Zar ne bi trebalo biti nesto sa True Sithovima?
Printable View
Zar ne bi trebalo biti nesto sa True Sithovima?
Kad smo vec kod toga, sta bi trebao da predstavlja true sith?
Nikako ne kontam, ocigledno neki badass dark side useri, koji su ocigledno mocni da pokore citavu galaksiju, ali to ne rade,ili sam ja pogresno shvatio...
Valjda su Revan i Exile njih porazili, ali ako je true sith bio ultra-mocan koliko su tek njih dvoje bili?
true sith? svi sithovi u filmovima i igrama su pratili učenja pravih sithova...pravi sithovi su bili vrsta zvana Sith...dok nisu nestali, bili su najmoćniji korisnici tamne strane - pravi Sith Lordovi...(Kreesh, Ragnos i Sadow (iako su potonja dvojica bili samo half-breed))
To bi trebala biti rasa Sithova, a ne "vjera". Oni originalni stanovnici Korribana i Ziosta (damn, moram naci zivot)...= Citat =:
Izvorno postao Srle
Znaci true sith su u stvari ona rasa koja se zvala Sith, koji su po prirodi naginjali dark sideu. Ali opet Revan i Exile toliko mocni da ih poraze? Ne sumljam ja u njih ali opet malo mi cudno, mada volio bih saznati kraj price o Revanu i Exile-u.
naginjali su dark sideu jer su bili neobično brutalni i okrutni, a kad su bili pokoreni od strane dark jedia, dobili su pristup sili...besides, možda su revan i exile nabasali na Yuuzhan Vong...
prica o Yuuzhan Vong mi je nekako bezze i nepovezana; ono mislim, Maldorianci su bili likovi koji su dosli iz mp3 i poklali pola republike; sada se pojave Yuuzhan Vong i pokolju drugu polovicu iz cista mira, malo blesavo i nepovezano; ono kao, hey ovih 500 godina nemamo nista ubaceno sto cem s time ? Eh, samo izmisli novu rasu koja je napala republiku i skoro ju pobijedila, naravno pred kraj je spusila...
eh...ali ta rasa se pojavljuje jako dugo na granici Galaksije...a napali su Galaksiju samo zato što im je vođa bio prerušeni force user (oni sami su potpuno maknuti iz sile, što je zbunjivalo Jedije u borbi)...Coruscant je sravnjen sa zemljom i pretvoren u njihov novi homeworld...Nar Shaddaa je potpuno sravnjen i tako ostavljen...priča iza njih je jako dobro osmišljena...
a tko nebi... možda i hoćemo u 3 dijelu... :D= Citat =:
Izvorno postao Srle
bio jucer na predavanju iz matematike i vidio kolegu kako igra doticnu igru na PSP-u, pa ono daj da malo vidim...bio mi je to jedan od boljih satova matematike definitivno... 8)
Pa da na casu igram tetris bilo bi mi zanimljivije od casa.Nego, ne drzi nas u neizvjesnosti, kakva je igra?
Well, igra ti je totalno usmjerena na koristenje sile i lightsaber ti najcesce opce ni ne treba...Fakat, možes radit sta god oces sa silom jer je okolis nevjerojatno dobro iskoristen. Dakle, dolazi ti grupa stormtrooper-a i postoji najmanje 5 nacina kako da ih sredis. Možeš ih npr srusit s pushom i onda nekav komad stropa srusit na njih, možeš ih vrle efektivno pobit s lightsaberom, možeš sa silom trgnuti neki komad željeza i bacit na gruputako ih sredit, možes sa silom dignut jednog vojnika u zrak i bacit ga na ostale, možeš ih uzet dvojicu pa ih recimo tresnut u strop i automatski realno dijelovi stropa od siline udarca te dvojice klonova ce pasti na ostatak grupe te usmrtiti nekoliko njih. Ili jednostavno lupis lighting i to ti je to...A fizika je fakat genijalna, sve je nevjerojatno realno i sve ima prave fizikalne osobine kao i u prirodi. I sve to jako lijepo izgleda na onom malom psp-u...bas me zanima kak bi bilo zgodno igrat igru na 102 ekranu lcd-a na ps3...Inace, igra je bas složena za konzole, kontrole su takve, gameplay je bas prilagođen za konzole i sve je to(barem meni) možda i malo previse akcijski nabrijano i bez neke jake price...Uostalom, takva je vecina konzolaskih naslova...Al opet, igra mi je genijalna...Ak te zanima sam gameplay, otidi na youtube, imas tamo cijelu hrpetinu filmica...
Pogledah demoe, cut scene, gameplay, ali me zanima da cujem misljenje nekod drugog koji je u stvari mahao saberom (takoreci)
TFU za download,te moguce ekspanzije
EDIT:dupli post,tek sad primjetih...
Igra zbog koje poželiš imat Wii... :)
Zašto ne bi u kotor 3 stavili događaje iz mandalorian wara? Poput stripa, što još izlazi... Mladi revan kao revanchist, alek aka malak,zayne carrick...
= Citat =:
Izvorno postao Srle
Moje mišljenje je da to sto su naga sadow, marka ragnos i ludo kreesh pravi sithovi, ne znači da su oni baš pripadnici True sithova koje spominju u kotoru, već da su njihovi skriveni skriveni potomci uzrok rata itd. Samo osim par massassi ratnika koji su poginuli sa exar kunom na yavinu 4, ne spominju se više pripadnici prave sith rase ili mješanci njihovi, ispravite me ako griješim Zato se nadam da će True sithove bolje objasnit ili u novom kotoru ili nekom stripu
poceo sam je danas igrati na psp-u, zasad je odlicna i po mjeri, vidit cemo dalje...
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
ti i tvoj PSP :yuck: kad će na pc bahh... :)
a sta ces, moram se nekako osigurat :)
a vjerujem, ako neće muhamed brdu onda mora brdo muhamedu jel... :)= Citat =:
pa da :)
iako bi ga vise volio odigrati na PS3 jer je tamo puno jaca grafika, ovdje je pomalo oslabljena, iako jos uvijek odlicna
mah najbolje bi bilo na PC-u; to bi stvarno bilo najbolje...= Citat =:
i na PC-u bi bilo dobro, ali mislim da bi bilo najbolje na velikom televizoru i sa gamepadom u ruci
prodano.. :D= Citat =:
kazem ti ja, pa nema veceg dozivljaja od takvog igranja :)
Igrao sam na PS2
Dobra je igra, mozda malo prelagana.. Nije me zalijepila za gamepad, ali nije lose ;)
Moja ocjena: 38/50
38/50? kakva je to ocjena? odakle si izvukao 50 kao maksimalan broj bodova? O_o
pjesnička sloboda... :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
[quote=Lord AngelRI]pjesnička sloboda... :D[/quote:k5rblf8q]= Citat =:
Izvorno postao "Hellboy v2.0":k5rblf8q
Ou jea 8)
Mne..
Tio sam stavit 3,8/5 xDD Ali 3,8 nije bas neka ocjena xDD
Pa evo ako ti draze onda 76/100 ;)