= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Meni je poanta kod Božića veselje. Kad se veseliš prvom snijegu, božićnim poklonima, praznicima. Poklone više ne dobivam, niti ih želim, na snijeg nisam išao ima već jedno 5 godina, praznika imam samo 2 tjedna i tokom njih moram radit projekt za faks. I šta je za mene ostalo od Božića čemu se mogu veseliti samo u to doba godine? Samo šoping akcije, lažni plastični ukrasi, lažne vesele reklame na televiziji, lažni đeda mrazovi po ulicama, lažna dobrota i dobročinstvo koje traje tjedan-dva. A ne volim lažne stvari.
Ako poklone ne želiš, kako bi im se onda veselio? Also lol, kaj bi ti trebali starci kupovat igračke za Božić? Đubre pohlepno, nije sve u dobivanju poklona. Kupiš nešto frendovima/curi/komeveć, kupe nešto i oni tebi, razmjenite poklone i svi hepi, ako ćemo već o veselju. Grinch vonabiju. Za prvi snijeg, to je već do lokacije, evo meni je baš sad fora bilo kad je počelo odjednom sniježit ko ludo dok sam se vraćao iz menze. Ali i u 2 tjedna praznika sasvim se fino da organizirati da odeš bar jedan vikend kod nekog frenda koji živi negdje u unutrašnjosti. Ako ti se da. Nisi jedini s projektima za faks, i drugi se snađu. A što se tiče shopping akcija i đeda mraza, pa zaboli te za sve to, evo mene prvog boli kita za božične ukrase i jelku i Ibusa i sve, ali kad je već "sezona darivanja", zašto ne obradovati nekoga do koga ti je stalo?
Also ovo što ti je Karabaš reko, majmune. :'D
Neke ljude veseli i samo otić i crkvu i vidit kako su lijepe jaslice or sumtin'.