Glavni lik dvojke je identičan igrač jedinice.
Grafika sa ona 2 screenshota izgleda gore nego u jedinici. Iskreno se nadam da je fake.
Uzmimo u obzir da jedinicu nisam prešao jer mi se bila dosadna , od ovog nastavka ja ne očekujem ništa više.
Printable View
Glavni lik dvojke je identičan igrač jedinice.
Grafika sa ona 2 screenshota izgleda gore nego u jedinici. Iskreno se nadam da je fake.
Uzmimo u obzir da jedinicu nisam prešao jer mi se bila dosadna , od ovog nastavka ja ne očekujem ništa više.
pa izgleda fenomenalno :pray:
onak s plaštem još :DD
i da vidi čuda izgledaju identično, neznam možd zato što je altaiir, eziju predak who knows... a da si malo bolje gledo u jedinici skužio bi i da je desmond isti model kao altaiirov, samo drukčija obleka...
Meni izgleda odlično, grafika je neloša, i ne vidim što se svi žale kako ovaj novi izgleda isto kao Altair, budući da Altair izgleda odlično, barem meni.
Sad ce animacije i teksture bit odlične a bit ce 3 misije :?
hm???= Citat =:
Izvorno postao Ware
anivejz, da je izmjenjeno pola stvari oko kojih sad bitchate, onda bi rekli da to nije assassin's creed više i to bi vam smetalo.
neznam, meni je ok. ne očekujem previše, ali prvi mi je bio ok pa će valjda i ovaj.
ma nemogu ga upropastit, sam trebaju ostavit combat system il ga poboljšat, altaiir, ovaj ezio je osto :) lijepa grafika, animacije su uvjek odlična, dobra optimizacija zagarantirana, 14 načina da se nađe meta(sad ak će to bit repetitivno onda se stvarno ubijte...), ostaje još samo vidjet kak će se priča razvit, a ne sumnjam da će bit odlična ko i prvi dio... jednostavno igra nemože fejlat
hm, koje boljke jedinice bi trebalo popravit?
1. sloziti jednostavniji exit iz igre :roll:
2. raznolikije zadatke(ajd, to su najavili da ce biti)
3. omuguciti prekid animacija
4. malo otezati borbu
5. sloziti cim razlicitije gradove
6. povecati broj nacina kako da se tiho smakne neprijatelja(da nije samo onaj mini-knife)
7. i ipak malo manje pentranja po zgradama a vise nekakvih random eventa
to bi bilo otprilike to, trenutno se ne mogu vise sjetit sta jos nije valjalo...
... I da možeš uzeti brod i kočiju za Zagreb pošto si u blizini te da preslikaju čitav grad u igru :pray: Pentranje i skok sa katedrale :shock: :pray:
Najbolje da sve promjene i da nas UGODNO iznenade :D
Samo trebaju ukloniti onaj Counter Kill.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Doduše, volio bih da nešto naprave da bude teže, a da Counter Kill ostane.
5. gradovi u ac1 su prije svega bili najrealniji kolko mogu prema povjesnim izvorima i opet svaki je imo svoju atmosferu posebnu, tak da to nije bilo loše u ac1= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
6. kak ide ona "if it ain't broken, dont fix it" to je njihov prepoznatljiv stil, pečat, potpis kak oš :) tak su ih rješavali, i boljeg(i kulnijeg) način nije bilo :)
7. what?! pentranje po zgradama ftw :)
i da za fight ne bi trebali niš otežavat, več samo uvest težine i možd malo manje hpa, jer nakon 3. acta men je hp full :)
Kako mozete rec da ce u dvojci bit glupa grafika ako je u jedinici bila :pray:
kolko vidim u dvojci se nista nece pokvarit :o
ma bilo je tu i večih ispada...
Asassin's creed 1 je bio zakon samo bilo je dosadno ono sa doktorom predugo je trajalo.
More teasing!!!
Sigurno ćemo opet skakat sa visokih pozicija.
Evo malo više informacija o igri:
http://i334.photobucket.com/albums/m...4310_5_big.jpg
http://goonlinegames.net/2009/04/12/...ture-new-info/
Kolega Constantine je trenutačno u nemogućnosti pa je mene zamolio da dam link^^. Izgleda zanimljivo, jedva čekam ovo zaigrati.
uh, pa to bi moglo i dobro ispasti nakon svega. Nekako sam sumničav prema AC2, više bih volio da se nastavi u Jeruzalemu i ostalim gradovima iz jedinice, ali bih također volio da ukinu onu foru sa animusom, ne volim da me se prekida nakon svakog ubijenog šefa. TAkođer mislim da je to glupo ubačeno u igru, budućnost sa prošlošću, nekako mi ne leži... :thumbs1:
Samo da nebude trenutaka kada cekas jedno 10 minuta kod animusa samo kako bi moga ponovno uc.Inace,izgleda super,ali izgleda Altaira(ili kako se vec sad zove) se ne uklapa u to razdoblje.
Bojim se da sve bude isto samo u drugom razdoblju i mogucnoscu letenja :( .
Kako se ne uklapa, pa vidi mu fensi cizme?! :shock:
= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
Erm,ne shvaćaš igru.
Taj animus je ubiti "ključ" igre,priča je zapravo u sadašnjosti,a preko prošlosti povezuju slagalicu u sadašnjosti...
da, bez animusa ne bi bilo priče.
Igra se odvija u bliskoj budućnosti, a ne sadašnjosti. A to sa dugim animacijama poslje isključenja Animusa... Da razumjete čari priče nebi vam bilo dosadno gledat, slušat i uživat.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Razlika između bliske budućnosti i sadašnjosti je vrijeme od kojeg sam napisao post do onoga kada si ti pročitao,or to put it differently,kada je AC izašao je bila "sadašnjost",a danas živimo u toj " bliskoj budućnosti"
aj da katamo krep, u 2012. godini i bez toga bi igra bila upola manje zanimljiva...
novi teaser :pray: šta reč nadmašuju sami sebe "true written in blood" :pray:
jednostavno nemogu sjebat igru, a vidi se da će bit bolja od prethodinka..
fensi čizme :( venecija mi izgleda nekak žuto :S i kake to musliče kolje, kad je venecija bila protiv osmanlija, opet će se gamad udružit protiv assassina :(
omfg 240 ljudi radi na naslovu, napokon da je ubisoft neš shvatio ozbiljno :)
letenje, razna vrste oružja, pametan AI(sad će pretraživat ona mjesta gdje se sakrijete) da vinci, sve ostalo što nisam nabrojo.... JEDVA ČEKAM :)
btw vidim da i koriste neku da vincijevu "our life is made by death of others" kak su mi kul sve te njihove rečenice :))
Ćudno mi je da si igrao toliko Assassins Creed,a i dalje ne kužiš da si se tamo borio protiv križara u ime "Alaha".
tamo se nisi borio protiv križara već protiv templara... ajd odigraj još jednom il pročitaj neki opis priče, ovo u ime "Alaha" vrijedi, jer oni su u njegovo ime osiguravali mir... na neki svoj izopačen način :D= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Animus je najjeftiniji trik u bilo kojoj igri. Svaki put kad nemaju pojma kako bi nastavili ili povezali radnju, eto ti "fast-forwarding memory".= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Smiješno koliko je loše i jeftino izvedena priča u Assassins Creedu, no ipak je jednom nekreativnom Ubisoftu preteško napraviti fluidnu i čvrstu radnju.
Sav taj DNA-memory-Animus bullshit je uništio inače dobru atmosferu Assassins Creeda.
Dobro ajde, sad bar znam da nisam jedini lud ovdje koji to misli.. zajedno s tim kako neki misle da je priča u AC-u nešto neviđeno u gaming industriji. Naravno, treba vidjeti kako će trilogija povezati čitavu stvar, ali Animus je za sada samo jedan iritantni gimmick koji služi kao zamjena za normalnu radnju tako da umjesto toga imamo isječke radnje. Želim kvalitetno pisanje, a ne sipanje klišejnih kvazi-mudrosti.
Ma prvi je dio dosadan do bola baš zbog tog debilnog stroja.Totalno ubija igrinu fluidnost.
Templari i jesu križari.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
po povijesti, da, "ogranak" križara, al da si pratio priču skužio bi da je i bilo arapa templara, te da su htjeli Svetu zemlju pretvoriti u svoj New World...
kako kome, meni to uopče nije uništilo odličnu atmosferu, jedino me bilo smetalo što desmond nezna trčat -.-' i osim toga, ja nigdje nisam vidio taj najjeftiniji trik :S ko zna sad je recesija možd će ga češče upotrebljivat...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
da, taj animus i meni nije bio bas nesto. Upravo sto kazu Wedran i Arbie, nema neke jedinstvene povezane radnje, nego se non-stop bezveze prekida, a opcenito mi je smijesna ta stvar a animusom i citanje proslosti uz pomoc DNK-a, skroz bezveze. Bilo bi bolje da su se potrudili sloziti radnju s kvalitetnijom pricom i boljim zapletom radnje kroz nekakvu povezanu cijelinu, nego je slozen glup princip prekidanja radnje i doslovce "vracanje na njezin pocetak" svakim novim ubojstvom. Da ne duljim, dalo se to mnogo bolje, al ono, oprastam im, ipak je samo rijec o akcijskoj arkadi, a ne RPG-u, pa moze proci... :wink:
Ja u nijednoj igri nisam vidio išta poput Animusa i zato mi je zanimljiv
meni su animus i priča koja se događa u bliskoj budućnosti najbolja stvar koja se mogla dogoditi igri.
da... sad sam se baš sjetio lucy, niš ne spominju o toj radnji u bliskoj budučnosti, ovi iz ubisofta, sigurno opet neš kuvaju :)
Ali,da su pustili da se bude konstantna priča,ljudi bi se još više tužakali na repetativnost.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A i ovako je odlična stvar to što imamo dvije radnje,jer onako bi nastavak bio smješten u istom gradu i potpuno nepovezan =\
A i priča koja je stavljena u budućnost je relativno zanimljiva,organizacija koja pokušava prikupiti sve djeliće edena,lansiranje satelita,Lucy i ostatak Assassin-a...
Evo ja skinio jedinicu da se malo zagrijem, ali mi se ne da prelazit kada vidim kako je dosadno ono eavesdrop, pickpocket etc.
A dobro, ako ti želiš manje zlo od većega slobodno, ali to je onda samo još veći dokaz loše proizvoda po tom pitanju.= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
Ti si morao na kojnu doći do grada u kojem je meta iz Mystafa (ili kako već), obavit ubojstvo i pobjeć stražarima, a sada se treba vratit nazad u Mystaf glavnom ubojici. Biš se ti radije opet jahao do tamo ili bi se radije teleportirao?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change