Nisam probao tvoj mod tako da ne znam. Bez toga je izazovan build, posebno kad igraš prvi put... makar ne bio profa. :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ako se ne varam pričao sam o Black Mt. Mines.
Printable View
Nisam probao tvoj mod tako da ne znam. Bez toga je izazovan build, posebno kad igraš prvi put... makar ne bio profa. :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ako se ne varam pričao sam o Black Mt. Mines.
Ah, čim vidim da je tema živnula odma mi je tolije oko herca.
Tehnologija all the way. Prezanimljivo je igrati tehnologa pogotovo kasnije kad istražujete one ruševine pa skupljati sve žive schematicse (znal sam puštati dane i vraćati se u shopove samo da vidim dali su dobili koj novi schematic :D ).
Inteligencija, charisma i persuasion otvaraju gomilu opcija u razgovorima tak da se i tu puno dobije, a combat obavezno nek bude na poteze jer real time nema smisla.
Also, zamke su zakon!
Planiram uskoro zaigrati. Any tips or tricks?
Also, jel se uzimaju samopreodređeni likovi ili je moguće napraviti i imenovati svog kao u Fallout 2?
Da, možeš kreirati svojeg lika s svojim imenom i statsima, te imaš hrpu backgrounda za odabrati. A imaš i unaprijed određene ali je meni to bezveze...
Tip: igraj s turn-based combatom (mislim da je 'Space' tipka)
Nemoj igrati maga ili bacača bumeranga, igra će ti bit smiješno lagana.
Ali ja volim bit mag :(
A ništa, onda uzimam barda ili thiefa, ako postoje u arcanumu.
I dajte patcheve, please.
Ma samo nemoj forsirati harm i to :)
KK, zapamćeno. Forsirat ću mačeve. :D
http://terra-arcanum.com/downloads/
'Unofficial Arcanum Patch - UAP' je jedino kaj ti treba.
Neznam da sam već stavil, ali ako koga zanima zadnji boss (THEM SPOILERZ!!!):
Instalirao, human tecknologist, imam Virgila, Cucka i Magnusa, u dorfovskim sam rudnicima i izgubljen sam i vukovi i crveni divovi me kolju i
Ooo, Human Technofreak! Nice!
Koja oružja koristiš?
Fine revolver, 200 i kusur metaka, imam poseban Techno Top Hat (kojeg mi je dala žena kojoj sam našao mrtvog sina i uništio sotonski portal) i obične čizmice. Suede jacket + dwarven gauntlets, too.
Also, dok kreiram stvari i potrebni su mi sastojci, ako je crven papir, znači da nemam dovoljno sastojaka. Ako je zelen, onda imam, a ako je žut? I što znače mali brojevi u donjem desnom kutu papirića? :(
Žut mislim da znači da imaš, ali ne dovoljno. Tipa, trebaš pet komada kalijevog nitrata, a imaš tri itd.
Napravi si elektroprsten za +dexterity što prije. Zapravo, napravi nekoliko.
kako, jel to nađeni schematic ili naučen preko levelupanja?
EDIT: i koja grana tehnologije, smithing, demolitions, wut
To ti je jedna od prvih shema u electric grani, mislim.
Um, prva je Electric Light. Mislim da je prsten drugi.
I naziv teme je netočan, piše se Magick :p
Kombiniraj Electrical, Smith, Gunsmith, Mechanical i Herbalism. Čim više ih skombiniraš i unaprijediš bolje schematicse budeš kasnije mogel iskoristiti.
Kaj se tiče gamadi u rudnicima imaš više opcija (pretpostavljam da igraš turn-based). Ja sam znal poslagati redove onih spike zamki pošto su ti granitni dosta spori.
Ako imaš pištolj samo pucaj u njega i drži agro da bude na tebe fokusiran dok ostatak ekipe udara sa svih strana. Probaj s eksplozivima. Ako koristiš i mač - nemoj, nego rađe uzmi neki čekič pošto se on nebude tak brzo uništil.
Kaj god da radiš nedaj da te takne (ili nekoga od tvojih). Ja znam da sam imal muke kad sam prvi put igral tehnologa (s magom je prelako), ali začas se razradi nekakva taktika.
A uostalom ako si uspel zatvoriti onaj portal onda mislim da ne bi trebal imati nekih problema pošto je taj portal svima trn u oku i neki ga nisu mogli zatvoriti na 50-om levelu.
Ma prošao sam Black Mountain, pa i Otok Očaja, pa i Klan of the Točak. Sad tražim kožu Stilvasserskog diva za onog elfa.
EDIT: jel itko skužio da su Gil Bates i Mr Appleby zapravo Bill Gates i *khm*onaj Appleovac*khm*
Evo jedan od boljih kaj je neko iz House Of Lords foruma našel:= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Inače je hrpa likova bazirana na stvarnim likovima ili pak likovima iz neke druge igre i/ili knjige itd...
Aha. Ne znam koji je Appleby, ali Batesa odnosno Gatesa sam odmah skužio, pogotovo kad je počela spika o tome da on zapravo niti nije izumitelj parnog stroja nego je pokupio izum od dwarfova.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Da, portreti su zapravo referenca na slike developera. Ima i nekoliko iznimka. Npr, Doc Roberts iz Shrouded Hillsa je zapravo Wyatt Earp + Doc Holiday.
Ako još niste shvatili, Arcanum je Easter Eggs: The Game. :)
Ne, Fallout 2 je.
Arcanum je duhovni nastavak Fallouta 2. Recimo. Otprilike. Makar je meni Arcanum > Fallout.
Ekšuli, Fallout 2 + Ressurection Mod/Patch >>>>>>>>> Arcanum.
Bijah skeptičan
počeo igrat
I SEE TEH TRUTH :pray:
Legendarno
Sad za Miskovu ženu tražim kradljivca knjige. help! Nesposoban sam, caladon je ogroman
Ups sorry.Pogresan odgovor. :(
Ako pitaš za kendricka walesa, on je u ashburyju, 14 trellis way.