kakav ti je betmen bio?
Printable View
kakav ti je betmen bio?
Nolanovi?
9/10 svaki.
Wind je moj čovjek.
To Batmana nije vidjelo.
Prvi nolanov je oke.
Ne moš lajkati Man of Steel, a dissati Dark Knighta.
To je ko da si u HČSP-u, a toleriraš knindže.
U zadnjih mjesec-dva samo pogledao hrpu superhero filmove koje nisam stigao prije, a to su: Iron Man 2, Iron Man 3, Thor, Cap. America, The Avengers, The Dark Knight Rises, Man of Steel i sad sam taman došao iz kina s novog Wolverina.
Od svih navedenih Man of Steel debelo iskače od ostatka, on me je najviše zabavio, trenutka nije bio dosadan i jednog od najzanimljvih villana ikad mi je imao. Neznam kad sam toliko guštao gledat i negativca i pozitivca na ekranu. Kevin Costner se pojavi samo u par scena i rula osim one scene s pasom jeli. Supermen je dobro prikazan, Zod je fenomenalan, a ostatak je solidan izuzet Lois Lane koja je totalno nezanimljivo prikazana. Omjer akcije i sporije radnje je savršen iako su oba segmenta odlično odrađena. Što se Batmana tiče najbolji je Begins koji ujedno i uspije ostavit taj Batman feling i osjećaj da se radnja odvija u Gotham Cityu (pogotovo onih zadnjih 20 min. filma). Osim što Batmobil izgleda ko tenk i još par sitnica nemam veće zamjerke. Dark Knight je najlošiji od sva 3, definitivno precijenjen, u ova 2 zamjeniš Batmana sa random detektivom i opet možeš film napravit. Jebote ovi zadnji i brzi i žestoki imaju uvjerljivi Batmobil nego Dark Knight serijal. A za Dark Knight Rises sam nedavno pisao u koje ste filmove pogledali. Ova zadnja 2 Dark Knight praktički i nisu superhero filmovi a pod takve se prodaju i proglasuju najboljim ikad, a tu titulu za mene uvjerljivo drži X2. A iza njega Man of Steel.
Tako da ono ne trollam ili ne dissam nego jednostavno mi je Supermen za par koplja bolji od Dark Knighta, pa se vi zgražajte.
Avengersi i Iron Man 3 su daleko najzabavniji superhero filmovi.
Iron Man 3 je zabavan i ima odličnog negativca, jel, ali je i besmislen.
Pa većina superheroa je besmislena/infantilna :D
OSIM DARK KNIGHTA NAJBOLJI HOHO
+1= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Avengersi su bili dobri, Iron Manu 3 je jedina svijetla točka Ben Kingsley. Taj dio sa njim je rulao, ostatak je trčkaranje sa njim s nekim smješnim"napadima panike" koji btw ni približno ne izgledaju onako. Bolji je Iorn Man 2. Al Men of Steel ih sve šiša naveliko.
Moram bas pogledat taj Man of Steel da vidim jel valja ista al od Snydera je pa nemam bas velika ocekivanja, lik ne zna slozit koherentnu pricu da ga hebes. Watchmen mi je rulao al tu je vec imao pripremljen scenarij i onda ode i napravi ono govno od Sucker Puncha koji je rame uz rame s Scott Pilgrimom po kolicini debilizma. Safe bet mu je da za svake iduce projekte angazira jednog co-rezisera koji ce biti zaduzen za pricu a on za akcijske scene, drugacije ne vrijedi
EDIT
jebemu ovo je trebalo ici u Koje ste filmove... temu
Scott Pilgrim je smeće zasebne kategorije.
Zadnji fight sa svim suitovima u IM3 je rulao.
Što je stariji, to je lik markantniji, baš graciozno stari. Prije sa onom njuškom nije nigdje mogao glumiti osim u komedijama, danas bez bada paše u ozbiljnijim žanrovima :D
Što smo stariji to smo komercijalniji.
Bilo bi odlično kad bio, u BB je fenomenalan. Samo da ovaj nastavak bude na razini prvog.
Ako ne unište Batmana bit će puno bolji. Ako..
Ben Affleck je novi Batman.
Što reći? Još ne znam, mora mi to malo sjesti pa ću vidjeti.
U svakom slučaju, odluka je donesena.
Inače, repostano ovdje iz druge teme čisto da se ovdje držimo topica, da ne spammamo po drugim temama.
Dobar je Affleck.
OK izbor. Čovjek zna glumiti a fizički izgleda sasvim OK za takvu ulogu. Ima karizmu, znaju oni što rade. Meni jedino sami koncept, da ta dva lika budu u istom filmu ne odgovara.
Samo neka Bryan Cranston glumi Lex Luthora.
Onda će sve biti ok.
Ja se toplo nadam da neće biti Luthora. Sad ne znam je li već potvrđen kao negativac u filmu.
Nije li Affleck još nedavno slovio kao loš i bezvezan glumac?
Ne znam, malo mi je i prestar za ulogu, s obzirom da je sad prvi put Batman. Draže bi mi bilo da su išli na spajanje s Nolanovom trilogijom, prerano mi je ovo za reboot.
Al kad već idu s ovim, hoću Cagea za Jokera.
On je odličan za neke uloge, ali meni je bio u Total Recall-u gdje je glumio upravo negativca, sasvim prosječan čak i loš. Uopće mi nije bio uvjerljiv.
pa upravo to i žele, starijeg batmana. zato su i uzeli afflecka.
Bas. Koji bi ovo trebao biti Supermen po redu s Luthorom kao negativcem? Dosadno je vise a imaju drugih negativaca na lageru za biranje= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Assfleck mi je dobar kao redatelj, kao glumac je tek prosječan, eventualno ga malo karizma digne iznad prosjeka. Ćemo da vidimo kak bu to ispalo, pod maskom će biti i stenjati u mikrofon, brijem da to bilo tko može dobro odraditi :D