= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
lol, ja cu jedva skupit za DS a malo ista drugo, i to je cak pitanje ;;D
Printable View
= Citat =:
lol, ja cu jedva skupit za DS a malo ista drugo, i to je cak pitanje ;;D
Srecno u skupljanju, ali nije li PSP bolji??? :wink:= Citat =:
ol, ja cu jedva skupit za DS a malo ista drugo, i to je cak pitanje ;;D
ofkors da je, ljepsa grafika, design...ha cuj, kaj si mogu kad sam ja vise GBA frEEk= Citat =:
Znam sta mislis...joj dok se sjetim sta sam drapo GB...i to onaj prvi, pa sam GB color dobio na turniru(lol u CrashTeamRacing-u)...to su bili dani :D= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Nije sickamno(ajd sta bi to trebalo znaciti :rotfl: ) nego je Sickmanno1...neznas ni za copy-paste....= Citat =:
Znam ja dobro,ali sam skužio da ti znaš dosta bolje,ali nema veze...
Nego,pa valjada svatko ima pravo pogriješiti,kao i ti kada si uzeo tako glup nick,bez uvrede bolesni čovjeće!!!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: , a je mi se javio covjek sa jebenim nikom...sorry nemoj se uvrijediti, ali wtf iz sopoust tu min jor nik, pliz enser mi!!!= Citat =:
Izvorno postao miro u sutonu tihom
Da li ti uopče znaš što znači:Miro u sutno tihom???!!!
Nejavljaj mi se dok ne skužiš!
DOGOVORENO= Citat =:
miro... mislim da te ti se nebi ni javio na samom pocetku...a i tvoj nick kaze sve o tebi... zoves se miro i zivis u sutonu tihom, il tihom sutonu, mozda volis poeziju i totalan si frikac :killyou:= Citat =:
jk man :fof:
I ja isto= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
GBA :pray:
pa cuj, GBA prije, GBA ZAUVIJEK= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Tako je, ali ima jedna JAAAKO LOŠA vijest, čuo sam da više neče raditi igre za GBA :cry: zato što je došao NDS
znam zato nosim i crno u pocast...zapravo uvijek dajem pocast nekome... VIDI PA JA NEMAM NISTA DRUGO NEGO CRNO ;DD= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
al samo trebamo cekati da da emuliraju DS, to ce biti LUDNICA! :twisted: :twisted: :kill:
Za to moram što prije nabavit dsl jer NDS ros imaju u prosjeku 50MB
sumljam da ce to biti brzo...pa jos se muce sa PSP, ali ipak u drugu ruku nintendo probiju taj cas :D= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
OVO NIJE FORUM ZA KONZOLAŠE. NI PCPLAY SE NE BAVI KONZOLAMA STOGA PRESTANITE VIŠE O GLUPOM XBOXU 360!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ajd sta da ja sad tebi napisem????= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Prekini ovu glupu raspravu i posveti se PC-iju :-x
pa s neke strane lik ima pravo... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Ajmo sad svi protiv mene, a jeste neki.....
= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Kao prvo zovem se Marko,i iz Moiščenice sam ,pokraj Petrinje,Siska!I tamo nema baš puno sutona.Poeziju nevolim jer me užasno živcira,jedino što čitam je PCPLAY,i nekada BUG,kada kupujem nešto od hardvera,jer imaju puno više od hardvera!!!
Frikac-???
To znači čudak,ili...
svi smo mi frikovi, bez brige, i ne u negativnom smislu
lol sad ce doc iggy i reci ce da se drzimo teme :D :D
:D :D
A šta vi ne idete u grad!?
Ja ne idem,vani je hladno!!!Ljepše mi je u sobi,surfati i slušati mjuzu :boohoo:
Ja bi iso ali nemam dinera iliti kuna, a bogme necu pit vani hladno je za popizdit :(= Citat =:
Ja imam para ili kuna :D ,ali hladno,smrznut ću se vani!!
A u bircevima cuga skupa,Ožujsko 0,33 10 kn :killyou:
ja sam trebal ici na HladnoPivo u VelikojGorici... mozda je IgGy otisdao pa nije dezuran???? MOZDA????Sznaci li to sloboda svim narodima?????
:kill:
:killyou:
:kill:
ROTFL kod nas 0.5 8kn, a ima i jedan birc gdje je 0.5 pana 6kn= Citat =:
ne :)= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
drz'te se teme pas vam macku :-x
a da niste sad malo off topic_ :o