dajte te sve screene saljite vamo, neda m ise paliti rgc (nemam ga instaliranog uopce). utazite mi glad za novime
Printable View
dajte te sve screene saljite vamo, neda m ise paliti rgc (nemam ga instaliranog uopce). utazite mi glad za novime
Ocami hansi, mislio sam da si u priliku stabilan čovjek :rotfl: Ali bogami nakon ovog posta mislim da si samo iskompleksirani paćenik koji ne mora nužno biti nolifer, ali pati od tog da ga drugi shvate kao opasnog, nabrijanog, out of this world igrača. Nasmijem se grohotom kad pročitam ovakve stvari. :D= Citat =:
Izvorno postao hansi
Lol radi 100% onog vremena kad nije na maintenanceu, a sami raspored i trajanje toga, te prebacivanja na novi patch su devovi uzeli sebi koliko žele. Potpuno to podržavam jer nije poželjno da zajebu nešto u žurbi samo kako bi igrači više igrali. Stoga ovdje si fejlo.
Svaka igra ima svoj kompetitivni level koji određuju najbolji igrači te igre. To što se tebi denyanje, i ostale harkor stvari čine tako kul da možda misliš da pičke sline oko tebe kad im kažeš kako si lijepo denyao cijeli meč protiv uber skillz ekipe. Nisi macho macane. Fejlo.
99% communitya ima downow sindrom? Mislim da je postotak točan, ali tvrdnja nije. 99% communitya vodi manje sjeban život sa manje sjebanim egom od tebe. Garantirano. FejloSsi opet.
Uzimajući u obzir postotke koje hansi vrlo voli došli smo do zaključka da hansi napiše 33% posta i fejla. :pray:
ja samo znam da maknu deny iz dota2 da je nebi ni igrao.
:)
ali nema jebene sanse da ce doci do toga.
ja u zadnja dva mjeseca kad sam upalio lol niti jedan put nije radio.
ne zanima me uopce kako me drugi shvacaju niti me briga sto ko misli o meni, al ako je denyanje harkor jebali me nosorozi
Ja lol igram odkad je bio u beti i osim prilikom maintenancea uvijek je radio. Deny je meni suvišan za relaksirano igranje ovoga žanra kojeg želim. I bez njega Lol ima ogroman broj igrača te ni po čemu ne zaostaje za dotom osim u količini turnira, gdje Lol polako dobija svoj zalet.
ja lol igram skoro od bete, prije sam imao problema na EU serverima ali sad je sve ok ( od splita )
i igra postaje sve bolja i bolja, dolazi dominion i jedva cekam, a koliko vidim po forumu od hona sve vise ljudi bjezi ( od kad su uveli f2p, EA - stvarno mi je glupo to sto S2 ne slusa svoje "prave" igrace, te koji su kupili igru i zanji put kad sam ju igrao server se rusio, tako da..pa-pa hon )
pa mislim da je trenutno lol jedina dobra moba igra, i naravno nadam se da ce i dota 2 bit, a i nadam se da ce S2 popraviti hon iako nece ( boli njih ona stvar za igrace )
rofl, igra izgleda jebeno loše, kakvo razočaranje :(((((((((((((
http://dota2.cn/data/attachment/foru...dvdnlve23l.png
http://dota2.cn/data/attachment/foru...xo8mexzacp.png
neki kazu da je fejk, neki kazu da nije.
rosh i dazzle na slici.
nije fejk
ida, nekuzim zasto mislite da sam ikoga vrijedao od vas sto igra lol na forumu, mislim na ove kretene koje dobijam u gejmovima, igro sam sa njemcima 15 puta svaki put sam izgubio
http://gosugamers.net/general/thread/805498/start/0
http://www.playdota.com/forums/511904/d ... f-vs-rosh/
eo vam za pratiti dva najaktivnija topika na svijetu trenutno ^_-
Pljuvat po cijeloj igri i communityu zbog 15 mečeva sa njemcima meni izgleda glupo, ali eto. I da, poznato je da u matchmaking sustavu što više gubiš, lošije ti igrače daje. Ja sam se izvuko tako što sam igrao sa 4 prijatelja 2-3 dana dok nisam počeo dobijati pristojne igrače.
sys kaj je s ovom rpvom slikom. ima samo ovaj gornji dio. nigdje mi se nece loadati do kraja slika xD
hrpa trollova xD= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
ugl, sto vise SSova izlazi sve mi nekak grafika izgleda jadnije, ne znam zasto
@ragna
jel vidis rosha i dazzlea(?) ?
ugl sad se ucitalo. zadnjih 5min bi mi samo ucitalo prvih 30 pixela slike i to je to, zato sam i pitao.
roshan izgleda uber :D
dota2 ima +1 od mene. igrace se. naravno ako cu moci xD
al u plusu od 20 gameova u normalu... :\ i nisu samo njemci, kad god cujemo nekoga da prica na ruski, portugalski ili tako nesto slicno, odem po casu vode.= Citat =:
Izvorno postao Macolla
= Citat =:
Izvorno postao hansi
nadji balkance i igraj s njima, to ja radim i ownamo
svi balkanci na koje sam ja naletio su me ili feedali il feedali protivnicki tim. sada kvitajte sahranu sa rusima i svime itme.
fala bok
http://4.bp.blogspot.com/-9GWpz3vZDO...Kunkka_Med.jpg
sf, viper, tide, razor, void, tiny, jugger, sven, lina, cm (ja mislim)
je, ovo zadnje je cm. nema ko drugi prizivati ledenu mecavu
Ako je ovo ljubičasto čudo void, e pa stvarno dobro izgleda. Ne sviđa mi se baš igra na prvi pogled ali ajde, valjda je gameplay ostao isti.
Uf ni ja nisam odusevljen na prvi pogled, nadam se da ce gameplay bit izvrstan.
ja sam previse odusevljen na prvi pogled. u zadnje vrijeme me je pocela grafika ocaravati ali je problem sto ju nemogu vidjeti na svom pcu :(
nadam se da cu moci za inventory staviti alt+qweasd
random shit fact: t->(2.skill)aoe stun g->ulti d->(1. skill)aoe dmg skill.
lina inverse aka the slayer. samo w im je viska :P
also malo je ovo heroja, valjda (100%) budu importali sve iz dote, no nemogu reci da me previse briga. imaju morphlinga i to je sve meni ptrebno
ma samo nek ja to mogu pokrenut ^^
danas izlazi gameplay?
a-a, 17og na gamesconu. valjda
Rekli su glavonje iz Playdota foruma da ce izac danas jednominutni gameplay, mozda seru mozda ne, vidjet cemo.
playdota nema veze s time. ko zna sta su oni rekli. iskreno se nadam da ce doci gameplay al sam skeptican