Wik ne vozi ništa iz sigurnosnih razloga, bar je tako bilo prije par godina... Ah, kad se sjetim toga :D:D:D
Printable View
Wik ne vozi ništa iz sigurnosnih razloga, bar je tako bilo prije par godina... Ah, kad se sjetim toga :D:D:D
Nakon 1god ja sjeo na biciklo.
Prosle sam godine vozo biciklo na zadnjem.I malo je hvalio i pravio se pred ljudima.Digo ja biciklo na zadnjem i vozim jedno 10m i prebacim u vecu brzinu i tako vozim ja u vecoj i nemogu ja vise u toj brzini vozit i prebacim ja u vecu i ufatio ja dosta brzine na zadnjem i odleti mi biciklo ispod mene i ja sletim sa njega i da cu ga stic ali ga nisam uspio stic i preletim ja preko njega i razbijem se i to posteno.Noga natekla ali je brzo proslo i opet ja nastavio vozit na zadnjem.
znaš.. na tipkovnici postoje i "." i "," :wink:
nego, ontopic:
jedan lik je isto tak pustio bic da ide sam.. a jean golf3 bio parkiran na cesti.. i ide bic prema njem.. i viče lik biciklu da skrene.. al bic nije skrenio.. i krene trčat prema bicu.. al se bic spuco u golfa3.. i onda smo bježali :roll:
u kojoj trgivini u zg se moze kupit felga ali ona plasticna sa tri kraka ili neka malo jaca za radit fore sa biciklom.koliko bi kostala?
Ona plasticna je za velike brzine i svines ju bez problema. To nije za trikove raditi. Najbolja felga za trikove koja je normalne cijene ti je double tracker (samo za diskove) ili funn 48x26, al na to ti idu jos zbice i naba. Sve skupa oko 1000kn= Citat =:
Izvorno postao Tekla
FULL FACE za XC?? mislim da nije potrebno, ali kada smo kod downhilla ili frirajda :)....= Citat =:
Izvorno postao NITROS
nisi reko da voliš harlije... :rotfl:
btw imaš topic i o motorima.. tak da ne mješaš kubike s biciklima :roll:[/quote]
Nisam ja uletio s motorima, već je netko spominjao kako je bolje kupiti skuter nego bicikl pa sam se morao malo zajebavat. Oni koji razmišljaju o biciklu isključivo kao prijevoznom sredstvu, ne mogu shvatiti zašto bih ja dao za idući bicikl tek nešto manje love nego što košta polovni auto.
Sfull face vjeruj mi je uvijek potreban. Iako vecina XC biciklista nosi obicne kacige, radi udobnosti, full face im moze glavu spasiti ako padnu i lupe o kamen ili glavu, jer ako im se potrga vilica mogu doci takve komplikacije da to nije normalno. Btw. ja nisam nigdje napisao da za XC treba fullface, govorim za dirt, kad se uce nove stvari na jumpovima s kojima ste si na "Vi" onda je dobro imati fullface= Citat =:
Izvorno postao Mr.G4m3r
do prije 2 god sam stalno visio na biciklu i najbolje sam u selu znal po zadnjem :)
sada imam motorče koje je zamijenilo glavnu namjenu mog bicikla - prijevoz do grada.
a za rekreaciju mi sada služi nogomet uz roštiljanje s ekipom :D
ja znam bunny, znam manual, znam straznji kotac, znam 180, i sad uci 180 flat :) i znam downstair manual
eto to su moji trikovi
je li ima igdje na netu skinit knjigu sa trikovima da radis na biciklu?
Mene je kamion umalo pokupio.Pala kisa i ja se glupiro na cesti ono kocijo sa zadnjim kotacem.zaletio se ja i da cu se popet na trotoar stisnem zadnju kocnicu i zanese me i umalo padnem ali uz sfu srecu nisam.a kamion bio iza mene.= Citat =:
Izvorno postao MindReader
ne mogu da se ne nadovežem..= Citat =:
Izvorno postao MindReader
postoji ti i opcija edit/uredi/povrati nepovraćeno... aaaa :roll:
ja sam jedino znao bunny a to tek kad sam malo nest vozio bmx i to tak iz zezancije i kao prijevozno sredstvo= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Mislim bas na bunny, jer u zadnje vrijeme vidim da puno ljudi obicnu zabicu zove bunny, sto nije posve pogresno, al ipak pod bunny se misli na american bunny= Citat =:
Izvorno postao Munjeni jarac
evo nesto prekrasno
nfDq-3q1INk&NR=1
svaka mu cast
_nL4z7etWtQ
PCSWyCU-cEk
Pogledaj te ovo.
I da se pohvalim srusio sam svoj rekord u voznji na zadnjem sada iznosi 60m a prije 20m. :)
Ja sam letio preko guvernala prije nekih mjesec dana. Vozio sam pločnikom i tip je doslovce istrčao iz dućana. Stisnuo sam obje kočnice i fiju-tres. Srećom bez ozbiljnih posljedica, ali još osjećam malo krutosti u ramenu na koje sam zveknuo.
Inače, u prometu su za bicikliste opasne zamke prijelazi preko zebre, nemojte se nikada sjuriti dok ne vidite skreće li koji auto prema prijelazu, zatim parkinzi znaju biti gadni, jer ljudi izleću na rikverc kao ovce, ne misleći da im je možda kakav biciklist ili motorist u mrtvom kutu, pa je preporučljivo uz parkinge malo usporiti. Pored toga još mi padaju na pamet i ulice s tramvajem, vozači bi htjeli da se uvijek maknete na stranu, makar i na prugu (što nemojte NIKAD učiniti), pa znaju divljati, a žute crte s desne strane im ništa ne znače, pretiču i s desna i s lijeva, nerijetko trube ko budale čim vide bicikl. Mada se kultura vozača prema biciklistima malo poboljšala u zadnjih par godina, uvijek trebate na ulici biti 100% na oprezu, a ukoliko se vozite po zelenom valu i bržim cestama, kaciga mora doista biti obavezno na glavi.
Ne izljecu automobili kao ovce vec se biciklisti i motoristi voze kao ovce pa tako i ginu,kao ovce.A kako tek mrzim kad se kao kreteni voze po nogostupu pa zvone pjesacima kao da su im se pjesaci duzni sklanjati i skakati ljevo desno kako se njima sprdne.Ja im onda namjerno stanem na put,kao zbunio sam se,pa moraju kociti i stati skroz.Kada sam u autu non stop sam na oprezu zbog ludih biciklista i motorista.Jednom sam izlazio iz parkinga na nogostup.Imao sam zidove sa obje strane vozila tako da nisam mogao vidjeti bas nista.Znam da moram paziti i izlazim na nogostup doslovno centimetar po centimetar.Pjesaci te uoce i zaobidju ili stanu.Ali jedan kreten je nasao juriti na biciklu po nogostopu i zabio se biciklom u moj kotac .Preletio je preko haube i pao na drugu sranu.Imao je srece sjebao je samo bicikl.Jos mi se nasao i pametovati o mrtvom kutu.Malo mi je falilo da ga ne slozim sa zemljom.Na kraju sam mu rekao da nije zvaka za seljaka i da mi se makne s ociju.Inace nemam nista protiv zgodnih biciklistica.Ne mogu si pomoci uvijek moram pogledati kako im bicikl izgleda odostraga :) .
http://www.vjesnik.hr/html/2007/05/11/C ... ?r=crn&c=1
Naravno, tvoje također stoji. Ako se netko misli voziti biciklom tako bezbrižno kao da je sam na svijetu, vrlo lako će najebat i za to si biti sam kriv. No s druge strane, mnogi vozači automobila nemaju baš nikakvu toleranciju prema "slabijem", pa zaboravljaju da se pješaci i biciklisti trebaju propustiti na pješačkom prijelazu, da su jednaki sudionici prometa, a kao i u uvijek, sve ozbiljne nesreće s biciklistima za koje znam, prouzročili su pijani vozači ili oni koji prebrzo vozili, za što doista nema opravdanja.
ja imam gt multispeed na tavanu. :proud:
vidiš, meni se nikad nije dogodilo da mi motor oduzme prednost, niti starom.= Citat =:
Izvorno postao dugi
dok, eto, u mojoj vozačkoj karijeri od cca 2 godine, od toga 3 mjeseca sa vozačkom (a1), auti su mi nebrojeno mnogo puta oduzimali prednost. na svu sreću refleksi su mi jača strana pa još nisam niti jednom letio preko volana, ali kavih sve seljačina ima u zg-u nebi se ni čudioda se to uskoro i dogodi.
inače me kod biciklista živcira što se, iako sa strane imaju biciklističku stazu, voze po cesti i štopaju promet. za to bi uveo stroge zatvorske kazne, minimum 20 godina :)
mene ko biciklista najviše živcira mišljenje "ja sam jači" kod vozača.. i ona njihova nemogućnost procjenjivanja brzine biiklista i brzine..
ja iznimno poštujem vozače auta koji propuste biciklista koji ima prednost i koji ne pravi hijerarhiju u prometu. a takvi su rijetki
a obožavam likove koji izlete iz sporedne ulice (ja u 12. brzini, pičim punim gasom) i onda te uspore na uzbrdici i onda kurblaj ko manijak.. :-x
Svaka mu dala.= Citat =:
Izvorno postao dugi
Neki je u dugopolju vozi 250km/h cestom iam od toga 1-2mj dana.
potupno se slažem. puno vozača automobila zapravo ni ne gleda pozorno, iako misle suprotno. očekuju 2 tone željeza sa 2 megalomanska svjetla, pa kad se pojavi biciklist ili motociklist, ni ne primijete ga.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
nemam mnogo iskustva u prometu s 2 kotača do sada, ali sam se naslušao od starog nebrojeno puta o tome kako su mu oduzeli prednost dok je on bio na motoru.
edit:
što se tiče linka na vjesnik, treba mu uzet motor, a ne vozačku jer će ubit nekog ni krivog ni dužnog.
mislim da automobilisti omalovažavaju motoriste.
http://video.google.com/videoplay?docid ... y+martinez
evo pa uzivajte :)
btw. evo jedan filmic od moje ekipe koju ja fotografiram :)
B4I0aKUT ... 5&index=16
uzivajte :)
je li ti znaš kakve fore?
ja na zadnjem, na prednjem, bez ruku , bez ruku stojecke.
Da, znam bunny, barspin, one footer, sad ucim 180, i bunny barspin. Al to tek kada prestanem voziti sa prednjom kocnicom.= Citat =:
Izvorno postao Tekla
To nisu trikovi ko ovo gore :)= Citat =:
Sbez ruku , bez ruku stojecke
Ludnica je ovaj prvi filmek... Da nemam "mali" paket (5 Gb), uploadao bi ti filmić sa FreeRide-om! Pre velik je ali možda dobim flat rate 01.06.2007 pa ak želiš ga stavim na net! Kaj ti likovi rade, ma ludnica :pray: Frajer sa litice od cca 14 metara skaće sa bajkom :o= Citat =:
Izvorno postao NITROS
PS: Sviđa mi se ovaj bjeli bike na drugom filmeku, do jaja je!