u prijevodu starci ti ne žele plaćati za wow...= Citat =:
Izvorno postao Đeri
Printable View
u prijevodu starci ti ne žele plaćati za wow...= Citat =:
Izvorno postao Đeri
Nekako mislim da đeri nije takav kreten da prodaje tu foru ..
naprotiv, ja bas mislim= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
lol koji je vama??
Ja igram WOW na zone.ba :D
al ošo CD u kurac,i da,starci mi ne plaćaju zato moram igrat na privatnim :|
omgkoji ste vi tu likovi,zatražim help oni me odma napadnu -.-,ma pravi ste dečki,svaka čast
Ajde, nije sramota, meni su starci zabranili da igram, kad su vidli kolko vremena provodim, ono, uništit će mi ocjene, oči, život... blablabla, i sad za svaku drugu igru koju igram dulje od sat vremena stari kaže: To je sad ko WOW, ha? i počne srat...
sorry :D= Citat =:
Izvorno postao Đeri
evo ja ti preporucam da probas 2moons koji bi trebao izaci u open betu za 2-3 tjedna...vec sam nasao 3 hrvata koja ce igrati pa cemo raditi guild i slobodno se pridruzi :)
Jer vrijedi igrat ono "Legend of Ares" ? :roll:
pa mene je igra posteno zabavila 3-4 mjeseca...i bilo je stvarno super kad sam ju igrao jer je bilo puno hrvata i balkanske ekipe...ako pocnes solo onda je igra dosadna i nakon pola sata max ces prestat igrat...a i kolko sam cuo ovih dana ima puno dupanja i ekonomija je u kurcu= Citat =:
Izvorno postao Maze
ajd i ja ću pridružit se!= Citat =:
Izvorno postao Chace
ček jel postoji igra za downlaod?
[quote=Đeri]ajd i ja ću pridružit se!= Citat =:
Izvorno postao Chace
ček jel postoji igra za downlaod?[/quote:1xp9zjq2]
ma za 2-3 tjedna tek izlazi...strpi se...sve ces znati na vrijeme...drago mi je da sam jos jednog hrvata upecal za guild
a o čem se radi u igri?
http://www.2moons.acclaim.com
to ti je engleska verzija http://www.dekaron.com
ja sam bio u closed beti i igra mi je prejebena
preveliko mi je -.-
Igraj Last Chaos.Bolja je od 2moons zbog puno boljeg PvP-a(a ak si igro WOW onda znas da PvP rules)
igro sam WoW, i da pvp rula :D= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
:shock: pa nisi nit igrao 2moons...kako onda mozes uspoređivati= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
igro mi je frend i reko je da PvP je samo ako obadvojca prihvate(duel)il mozes ic ubit nekoga a od toga nemas koristi jer nedobijes nista osim wrath il tak nes(zaboravio kak se zove)= Citat =:
Izvorno postao Chace
jel se može kako dobit invitation za betu? i kolko je velika igra? 2moons :)
puni ti se rage i dobivas pobjede -.- pa ti se to pise u tablicu= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
trazim dobar 2d mmorpg a da nije tibia ili dofus!
kaj nece nitko???
:(
Moze li mi itko preporuciti neki dobar 2D MMORPG a da nije Dofus ili Tibia!
Zahvaljujem!
eudemons online
cini se dobro samo sto je 500 mb-a
a sta bi ti? to je jos i malo za danasnje standarde
hm, nešto manje, i to nije malo za današnje standarde ako čovjek ima 1 gig il nešto takvo. Endless online je 2d i ima oko 16 mega, probaj, možda ti se svidi:X
Ima koja da u buducnosti ili da je slicna Lost Chaosu (ili Last ) ali bez guzve?
imas endless online! :)= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Pitanje: vecina ovih MMORPG-eva ili MMOFPS-ova koje navodite su phantasy tematike, mene zanima ima li koj futuristicki, onako SW/ST, ili nesto u post-apokalipticnom svjetu --> lol, STALKER ONLINE ???
umm planetside se zove mislim ,al imas trial a iza se plaća, to je mmofps, cistokrvni mmorpg je anarchy onlie 8nije za pocetnike) ako si startao na wowu nemoj ni pokušatav jer će te grafika odbiti od igre= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
eh, da , trudio sam se jako zaobici WOW i uspio :) ; nisam ni jednu MMO igru igrao bas ono hardcore, samo isprobavao; mene zanima MMO (RPG ili FPS) koji se, naravno, ne placa (stoji u naslovu topica) i nije phantays (doslo mi je do malog zasićenja, radije cu malo odustati od pahntasiya nega da ga stvarno zamrzim) !??!?!= Citat =:
Izvorno postao WEASEL