Meni izgleda dosadno i zamorno, isto kao i minecraft :( Rađe igraj CIV i gradi civilizaciju :D
Printable View
Meni izgleda dosadno i zamorno, isto kao i minecraft :( Rađe igraj CIV i gradi civilizaciju :D
Nemoj mi spominjati Civ. Gore od ToR-a po faktoru zaraznosti
Terraria se više fokusira na istraživanje dungeona i ubijanje brda monstera i bosseva, dok je u Minecraftu veći naglasak na kreativnost u izradi svijeta.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Mislim da se za tu cijenu definitivno isplati uzeti, barem ako namjeravaš igrati MP koji je vrlo zabavan kad se skupi ekipa.
Ali ono, ako ne voliš taj tip igre i ako misliš igrati čisto zbog singleplayera, onda vjerojatno ne.
Što se tiče zadnjeg CiV-a, meni je dosadan nekako. Neznam, uopće mi igra nema šarma... valjda sam se prezasitio tog serijala.
Preskočit ću za sada. Ionako ToR stiže za 2 tjedna, a u međuvremenu imam dosta obveza za riješiti :)
Tnx na preporukama^^
MUST
WATCH
Ja uzeo, čak mi se i čini zanimljivo, al neznam odakle da krenem, ima 10000 mogućnosti.
ja solo rulam. i sadim si drvece po krovu kuce.
Igra je rulež teški. I meni se činila dosadna i sve to na trailerima, a sad imam 20ak sati na njoj, al pauziram radi škole. Uglavnom vrijedi 10 eura, a ne 2.
Ajmo sada svi multiplayer.
Odavno smo u multiju. Pokrenuli danas hardmode.
Prokleti giant bats!
Šta jeste? Najs, vrijeme je za nove armore :D
Hoce li mi netko dati ip servera, molim lijepo
Markeca kontaktiraj ili croatia. Ip se stalno mijenja.
Samo da kazem, its worse than Skyrim.
Ne želim znati što bi se desilo da i on postoji u coop varijanti.
Danas poslije 15h se diže server opet, pmaj me na steamu za IP.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
koji je najlaksi nacin prijeci sa goldpicka na nesto bolje da mogu obsidian i hellstone farmat?
Nightmare pickaxe- od demonitea, dobivas ga od eye of ktulua, mozda ti zatrebaju i shadow scalesi od eater of worldsa.
Eda. Clowns. Worse than creepers. Posebice kad bacaju bombe i offscreen.
Sinoc proveo sat i pol vremena prebacujuci stvari na kucu od cistog obsidiana u zraku iz podzemnog sklonista. Background walls included. Trebat ce mi jos jedno sat vremena da uredim kucu. Razmisljam o dodatnom osvjetljenju tako da ugradim lavu u zidove.
pff aktivirao sam onaj hardmode i sad samo umirem
hardmode je zakon
znam, ali je tesko xD posebno onaj wyvern, za bossove ne znam posto se jos uvijek nisam borio protiv njih
wyvern je kasnije ful lagan. ja ih trenutno jednog za drugim ubijam. a bosovi mi se cine full teški i ne znam kaj sad dalje xD
jel neko probao hardmode bossa?
ffs ne kuzim taj corruption, sve mi je corrupted oko kuce, sadim suncokrete ali ne pomaze i bacam purification powder, ali za 2 sekunde opet postane corrupted..
Corruptorsi i njihovi oni izbljuvci sire corruption.
hoće netko sa mnom mp-a? ne mogu se snaći nikako :S
kolega i ja krenuli i ono igra je super i sve to, al treba kopat ko manijak, trenutno neamo niš osim drva i kamena, tu i tamo koji bakar i železo nađemo, brijem da cemo morat do pakla kopat da krene igra kak se spada =/
trazim nekog da mi pomogne skinuti twinse ili the destroyera xD jer sam nemogu :(
Izdajico!!!!= Citat =:
Izvorno postao flander
Terraria going retail.
http://www.mergegames.com/terraria/
= Citat =:
- Exclusive content only available in the Collector’s Edition: Ingame pet, physical toy pick, trading cards, poster
Budućnost Terrarie u pitanju.
http://www.terrariaonline.com/threads/m ... ans.81455/
= Citat =:
The future of Terraria has been highly debated as of late, not just with the community, but for us as well. The last year has been a crazy ride! When I started on this game, I just had a few ideas of what I thought would make a fun game. I had no idea that it would receive so much attention. I want to thank all of you for supporting us and making this game's success possible.
After a lot of internal debate, we have decided that it is time to move on. My wife and I are due to have another boy soon, and I want to spend some time getting to know him. I also want to spend the time recharging and bettering myself as both a programmer and game designer. I have learned a lot from working on Terraria and plan on using what I've learned, building upon it, and moving forward with another, even better project. However, we are still planning at least one more bug fix for Terraria.
Samo nece biti vise updatea, cijeli internet skocio na vijest kao da je vec mrtva igra. Malo samo razmazeni