Slažem se. Trebaš imati bolesno tolerantne roditelje za biti idiot.
Printable View
Jer to radi već neko vrijeme u RL pa joj se neda više "vraćat" na staro kad je na forumu.
Meni je čudno pročitat kad napiše u ženskom rodu al jebiga. Možda da si promjeni nick u nešto žensko, bude valjda lakše.
Inače ne kužim zašto se ekipa uzjebala oko svega ovoga, njena stvar. Promjena spola nije nikakav problem i ne kužim zašto bi ikoga to zamaralo. Njen problem je što se dosta često pokaže kao užasna i bedasta osoba.
Više puta sam se morao ispravit pri označavanju roda.
Imaš posljednje upozoranje pred ban da prestaneš biti tolerantan. Tu ulogu ekskluzivno ima Deadwalker. Dolazi u paketu s objektivnosti.
Šiptar sam, suosjećam s ugnjetavanim skupinama.
Kaj bi bio ženski nick? ;/
Nick mi je referenca na nju, i onak lel, mogu samo stavit njeno ime, al to mi je previše obv. :(
Nez, nemam originalnosti za nickove.
Ja ti predlažem nadimak...
AŽDAJA
http://www.znacenje.info/definicija/azdaja.html
Malokija za admina!!!!!!!!!
Ja ne kužim kak ja propustim sve zabavno na forumu. I sonikove i predatorove promjene spola, neznam ni šta su BRCICI, sve propustim uvijek bas sam blitz.
Sonik nije mjenjao spol, i dalje je peder samo što sada ima i fedoru.
A BRCICI nitko normalan ne kuži, zvuči kao nešto najretardiranije ikad.
Otkad ja to imam fedoru?
Sonik je završio konačno srednju i sad je freelance peder.
BRCICE je najviše forsao Stormkrov ako se ne varam, a on je pobjego s foruma otkad smo se preselili jer je feget.
Hansi isto.
Fala na inf ti BRCICI su mi bili enigma :rotfl:
Ma bitno da se Kozbija svi sjećaju. Never forget.
sinb / tanb
Brčići su bili smiješni jedanput, dvaput, onda je krenulo forsiranje. A ništa posebno, većinom se samo tako oslovljavamo, nothing to see, move along.
Brčići nisu nikad nikome bili smiješni jer se pravite pametni i nikome nećete reći o čemu se radi, jebote.
Nisu tebi :(
I to je to. Šta se ljutiš oko interne gluposti. Nije da si bio oslovljen svaki put pa da se brineš oko toga.
Hehe brcici.
Kaj te toliko uzjebala nečija interna fora? ;(
STRATUS
edit: lol ne da all caps forum
edit2: sad da, wtf
STRATUS ROFL
I Igra Slučaja je bila MBUS.
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUU jesi čul kaj ti je rekel
Nije da furim krku...
dobar dobar
Ajte nazad na bičanje o faksevima, to mi je zanimljivije nego Predina transseksualnost
FER je glup bla bla? Moj faks je bolji kme kme njnj. :ekipa: