a ja nisam umoran fizički al sam pospan...jel to isto vrijedi?
Printable View
a ja nisam umoran fizički al sam pospan...jel to isto vrijedi?
ja sam fizicki ****** ali umoran nisam
Ja kada sam svjestan da sanjam i želim nešto promjeniti probudim se i nikada ne uspijem nešto promjeniti :yuck:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
ja sam jednom sanjo da mi je nest palo na glavu. i onda sam se probudio i shvatio da mi je stvarno nest palo na glavu. i to zvucnik. drugi put sam asnjo da sam igro rukomet(ja i rukomet ko nebo i zemlja) s jednim likom iz razreda i natezo sam ga za... rukav i on se poklizne i udari me bradom u glavu( iza negdje u tjeme) i kad sam se probudio ležo sam u krevetu i bolila me glava tamo točno gdje me ovaj opalio glavom. a jednom sam se skinio i ošo spavat a ujutro sam se probudio u odjeći!
Ajd da se malo vratimo na topic, i da prekinem sa spamanjem?
Brishem spam...
Ja odkada sam poceo meditirati :D frend mi pokazo kako pravilno to raditi poceo sam imate lucidne snove kada zaspim.
Prvo sam skakao po zgradama...
Letio...
%&/$$...
prolazio kroz zidove onda i bio u wowu :D
i tako u igrama uglavnom kao glavni lik :D
I jako je fora jedva cekam da zaspim. Prije sna si samo kazem ajmo malo letit i onda zaspem i puf letim :D
Niceeee!!! A kako si meditirao?= Citat =:
Izvorno postao SH4D0W
Mene je u 3 ujutro jednom probudio šamar :rotfl: ko da me netko razvalio, a što je sada to bilo neam pojma bio sam zbunjen, a svi su spavali kod kuće što me najviše zabrinulo :rotfl:
To te casper zajebava :D= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
ma je*o sam mu majku već odavno tak da nevjerujem da opet zajeb*va :D= Citat =:
Izvorno postao Lord of Darkness
uuu ovo je spectralilija (napredna nekrofilija) :pray:= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
to je dosao Peevs iz Hogwartsa :pray:
neznam zasto ali ja kad nesto sanjam i znam da sanjam jednostavno pocinim suicid il me netko ubije na poprilicno krvav nacin :rotfl: sjecam se jednog sna od prije groo godina... neki lik ko oni mrtvi kraljevi sto prsten traze iz lotr mi doso u kucu i masakriro mi obitelj, ja sam uspio pobjeci ( kuca u rasulu bila ) kod susjeda, medutim lik me nasao i njih pobio ( pokusavajuci mene ubit lol ), sjecam se da sam poslje toga trcao, e mogo sam rekord oborit u sprintu :) .... uglavnom sam skuzio da ce lik pobit sve gdje ja odem pa sam se zaletio kod nekog lika kojeg mrzim i ovaj ih je pobio :rotfl: i tad sam se probudio jer je i mene uhvatio :kill:
bolestan san al je fora, jednom sam se sa zgrade bacio, pogled je bio fenomenalan, cijeli grad vidis u par sekundi i naravno zabrinute ljude kak gledaju prema tebi :shock: hehehe mozete mislit da imam psiholoskih problema al vise je onih snova di je i ljepsa polovica prisutna ( tam nema ubojstava, zasad ) :rotfl: :rotfl:
Zaaakon! Oću i ja takve snove. :cry:= Citat =:
Izvorno postao ^B4$t4rD^
Daj, stvarno. Kako?= Citat =:
Izvorno postao Lord of Darkness
kuš vo nije prava meditacija like nego meditacija koju smo ja i moj frend like izmislili :D= Citat =:
Izvorno postao m777
napravis ovo http://img410.imageshack.us/img410/8592/sealht8.jpg
like onda prekrizis noge te polagano dises smiris misli.
Zatim u mislima zamislis crnu pozadinu i kako crtas plavi krug etc. trokut i to... ja pocinjem od kruga pa onda trokut te pentagram i slicno kvadrat...
sta radis je kada zamislis krug etc. prolazis kroz njegovu sredinu te ga tako kruzis uz polagano disanje!
Zatim pentagram i to zatim nakon nekog vremena zamislis krug te kako trcis po njemu... glavni cilj ti je da sto bolje kontroliras misli te mastu.
ako ti to uspije nekoliko puta onda nastavis na pentagram kako ga sa mislima smanjujes i bacas po sobi i slicno nakon nekog vremena postat ces pospan te kad legnes spavati nemoj se siliti nego samo nastavi razmisljati o tome i ako imas srece uspjet ce ti :D!
nemoj se ljutiti al niste to vi izmislili... cuo si za runsku (rune) meditaciju? valjda jesi. e to ti je to, samo sto umjesto kruga crtas tu runu i izgovaras njeno ime.= Citat =:
Izvorno postao SH4D0W
i meni se cesto dogadjao deja-vu ono sanjam nesto ali se toga ne sjecam onda mi se esi da znam sto ce se tocno dogoditi ali mi to dodje tek sekundu il dvije prije dogadjaja
ja meditiram tako da si u glavi crtam 90etero kut i ponavljam u sebi grtlah'ko Mngur'et grghtlorzublgoid, zaspim dok si reko upravo to e
To svaki nekrofil mora raditi ili je opcionalno? Baš sam se mislio pridružit kad sad ovo a meni ne ide mongolski :(= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
i sta, onda cu sanjat pentagrame?? :shock:= Citat =:
Izvorno postao SH4D0W
ako su to lucidni snovi, onda ja to stalno radim a da ni ne primjecujem da su to lucidni snovi
grtl'gah se zove jezik, nije nekrofilija= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
Carmen Electra Giving A Head And Taking A Load!
http://Carmen-Electra-Giving-A-Head-And ... vie=120962
[quote=The Plague][quote=SH4D0W][quote=m777]i sta, onda cu sanjat pentagrame?? :shock:= Citat =:
Izvorno postao Lord of Darkness":1rzua1ej][quote=SH4D0W]Ja odkada sam poceo meditirati :D frend mi pokazo kako pravilno to raditi poceo sam imate lucidne snove kada zaspim.
Prvo sam skakao po zgradama...
Letio...
%&/$$...
prolazio kroz zidove onda i bio u wowu :D
i tako u igrama uglavnom kao glavni lik :D
I jako je fora jedva cekam da zaspim. Prije sna si samo kazem ajmo malo letit i onda zaspem i puf letim :D[/quote]
Niceeee!!! A kako si meditirao?[/quote]
Daj, stvarno. Kako?[/quote]
kuš vo nije prava meditacija like nego meditacija koju smo ja i moj frend like izmislili :D
napravis ovo [url="http://img410.imageshack.us/img410/8592/sealht8.jpg
ako su to lucidni snovi, onda ja to stalno radim a da ni ne primjecujem da su to lucidni snovi[/quote:1rzua1ej]
Ovako, istraživao sam malo meditacije i "autor" mditacije je trebao napisati da umijesto da trebaš imati sreće trebao je napisati da nakon toga kad vam bude bilo pospano onda si govorite cijelo vrijeme ja ne spavam ja sam budan i tako i ubrzo će te upasti u stanje transa a potom će te stvoriti svoju astralnu projekciju To je nešto slično kao i lucidni snovi, ali možeš kontrolirati san do krajnih granica toliko da možeš izobličiti svijet kojeg sanjaš znači svmoguć si.. :wink:
I am using Raise Thread!
Kao da ne znam da neće nitko tu ponovno postati.
*Sigh.*
A baš bih htio da mi ova tema bude bar malo popularna, ali ne ide. :(
Kopiraj si post iz one prve ako ti je gušt...
hmm imao sam polulucidne, ali ne znam kako ih izazvati :(
morat ću opet početi s sigilima
Jedno vrijeme sam imao svakodnevnu praksu brojanja prstiju prije spavanja da potaknem lucidne snove, al sam prestao. A fora su :)