-
Re: Kad ste zadnji put nadogradili računalne komponente?
@Rider drago mi je da ti ne ispadaju , ja poludim s njima , i da cak od iphone mi ispadnu iz uha , probal .
A to kaj gwin kaze , te sluske od 30 kuna se nemogu usporediti s zvukom kvalitetnih slusalica , kvragu ja na svojim razer cujem da je neka pjesma lose kodirana :D
-
Gwin, a spomenio sam ergonomiju, mislio sam da sam spomenio i neispadanje... kakogot... ^^ (drugacije uši)
Da neizoliraju okolne zvukove, uvjek su malo klimave što se podrazumjeva za takav tip slušalica, a meni to i odgovara jer moram osluškivati okretaje motora i koliko se guši. (drugacije potrebe)
Kvalitetu zvuka ne uspoređujem. Al kažem za 30kn, a iduce najeftinije 60, meni, koji trenutno nema 10kn za pivo, ko sisa. (drugacije financiske mogucnosti)
-
Jucer sam kupio Scythe Ninja 3 hladnjak za procesor i Western Digital Caviar Green od 1.5 TB.
Pre zadovoljan sam, pogotovo sa coolerom...
Komp mi je donekle hladan iako imam samo straznji ispusni ventilator, to je jedini ventilator u kompu pokraj venta na napajanju.
:D
-
Koji to procesor hladiš pasivno?
-
Pentium D 820, overclockan je na 3,7GHz.
Nije bas jak ali ja sam zadovoljan xD
-
ja prodao razer vespula i uzeo za 90kn steelseries qck+...
jedna rijec ogromno!!
-
Ja piknul jedno WD 1Tb black da zameni staru baricu serije 10 jer je nakon 5 godina rada odlucila malo zezati ...
Disk ok , jedino ga malo nf4 sata kontroler koci , top je 120mb read , a min je 110mb , a burst samo 99mb ...
-
Ugradio maloprije Gigabyte Radeon HD 4850 512MB (model s referentnim hlađenjem).
Dobio ju za đabe, ali pregrijavala se (nije ni čudo, kad sam ju čistio čudio sam se koliko prljavštine u taj hladnjak stane).
-
-
Pa dobro, ne baš đabe. Pomogao sam čovjeku - odabrao mu najjaču karticu koju je za 1200 Kn mogao dobiti u Splitu odnosno HD 6790, ugradio mu tu karticu i par ventilatora, malo očistio komp i malo sredio windowse odnosno očistio spyware i optimizirao.
Rođaci smo, stara kartica mu nije trebala za ništa (jer se pregrijavala) pa mi ju je dao da ju ja riješim xD.
Nije samu karticu, tu je i Fortron 350PNF i neka Asus matična LGA775 te Intel Dual Core E2160 s stock intel hladnjakom. Htio on to bacit...
Samo još neki DDR2 moram nabavit za to i imam još jedan komp (imam kućište, grafičku 8500GT, hard i sve ostalo što treba).
-
Kupio jučer disk Samsung F3 1000GB i hladnjak za grafičku AC Accelero L2pro. Ugraditi ću to kroz koji dan.
-
-
Danas mi stigli Corsair TX 650W V2 i Gainward GTX 560Ti Phantom. Planirao sam uzeti HD 6950 ali mi je ova Gainwardica uletjela dosta povoljno. I prije nekoliko dana sam uzeo Coolermaster Hyper 212+.
-
Svi se polako počinju spremati za DeusEx, Skyrim, Diablo i Rage :D
-
svi samo kupuju i nadograđuju a ja vec godinu i nešto nisam lipe uložio u komp.... vec me sramota xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Svi se polako počinju spremati za DeusEx, Skyrim, Diablo i Rage :D
Oduzmi Diablo i u pravu si :P A i zbog Witchera 2 sam napravio upgrade, još ga nisam ni zaigrao. Ali ću pričekat V2.0 =)
-
Pusti jedino u 3.5 godine kaj sam ja puknul u svoj je bilo nedavno jedan disk od 1tb ..
Tak da ono kada ce vise taj buložer da ja kupujem novo racunalo :D
-
Ja taj "pišljivi" 1TB planiram vec 3.5 godine :D
Nego offtopic... ima tko kojim slučajem nešto od oko 500GB da mu netreba? :roll:
-
Mene čeka upgrade procesora, što znači da mijenjam matičnu, a možda po potrebi i kućište (trenutno midi tower) ako bude premaleno. Ploča koja je unutra je neka mini ATX, a grafička i HDD se malo naguravaju. Na kraju bi to moglo doći kao prilična investicija, ali nadam se da će izdržati dok se ne zaposlim.
-
nabavio R.A.T 9 =) jedna rijec:perverzija
-
R.A.T 9 je bežični R.A.T 7. Uistinu perverzija. xD
-
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Taj miš je san snova .
Pa nismo u Inceptionu :?
-
-
to je miš? lol... vjerovat ću vam na riječ pošto ga tako hvalite i pošto ste to ipak vi, a ne neke njubare, ali cmon - ogavan je... :)
-
mozes ga nastelat da cak i tebi bude lep =)
-
Bolji je R.A.T.3 :D Inače, kad primim neki drugi miš u ruke, totalno mi je čudno jer sam sve već naviknuo na ovaj ^^
Inače, devetka rula, jedino kaj je bezičan a to mi baš ne paše, stoga glasam za sedmicu, isto izgleda.
Pred koji tjedan kupio praktički sve novo, i5, 8giga rama, đifosrsicu gtx560, terabajtni disk, 23" monitor...spreman za sve nove igre.
-
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
to je miš? lol... vjerovat ću vam na riječ pošto ga tako hvalite i pošto ste to ipak vi, a ne neke njubare, ali cmon - ogavan je... :)
Nitko ne kaže da je lijep (i nije) ali je opak hardver unutra i ima prilagodljivost o kakvoj drugi miševi samo sanjaju u svojim snovima unutar snova svojih snova.
-
Za jedno dvije godine , kada se preselim u novi stan , namjeravam promjeniti kompletni komp+periferiju .Ako se posvađam sa mozgom kupujem sedmicu ili čak devetku .Miš je perverzija.
-
šta može bit ljepše od savršeno funkcionirajuceg bezicnog miša i tipkovnice?
seliš se kak ti paše po sobi bez imalo bediranja.
-
Znam da nije za ovu temu, bome nije niti za novu, ali baš čitam ovaj članak (iako je malo stariji, no stvari se nisu do danas baš puno promijenile) xD
Skok na benchove - http://www.tomshardware.co.uk/memory-mo ... 549-3.html
Čisto za ljude koji misle da puno RAM-a = bolje performanse u igrama :D
-
-
Cool cool, baš si kontam da uzmem još koju gigu, ali bad mi je što sam na DDR2 koji je precijenjen :( Sada imam 2+1 i imam još 2 slobodna utora... Baš me zanima gdje je u GTA 4 linija koja radi tu razliku (na 5, 6, 7 ili 8)!?
-
Poklonili mi frendovi za rođendan Prestigio PMSG1G. Fora je mouse, ima jako dobre karakteristike i bordelski lightshow. Odmah sam nakrcao sve utege u njega xD
Za razliku od MX518, ima oštre bridove, pa će trebati neko vrijeme da se naviknem. Usto, palac-tipke su na malo čudnom mjestu i traže malo dublji pritisak, tako da se i na to treba priviknuti.
-
http://www.pohrani.com/f/1g/e/JHusCa...igio-7100c.jpg
prestigio 7100c :D
sam sebi sam poklonio za božić
za ebook i cbr :D
-
-
-
Nisam nadogradio nikakve komponente od 2006 i već dobrano primjećujem zaostalost moje plemenite konfiguracije. Sljedeći put pametnije kupujem sve komponente a pogotovo ću se pobrinuti za hlađenje. Fuck kako sam glup bio prije 5 godina.
-
Oko Božića (dan prije ako se ne varam) ugradio novu zvučnu. Nakon toga nisam ništa nadograđivao.
-
Moja nova beba.5770 + 200 kn .
+bolje performanse u igrama
+manjih je dimenzija od ionako male 5770
-bole uši u 3D
-troši više struje
-puno lošija u radu sa dva monitora ( za telku sam morao izmišljati rezoluciju)
relativno zadovoljan