-
Re: Must Have - Android aplikacije
skini si i spiderman: total mayhem, jedina igrica sto sam ju bas preso na mobu (uz angry birds) :)= dobar je
edit:
za galaxy s jos dobro dode "Color Flashlight" jer nema ledicu iza. predobar je app. ikona je zuta lampica.
Kies air sa onog samsung appsa da ne moras mob spajat u komp neko preko wifija prebacis.
MSN talk (podrzava i multichatove i slanje fileova :o )
au upravo vidio kod frenda igra:
Rocket Bunnies
video : m0fuRys9plo
Svatko ko je gustao u angry birdsima obavezno probat, igra je FREE.
-
@Bartuc:Hvala, ipak ću morati pričekati net.
OT:Lista:
Igre:
Abduction!
Angry Birds
Bonsai Bubble
Crush the Castle
Paper Toss
Programi:
Aldiko
Astro
Evernote (vidi Prey)
iLightr
mVideo Player
Prey (treba jebeni net -_-')
Relax and Sleep
Quick Office
ShootMe (ne treba rootan mob za SS)
Smart Tools (vjerojatno leti)
Što se tiče igara, malo boljih tipa SC i slično, jebeni mobitel ne podržava. Sranje :(
-
Ima i teamviewer app. Preporuka.
Trenutno je beta, te se moze nabaviti sa njihove stranice. Verzija radi do 31.1., onda se mora obnoviti.
Mogu se pohvaliti da sam igrao Crysis na Androidu. :D
-
Ja bas testiram dolphin hd, jeben je :)
-
Ant Smasher
klik
Recenzija je za iphone, al imate verziju za Android. Morate drobit mrave koji trće po ekranu a pri tome pazit da ne pogodite pčelu. Brzo i zarazno!
-
Agenda Widget Plus
- Video Screenshots
- widget u različitim veličinama i sa odličnim nivoom customizacije koji po datumima pokazuje zadatke koje morate obaviti. Esencijalno ako ne volite koristiti mozak poput mene!
-
Evo i ja sam postao androidaš pa da dodam nešto.
Grooveshark
- obična web inačica
- aplikacija za streaming pjesama sa ogromnim izborom, besplatno
-
-
-
HTC Wildfire mi je bio u budžetu.
-
Dobar je Wildfire, njega sam si svaki dan donio na stol i zajebavao se s njim. Da ima nešto višu rezu ekrana bio najbolji entry level Android, iako je i ovako meni draži i bolji od Optimusa ili x8.
-
Zadnji mob koji sam imao je monokromatska nokia, pa je za mene u svakom slučaju mindblowing skok u tehnologiji. :P
-
Traffic Counter
Statistike vezane uz razgovore, sms, wireless i 3g promet. Ali to nije sve, imate pojedinačne statistike, po tjednima, danima, mjesecima, sve zajedno, grafove koji to prikazuju, imate čak i kolko je koja aplikacija pojema mb-a od reebota uređaja. Uglavnom, jako korisni programčići.
Uz to, postoji kao samostalna aplikacija te kao widget.
-
Naišao sam na zanimljivu aplikaciju koju gro ljudi hvali i diže u nebesa - Handcent SMS. Alternativa za ugrađenu messaging aplikaciju (SMS + MMS), puno više opcija, totalni eye candy itd. Budem je definitivno isprobao.
-
telac.. pa to si mogao vidjet kod mene na screenovima prije deset dana ;D
handcent ftw
-
Jel uspori sistem nakon par dana? Neki se žale da ga dosta zna zagušiti. Ali full mi se sviđa, stavio sam iPhone temu i izgleda fino i elegantno. Posebno mi se sviđa što prikaže i "avatare" od ljudi s kojima se dopisuješ, a o POPup sistemu sa quick reply opcijom da ne pričam, PRE savršeno :pray:
-
Meni se čini da mi još brže radi sad kad sam ga nakrcao :) Instalirao ovo za poruke, idem chekirat postavke.
-
Da, tak je i meni bilo, kao da sve sjedne na svoje mjesto :D Možda ima superfetch, poput Win7 i Viste :D
Uglavnom, definitivno probaj recimo browsati i poslati si SMS sa drugog mobitela. Čisto da vidiš koliko je POPup bogom dana funkcija!
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Traffic Counter
Statistike vezane uz razgovore, sms, wireless i 3g promet. Ali to nije sve, imate pojedinačne statistike, po tjednima, danima, mjesecima, sve zajedno, grafove koji to prikazuju, imate čak i kolko je koja aplikacija pojema mb-a od reebota uređaja. Uglavnom, jako korisni programčići.
Uz to, postoji kao samostalna aplikacija te kao widget.
Meni ovo ne radi za WiFi i 3G.
-
Za 3G si probaj 3G Watchdog, odlična aplikacija.
-
-
Neznam, meni sve radi. Inače, maknuo sam onaj custom sms, nije mi nešto, ima onaj iphone look kaj je totalno lame, nekak mi djeluje amaterski program. Ovo kaj dolazi sa htc-om mi je uber zakon, jednostavno, ima dost opcija i tak to. Znam da ima brdo tema, skinova i sl, al rađe ću ostat pri originalu...barem da neš bude originalno na mobu lol.
-
TVDroid
- Appbrain link
- fenomenalan domaći program koji prati oko 270 TV postaja. Odaberete si kanale koje želite pratiti, poredate ih po redu kako želite i uživate u 100% točnom TV vodiču. Stavio sam si HTV 1 i 2, RLT, NovaTV, Discovery Channel, Animal Planet, TV1000, Nacional Geographic itd., apsolutno SVI točno prikazuju što se trenutno emitira i sljedeće 2 emisije. Osim toga, možete ući u pojedini kanal i vidjeti čitav raspored za 2 dana :pray: Program je oku strašno ugodan i 100% fluidan, ma must have :pray:
-
Stavio već, must have. Inače, otiđite na tvprofil, tam sve piše ^^
-
E, stavio sam GoLauncher umjesto LauncherPRO :pray: Puno mi se više sviđa, pogotovo zbog horizontalnog menua kakvog ima TouchWiz. Na njemu ću vjerojatno i ostati, full sam zadovoljan.
EDIT:
Evo našao sam usporedbu 35 različitih Launchera, Go rastura sa najvišom ocjenom (uz TagHome) :pray:
http://hubpages.com/hub/Droid-Home-Repl ... Comparison
-
Da, još se dvoumim koji da koristim. Fora je u svemu tome kaj ti svi launcheri ostaju sejvani, koji god da odabrali, ostat će vam položaji ikona i postavke ^^
edit: Omg, kolko je GoLauncher bolji, kak to nisam prije skužio :pray: Puuuuno više opcija ima a i ljepši je.
-
Ima manje opcija, ali su korisnije :D Mislim da je ovo must have za bilo koji Android mobitel :pray:
-
Hm, pa sad da ima manje :) U biti ima korisnijih i bolje raspoređenih. Fora je kad držiš dugo pritisak na ikonu u app draweru pa se ikone onak počnu trest, ko na iphoneu.
Koji program za uninstaliranje koristiš?
-
Uninstaller, nemam pojma čiji, ima ih gro ali ovaj se jedini zove samo Uninstaller :D
EDIT: Ali GoLauncher ima integriran uninstaller u sebi. Samo pridržiš ikonu i odabereš crveni X ako si u izborniku ili uninstall ako si na home panelu...
-
Da, to je super. I još ima nekaj, kad si na dijelu sa aplikacijama, onda jednu ikonu dovuci do druge i automatski ti stvori folder u koji možeš stavljat ikona kolko hoćeš, a isti se može i renameat. Kako zakon :pray: