Nemojte pisat u onu temu :( Mora bit uredna. Inace ovakva muzika se ne pusta u klubovima , bar kolko znam.
Printable View
Nemojte pisat u onu temu :( Mora bit uredna. Inace ovakva muzika se ne pusta u klubovima , bar kolko znam.
Yep, glitch/electro/dubstep stvari nećeš naći po klubovima.. to je rezervirano za gaming videe, warrior pvp guide i violin covere od one male ^^
U klubovima se pušta puno gora muzika.
U biti tu u Rijeci nisam naletio na pošten klub već pun kurac pa...
Ali ovo je toliko generično da nemogu ni rivju napisat kako spada :(
Ja napisala tamo, al' kažete da mora biti uredna tema pa sam obrisala i napisati ću ovdje. Ja možda ne znam razlikovati puno elektro žanrova, al' ovo se definitivno pušta u klubovima. Možda ne onim popularnim i ne u Hrvatskoj, al' pušta se. Kak misliš dubstep se ne pušta u klubovima? Jel to bila šala koju nisam skužila? :D
Ja ću dat sve od sebe da recenziram mjuzu, ne činjenicu da ne volim određena mjesta za izlaske.
Ok, možda sam malo pretjerao u nekim stvarima, ali jbga kad imam takav filing! Mislim ono, gledam ekipicu oko sebe koji praše po klubovima i svi oni uglavnom sličnu glazbu ovom čudu slušaju! Neznam, meni to sve zvuči isto jerbo nikad se nisam upuštao u te glazbene vode jer mi nepaše! Ubiti, ja kao apsolutni neznalac o toj vrsti glazbe nisam mogao ni drugčiju recu napisati jer jednostavno neznam ništa o toj vrsti glazbe, mogu (a i jesam) reći jedino što osjećam prilikom slušanja tog čuda!
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Ja ne znam u kakvim ste vi klubovima bili ali ja sam između ostalog nailazio i na sve te stvari sto je Aerial popisao, a takodje i stvari kao ovaj album 1/1. Sad su valjda popularni ti friday night swag fazoni, i tamo se pušta ovakva muzika (inače grozno mjesto, ne bih preporučio nikome).= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Rekao bih da sam bio u naj mainstream klubovima u kojima svira strano :D Doduse to sam izlazio prije godinu i pol.
Prijavljujem se :oops:
I ja se prijavljujem ako još može.
Ne mogu editat post više, mi se priključujemo sljedeći tjedan?
Svi vi koji ste se prijavili nakon nedjelje ulazite u "bubanj" za sljedeći tjedan, da.
Samo da vas podsjetim da je petak deadline za recenzije. Ako niste, iskoristite tih 50-ak sati kako biste poslušali album i stekli dojam.
Ubacite me ako nije problem, prosli put mi se dopalo, pa da probam opet :D
:D :D= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Aj nek netko edita prvi post i napravi listu svih koji su prijavljeni da nemoramo listati svih ovih sedam stranica!! Gogogogogo!!
Već sam zamolio modove no nitko nije reagirao. Na normalnom forumu bih to sam napravio, ovako moram njih čekat.
Multimedija nema modova :D
Dania je globalni mod a htjela bi biti u društvu! Ajmo je ucjeniti da napravi ovo!
Dania učini ovo što ti kažemo i bit ćeš dio društva! Gogogogogo!!!
Dania je već mjenjala ono što ste me zamolili i kontaktirala Outminda u vezi ovoga. Ne postoje ucjene koje bi me natjerale da radim nešto što inače ne bih svojevoljno.
Plus, Daniji je sasvim u redu u društvu koje ima, hvala :D
Sada ću Daniji ovdje ostaviti trenutni popis članova, pa će ona bit tako dobra da ga izreže i zalijepi u prvi post.
Outmind
Čuxonja
StormCr0w
vukopas
System
beba nema zvečku
Frky
Razarach
Anarion
p0ky12
Carp
hansi
Maloki
Kid A
Dania
Chupacabra
Paran0a
Sickmanno1
SharpDressedChevap
GDra
BigBongman
Danas u ponoć ističe rok za recenzije Carpovog albuma. Ako isti niste recenzirali do tada, ne idete u izbor za drugi tjedan, tj ovo vam je prva opomena. Ti Carp dakle NEMOJ birati sve ljude sa popisa, nego SAMO one koji su napisali recenziju, te one koji su se naknadno priključili i nisu od tebe dobili uputstva kako do albuma. Ovim koji mogu birati onda daš brojeve od 1 do x i koristiš random org. Tako je najpravednije.
Najbolje još kako je htio đokere :D
mali prijedlog, moze outmind svaki tjedan vuc novog ljuda koji stavlja album? sta ja znam, nije toliko velik posao a nekako mi se cini normalnije i urednije.
Ili jednostavno da sad odmah napise redoslijed ljudi koji ce stavljati? Da znamo unaprijed. Ovaj tjedan je bio Tvrtko, sad netko drugi, sljedeci tjedan netko treci- da sve imamo rezervirano mjesto da rendomli vuce svaki tjedan
Sve odjednom nikako, ima nas previse za takvo sto, ovo ce ako uspije trajat bar par mjeseci, zamisli koliko bi volje imala osoba koja zna da je zadnja. Idealno bi bilo po mom misljenju da se samo jedan lik odjednom izvuce, od strane outminda, i da se albumi stavljaju ovako slicno, kad outmind (ili netko tko se ponudi da moze pomoc organizirat i vodit ovo) izvuce nekoga, i onda nek stavi album do negdje nedjelje popodne
Pa dobro, ak se vi složite mogu i ja ljude vuć svaki tjedan, nije problem.
Ja nisam baš dobro skontao kak se bira čovjek koji bira album?
Sry malo sam glup :)
Vuci ti, Outmind.
Sickmanno, bira se na random. Svakom se dodjeli broj i onda se na random.org izvuče netko.
Masu nas ima, a da vuces po dvoje svaki tjedan?
Dvoje je previše - to bi značilo da moraš odvojiti minimalno 4 sata tjedno da sve poslušaš, te još napisati dvije recenzije. Jasno mi je i drago da vas se prijavilo dvadesetak, no kao što netko reče društvo bi trebalo potrajati mjesecima, a ne se od jedanput ugasiti. Pretpostavljam da će zbog toga netko na kraju i odustati, no zato će sam projekt biti snažniji jer će ostati oni kojima se stvarno i da.
Zadovoljan sam ovotjednim odazivom - svi koji su se prijavili prije nedjelje su sudjelovali, a to su uradili i neki od vas koji su se priključili kasnije. Budući da je sve ispalo tako dobro, iznimno ovaj tjedan nema sankcija za one koji se nisu snašli. Od sutra krećemo ozbiljno.
Sljedeći će svoj glazbeni ukus, i to drugi put, sa nama dijeliti... Frky! S obzirom da već imaš iskustva pretpostavljam da znaš što ti je činiti.
Opet ponavjlam, ovo nije moja prčija. Ako imate kakvih ideja, zamjerki ili prijedloga recite. Vi ih ostali u tome onda podržite ili nemojte. Ako nemam nikakav feedback od vas ostalih radim kako znam i mislim da je dobro.
Ajde Frky stavi danas / sutra da mogu u miru sad prek vikenda poslusat :D