnije)
Nisam siguran dali sam dobro rasporedio ali mislim da mi je za sada ovako
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 3005031331
De da te samo pitam...= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
koji ce ti kurac Imp Seal of Crusader...ako imas Seal of Command?
i zasto punis PoJ...jer to je obicno sranje od talenta...a na 62 lvl ionako dobijes Crusader Auru koja ti ubrzava mounta za 20%...
i zasto ti je samo jedan talent u imp devotion auri...????
Slusaj..ja bi izbacio Seal of Crusader,Devotion Aura i PoJ...i ubacio ih u Deflection...i pod obavezno u Holy stavio Spiritual Focus!
PoJ je jako imba na low lvlima :P
Ma PoJ je sranje...evo btw. moji trenutacni talenti:
Sta mislite o ovoj opremi za main i off-hand (za healadina):
1. Lightfathom ScepterS- main hand
2. Talisman of the Sun KingS- off-hand
Zna li neko neku drugu kombinaciju za PvE healing? Btw, do ove je jaaako tesko doci.
:)
TheSbest:
Crystal Spire of KaraborS(mace)
+
off hand: jedan od ova 2
ili
shield: jedan od ova 2
hehe... do te kombinacije se jos teze dolazi... :D
jel za twinka palu lvl 19 bolje-
Shadowfang + Arctic Buckler
ili
Night Reaver
ili
ona 2H sjekira iz DM, dropa ju onaj tauren na docku broda
?
jucer sam sa mainom prosao 6 puta kroz SFK i dropao je samo 1 plavi item trash mobova, koje su mi sanse da dropa SF ak je rate 0.01 ...
svejedno,za twinka je važnije koje će enchante imat....ali ja bih ipak preporučil 2h iz DM-a :D
pa ne znam,
sjekra je skroz samo malo jača od ShadowFanga
a on je opet za 1s brzi i u kombinaciji sa shieldom predobro ispadne.
a mislim stavit crusadera :D
tak da ...
možda bi ti bila dobra kombinacija 1h+shield,na 1h stavis crusader,a na shield neki +stamina= Citat =:
Izvorno postao Lundvalnaden
*why*
u BG'ima lvl 19 je najviše rogova,a pale / warrovi sa shieldima su anti-rogue.
koliko god sam se trudio igrat sa 2h oruzjem, paladinu najbolje stoji 1h oruzje... i to ako je moguce onaj plavi 1h mac iz dm-a i jedan stit... inace danas mi je drupao jedan plavi shield sa oko 700 armora, +z str i za level 25 u hillsbrad foothills tamo u onoj pecini sa yetijima. tamo su me skinuli jedno 5,6 puta hordini igraci zaredom... eh da su znali koji mi je drop bio, mudo bi si pojeli :D
mislis onaj 1h plavi mac Cruel nesta. sto droppa Van Cleaf. . ?= Citat =:
Izvorno postao lycancro
uh onda ode po njega sutra i po stit iz q .
i belt iz WCa.
a nabavio sam si Thorbia's Gauntles il tak nest, one sick rukavice..
ne zaboravi da ćeš za enchantove morati odvojiti barem 1k golda,ako želiš nekoga koji će uopće biti konkurencija drugim twinkovima.
eda,nazovi ga kaciga 8)
Lol nisam nikako razvijao nijednu profesiju..samo sam naučio mining i blacksmithing.....sada ih planiram početi...lvl 60 sam i to sam htjeo postići (zbog raida i tih stvari) a sada polako do 70. i razviti profesije. :P
Pitanje:
- Sta je vaznije za paladina healera: spirit ili mp5 i zasto?
Na lvl 70, za Paladin Healera najvažniji su +healing, +spell crit i mp5.
mp5 vs spirit je jednostavno za odgovorit, ti kao paladin castaš konstantno, za razliku od priesta ili druida koji bace spell pa čekaju s novim kad zatreba. Dakle skoro nikad ne prođe 5 sekundi od heala da bi se mogao normalno punit, pa moraš imat mp5 da ti se puni tijekom healanja.