Portal, dosad ju nisam imao prilike probati, stvarno me ugodno iznenadila, vrhunska zabava uz malo razmišljanja ;)
Printable View
Portal, dosad ju nisam imao prilike probati, stvarno me ugodno iznenadila, vrhunska zabava uz malo razmišljanja ;)
Lego Indiana Jones, 10/10.
Prince of Persia the Forgotten Sands
8/10
same= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Mount and Blade:Warband.
9.4/10
tu igru nikad neces prjec= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Alien Shooter 2 Conscription
AC 2 :pray:
Odlična Grafika,može vas dugo zadržati pred ekranom.
Mislim,prešo sam cijelu ali sad još uvjek malo prelazim neke dodatne misije.
Jedva čekam Brotherhood
Ocjena: 8.5/10
Call of Juarez: Bound in Blood
Kad sam počeo igrati, pomislio sam: 'Gle! Ovo je kao Call of Duty, ali u boljem vremenskom razdoblju.'
Kako sam se prevario. Igra je puno bolja od COD-a.
Ima priču, likove, atmosferu, predivne krajolike, glazbu, ma skoro sve.
I stvarno jednog od naj-badass likova ikada.
Kasnije sam vidio da su igru su napravili Poljaci, narod koji je napravio i odličnog Witchera.
Stvarno, svaka im čast. Nemogu Amerikanci napraviti ovakav western.
Eto, moram zaključiti da mi je ovo jedan od najboljih FPS-ova. Ima par mana, ali vrline ga izvlače.
Ocjena: 94%
A sad moram nabaviti prvi dio (odlučio sam igrati ovim redom, budući da je Bound in Blood prequel).
ako ti se dojme western šuteri, mogo bi da probaš outlaws.. jes da je zastareo koncept (to je fps iz devedesetih), ali je atmosfera do dana današnjeg nenadjebiva.. što se westerna tiče, doduše nisam igrao red dead.
ne znam, meni je kraj bio ok, tj. problem mu je u tome što lechuck bespotrebno i ničim izazvano priča ko navijen pola sata, pa malo smori.. to bih izbacio, ali kraj je ipak ok, igra ima sasvim solidnu dužinu= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Red Dead Redemption je definitivno najbolja westren igra koja je do sada izašla, atmosfera je nenadjebiva, guštao sam svake sekunde.
Ali RDR nema na PC-u, tako da nema smisla o njemu raspravljati.
Outlaws je bio dobar FPS, ali je poprilično star i sada je nikakav, definitivno ti ne preporučujem da to odigraš pošto izgleda grozno.
Što se tiče prvog dijela CoJ, nažalost razočarati ćeš se pošto je igra puno lošija od Bound in Blood. Kada završiš, preporučujem ti da odigraš Gun (nije FPS nego TPS u free roamu).
pih grozno, meni takav tip grafike i dalje ima neki šmek.. baš mi je zanimljivo da igram te stare fps-ove, ali to je sve čisto iz nostalgije.. ali ipak bih preporučio svakom fanu westerna outlaws, čisto zbog genijalne muzike (ima na youtubeu, preporučujem numere the ballad of dr. death, the train, outlaws i sanchez nešto) i priče, za cut-scene je korišćen cell-shading.. inače, glavni lik je bivši šerif kome ubijaju ženu, te kradu ćerku. revoltiran, otkopava davno zaboravljeni pištolj i kreće u osvetničku misiju. jebeno do jaj. gameplay jeste zastareo, verovatno će novim igračima biti dosadan, ali mislim da sigurno neće da im bude pain in the ass dosadan, već čisto monotono dosadan, a i mogu da igraju na većoj težini da bi i to izbegli
Monkey Island 2 Le Chucks Revenge Edizione Speciale, i AC 2
također...odličan remake= Citat =:
Izvorno postao Bara
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
:bravo:
The Whispered World - 8/10
Evo upravo sada prije 2 min F.E.A.R. 2 Project Origin!
Sine, je ga Alma izownala :)
Hvala na preporukama, ali Gun sam prošao jedno 3 puta.= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Kako bi htio igrati Red Dead Redemption, ali nažalost, ljudska glupost mi to ne dopušta.
Zašto onda pišeš u temu ako ništa ne prelaziš??= Citat =:
Izvorno postao Nereo
Prešao Singularity...
monkey island 2...kraj je malko cudan al igra je ok :D
Hah mene je dobro namučila...= Citat =:
Izvorno postao Raz
call of duty modern warfare 2,po 100X put :)
Half Life 2 9/10
Trouble in China Maine :D
Call of Juarez, i evo igram sad drugi dio, prvi je solidan a 2 nastavak je barem za 2 klase bolji.
to u jednom danu ili?= Citat =:
Izvorno postao antonio96
Borderlands 7/10
StarCraft II
11/10
fear 2 8/10
previse vizualnih efekata i šumova u pozadini, nakon par sati igranja zakuho mi mozak
al prica je prva liga
bananac jel tako da je dobra igra :)
Ja joj ne bih baš dao 8/10, ali 6.5/10 može, iako neke segmente igre poput osjećaja napucavanja i akcije kao takve nagradio bih sa 9/10, priču sa 7/10, ali level design koji nije monoton već je uglavnom dosadnjikav i isprazan, te iako lijepo rekreiran i osmišljen, dobiti će ocjenu 4/10 :).
Jako dobra igra sve u svemu, ali bojim se da je konzolitis ipak učinio svoje. Nisam ni jednom umro u igri, uvijek sam imao armor, igrao sam na normal nisam potrošio NI JEDAN med-kit, ogroman HUD, red-dot? wtf?, očito je da su smanjili recoil samo zbog konzolaša, dok je F.E.A.R. 1 imao onaj nišan pa ti gledaj kume kroz njega xD.
Secret Of Monkey Island SE
Nisam zadovoljan. Moze se remake puuuuuuuuuuuno bolje napraviti, i trebao bi izgledati puno bolje. Ovaj remake mi izgleda kao da je napravljen prije 10-15 godina...
stranglehold
8/10
Posljednja igra koju sam presao je Grand Theft Auto - The Lost and Damned. Ocjena 10/10 od mene.
Extra igra, veoma zarazna. Instalirao sam je prije nekoliko dana, prekucao vec. Al' se moze reci da sam igrao po cijeli dan, hehe. Grafika odlicna, iako nemam masinu da je pokrenem na high. Evo upravo igram drugi dio ove igre, isto sam prezadovoljan. Pozdrav
ni meni se ne sviđa grafika (mada ne izgleda kao da je od pre 15 godina), previše je beživotna, ali snimili su glasove i to je najbitnije. kul je što u dvojci možeš da igraš u starom modu, a da opet imaš glasove, ultimativno rešenje if you ask me= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Zapravo, ScummVM napravi pravu grafiku. Ne uništi integritet, a doda uglađenost i rezoluciju.
Također prošao, nije loše, zanimljivo kao i oriđiđi, mada ga brzo prođeš, no voice overi su najbitniji... Ocjena 8/10= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Druga igra koju sam prešao je Gears of War 2 na krst kutiji.... Moja ocjena je zaslužena 9/10- grafika predivna, priča izuzetno interesantna i dirljiva (osobito kad se Tai ubije i kad Dom mora okončati muke svojoj Mariji :cry: ), kontrole sasvim prilagodljive, čak i solidno vrijeme prelaženja kampanje (cca 11-12h), coop kampanja i multiplayer da ne spominjem koliko caruju... Jedina zamjerka je malo noviteta u odnosu na jedinicu, skoro pa i ništa (osim grafike, naravno, buffed up Unreal engine, mila majka za gledat).... Svakako vrhunsko gamersko iskustvo, preporuka topla svakom gameru :thumbs2:
da, u pravu si.. kad se koriste oni filteri, zaboravio sam na to. e pa ja ću monkey island 2 rimejk da igram u scumm-u, čuo sam da to može
Secret Files: Tunguska
U pocetku mi se cinilo kao jako zabavna avantura, ali na kraju ipak nemam takvo misljenje^^
7/10
= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Hahahahaha, a face...
Penumbra: Overture.
Vgg i zbilja creepy survival horor avantura... Kraj me prilično uznemirio.