u crkvi... ROFL
evo neki talkovi danas:
http://img396.imageshack.us/my.php?i...snbornavm1.png
http://img363.imageshack.us/my.php?i...nborna2mp6.png
Printable View
u crkvi... ROFL
evo neki talkovi danas:
http://img396.imageshack.us/my.php?i...snbornavm1.png
http://img363.imageshack.us/my.php?i...nborna2mp6.png
nije ti pametno ovo sa uTorrentom. ;)
evo jena provala sa forum.net.hr
= Citat =:
Mene Zanima gdje mogu naći driver za intel celeron procesor 2.4Ghz,jako je hitno jer procesor treba update-tati(npr. dal postoji driver 3.0 da zamjenim ovih bijednih 2.4Ghz)
kaj zujis ti? zakaj?= Citat =:
Izvorno postao cropir
trazio sam za skinut dbz a ovaj dole dio chata je z rac
Prof. iz biologije:"Šta to korijen ima, :gleda u prazno oko 5 sec:, a nema?" :pray:
lol zasto? preko torrenta se ne skidaju samo ilegalne stvari...torrent je skroz legalan...= Citat =:
Izvorno postao cropir
Al ono, piše "mislio sam da neke djevojke dovdem". O čem tu imaš mislit? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hahaha :rotfl:
http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=242S :pray:
ma frendice nes seru kao da cemo obracat paznju samo na trebe a ne na njih. ane. :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
i da, znam da je torrent legalan al taj dragon ball mozda nije free, neznam. :D
Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid :rotfl:
nastavnica iz biologije: milane, što je to adaptacija oka?
milan (izbezumljeno): KO?!
:rotfl: :rotfl:
jadan mile, dobio je jedan iz odgovaranja :(
edit: nešto što se dogodilo prije par minuta na msn-u
(23:50) *.°.* DayChek*.°: majooo
(23:50) *.°.* DayChek*.°: jel imaš akaunt na netu ??
(23:51) мαנα αкα sнεεиι: kakvom netu 'bem ti ćevap
(23:51) *.°.* DayChek*.°: jel imaš na vipu akaunt ??
( :o )
(23:51) мαנα αкα sнεεиι: jbte pitaj jel si vip il simpa ko normalni ljudi
(23:51) мαנα αкα sнεεиι: da,vip,sam, šta trebaš
23:51) *.°.* DayChek*.°: oš mi posudt broj
(23:51) *.°.* DayChek*.°: pliiiiz
(23:51) мαנα αкα sнεεиι: ma svejedno
(23:52) мαנα αкα sнεεиι: radi šta oš
(23:52) *.°.* DayChek*.°: oke
(23:54) *.°.* DayChek*.°: fala
(23:54) *.°.* DayChek*.°: volim te
(23:54) мαנα αкα sнεεиι: de bježi
ista ženska, još prije bilo:
(20:16) *.°.* DayChek*.°: kAk NaPrWaViÜ POrUkU u BoI ??
(20:17) мαנα αкα sнεεиι: ne znam
(20:17) *.°.* DayChek*.°: a De MaJiUi
(nakon par minuta...)
(20:22) *.°.* DayChek*.°: MaRš
:rotfl: :rotfl: ženska nije normalna :rotfl:
Derište zatvorenog uma says (1:09):
party poopet :(
Mc "Don Juan" Pingvin says (1:09):
poopet :rotfl
Derište zatvorenog uma says (1:09):
*pooper
Danas u skoli pod zemljopisom.
E kak je cool kad mi se kita mice kad je dignuta:P
profesor danas na faksu
"Danas sve svijetske sile imaju nuklearno oružje, najveće sile kao Amerika,Rusija,Francuska i ostale zemlje blistog istoka" -.-'''
Francuska ima nuklearno oruzje ?
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
tako je lik rekal :D brijem da nemaju
Lol oni se jedino mogu cepovima od sampanjca gadjat,vece su kukavice od Talijana.
ima onaj the end of the world clip, kao da cemo se pwnat njukama, i tam kazu da žaboljupci imaju rakete.
Imaju,kao i UK,Indija,Izrael,Pakistan i Kina.= Citat =:
Izvorno postao flander
Natrag na temu,evo jedna sa jednog sata likovnog:
Pita jedan lik (poznat po lošim ocjenama i ponašanju) profesora (inače,zbog izgleda zovu ga Baltazar (profesora)) zašto jedna ženska iz razreda ima velike cice.
Profesor:To ti je obrnuta proporcionalnost.Ona ima velike cice jer ti imaš mali mozak.
pričamo o mrkvama pod satom... i pita lik no.1 lika no.2 "o čem ti pričaš, kakve veze ima mrkva sa zubima?!" a kaže lik no.2 onak razmišlja i kaže "pa mrkva je dobra za vid"
:rotfl:
isse, kao gruva :rotfl:
danas kemija i sve to .... i trebamo neš raditi i ok... i čuješ iz susjedne grupe "moja je mala" "moja je uska" moja je prevelika" itd. i onda ove cure počnu "gle xyxyx ima duboku" i "gle xyxy ima glatku" ono ja WTF nasrecu to se mene nije ticalo jer ja nisam radio "lađicu" za neke sastojke... a mi mislili ono nešto sasvim desete svi smo bili u smijehu... a kaj je najbolje onda nam je nastavnica dala 20g riže da prebrojimo kolko ima zrna xD
uh kad se toga sjetim... samo kaj smo mi brojali 50 g rize :|= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Profesor: "Što mislite, što je važnije; veličina ili tehnika?"
Ja: "Pa, tehnika..."
Profesor: "Aha, još jedan s malim!"
:D
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
owned :D
<kasnije istoga dana u zbornici>= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Kemija:S"Ahaha, danas sam debilima dala da broje 20 grama riže. Nemo'š vjerovat kako su popušili foru!"
Engleski: "What the fuck? Šta, i ova generation? Ne mogu vjerovati da svake godine padnu na istu forah, my Lord!"
Matematika:S"LOLZ!!!!111!!11!!!11!!! Aja, aja, aaaa ja sam im *hik*Srekla da minus i minus daju plus!"
Zbornica:S :|
Engleski:S"Ignorirajte ju, malo si je drinknula prije velikog odmora, yes..."
Matematika:S"Mama ti je pijana! I tiiii bi pihla da imaš pun razred retart... redarhg.. redart... ovaj, pun rahzred kretena! Stavili su mi sliku Bin Ladena na grafoskop! Još će mi *hik*Smurija doć..."
<glasno urlajući s gestikulacijom, Matematika izlazi iz zbornice i poteplja se preko radijatora u hodniku>
Zbornica:S :|
Kemija:S"Uglavnom, jedva čekam sutra da mi se muž vrati iz Krškog s antiradijacijskim odijelom, spremila sam malim kretenima totalno dobru foru sa molarnom masom plutonija."
Engleski:S"Respect."
Zemljopis: "Svaka čast. To je totalno bolje od one moje fore kad sam poslala cijeli razred na grupni izlet na Kosovo, da ispituju lokalno stanovništvo gdje se u Mitrovici može pojesti autentični srpski sladoled."
Hrvatski:S"Ahahaha, da, sjećam se, znam da sam im napomenula da paze da na srpskom sladoled izgovore kao "sljadoljed", da ne uvrijede Albance."
Zbornica: <smijeh>
Matematika <iz hodnika, bosa, potrgane čarape, koprca se oko vlastite cipele koja je zapela u radijatoru>:S"Na grahfoskopć!!! Vidjelo se kroz prozor, skrouhz!!! Mislit će muhriiiiija da <hik> u školi imamo organizirane muslim... muhs... m... bosanske teroriste!!!"
Engleski: *sigh*
<zvono označava kraj velikog odmora>
Njemački, profesorici engleskog:S"Beck to ze drawing tablette, ja Helga? Teheee, heee, heee, heee!"
Engleski:S :|
:rotfl: :rotfl:
:pray: :pray:
koji car :pray:
Peko, krenulo tebe nešto u zadnje vrijeme, vidim :)
Šta ćeš stari, rok pred tiskaru, 40 radnih sati dnevno... odlijepio sam.= Citat =:
Onda te netko treba slijepiti, ili ti slijepiti šamar da dođeš k sebi... Zamoli podređene, mislim da će se rado odazvati :)
Kakav šamar. Zaslužujem frakturu lubanje. Upravo sam išao računati silu između dva naboja u topicu "Domaći uradak". Vjerojatno krivo, naravno, al' svejedno... :shock:= Citat =:
vidi se da je nekim ljudima dosadno. probaj napisat knjigu za mlade. :D
back to topic.
Prof. Engleskog:S(prica nes i onda kaze:) Mission!
Ja:S(fuckam pjesmu iz jamesa bonda)
cropir:Se E sad ce james bond uskoro na TV-u.
Ja:SDa, Halle Berry :D jedva cekam... (cijeli razred suti i svi mene gledaju a ja:) dum-dum-dum...(glumim koda hebem od iza)
prof. Engleskog:SAj van (i otvori mi vrata)
eda, nesto poslje toga dobijem poruku na papiru: Vili (raptor) je pola skolovanja proveo izvan ucionice.
:P
vise od pola tbh 8) :cry:
ajme kad se sjetim koja sranja sam radio... pito profu iz glazbenog za furanje BUAHAHAHAHAHA
moja profa iz glazbenog ima 100 kg i svaki put kad uđe pozdravim ju s "dobar tek" , par puta me izbacila van , al nije pisala ne opravdani o.O
jedan lik iz mojeg razreda zna jedno 5 pisma (latinica, ćirilica, bosanćica-nije zajbancija ako neki misle i sta ja znam)
uglavnom najgluplja cura veli "ja se to nikad ne bi mogla navcit"
onda ju ja iz zezancije pitam "a znas latinicu?"
ona veli "jooj, a kakvo pitanje, pa neznam"
mi smo skoro popadali sa stolica :pray: :rotfl: :rotfl:
Za vrijeme sata biologije obrađivali gradivo o muskim i zenskim spolnim organima..
Profa nesta objasnjava i svi napeto slusaju, ofkors..
Bas smo dosli na dio o zenskom djelu i odjednom javi se kolega iz susjedne klupe i provali.. ''Cure imaju dvije vrste usana!! Jedne za svađat se, a druge za mirit se!'' ...cjeli razred se odvalio kao da smo streljani, a onda se nakon 2 minute smjeha javi jedna zenska nakon sto je skuzila sta je ovaj rekao.. ''Fujj, pa to je odvratno!!!'' ...Isti lik je samo hladno rekao: ''Ma jelda, a kad se moras mirit onda nije fuj!!?'' :pray: :pray: :pray: :rotfl:
U te lekcije o spolnim organima bi trebalo ubaciti takve gadosti da se djeca zgražaju na satu, a ne da sprdaju s tim. Bez zafrkancije. ^^
Razrednica:"Štaje ovo bilo prvi sat, opet si picala?!?!?!"
Ženska iz razreda (plavuša):" Nisam, zaspala sam, stvarno!"
Razrednica:"Jel mi lažeš?"
Ženska iz razreda (plavuša):"NE!"
Razrednica:"Škola je popodne bila..."
pa i to je moguce. :D