EVO STIGO JE NF
NF CE
Printable View
nice one :)
nice :D
sta reci nego potpis :D= Citat =:
Izvorno postao Kron
sjetili su se kopirat prave zene a ne izmisljat neke svoje 8)
Dali mi preporucujete da kupim Nightfal prvo ili da Prophecis pa onda Nightfall.
prophecies prvo definitivno.
propechies prvo :wink:
Sta ja znam igra li tko uopce jos prophe, a i u propheu vise nema Evenata pa sta ja znam razmislit cu.
:rotfl: :rotfl: LOLdaj thrall pišam u gače nitko neigra propechies :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
pa ne igra se samo zbog eventa
rofl
1.pun k igra prophecies= Citat =:
Izvorno postao Thrall
2.evenata ima i u prophecies ^^
= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
a nije sad on kriv sto je munjeni njub...heh :rotfl:
thrall dosta spammanja izbrisan post :wink:
ja mislim da je najbolje rjesenje za njega da ode po wow...jer se vidi da se bas ne kuzi u gw...
Vidi se da ti bas ne kuzis nista tu se pravis kao da sve znas kao da si sve naucio u jednom danu so dont shit.BTW WoW je bolji, ali treba ga placati so forget. Jedno pitanje odmah sereš.
ha...hhahaahha...igro sam i wow i gw...znam oboje i gw mi se vise svidio zbog razvijenijeg pvpa...a ti mi nemoj sad nest srat...u wowu sam imo lvl 49 chara...i dovoljno sam dugo igro wow i gw da znam o tim igrama bilo sta...
thrall, kupi prophecies, igraj uzivaj.
a vi se oladite, stvarno se ponašate ko djeca (blago receno)
Da istog dana si naucio sve ali dosta vise necu na tebi gubiti vrijeme.
moras ti nastavljat i pravit se vazan,a...nije ti pametno...sad dosta...il brisem zadnjih desetak postova
OK primirje
:D ...javim ti nest na pp
*phew*
evo danas ga zavrsio, s mastersom i to negdje...hmm... mislim da je bilo oko 16-17 minuta xD
Misije su vremenske ko u Factionsu?
Ne.
Ima ih nekoliko (2 mislim)
Mission+bonus?
imas u nekima bonus, u nekima na vrijeme= Citat =:
Izvorno postao Kron
Ovo je moja konfiguracija:
Intel Celeron 2.6Ghz, ATI Raedon 9550 512RAM, hoće li mi na toj konfiguraciji štekati Nightfall?
Ako da odmah ću overclockirati sve što se da, i pojačati malo brzinu ventilatora, da ne napravim efekt staklenika u centralnoj jedinici.
nebrini se ja imam skoro duplo slabiji komp pa mi sve ide po loju :)