Jako podsjeća na Infamous.
Printable View
Jako podsjeća na Infamous.
Ludnica živa. Šteta kaj je do release datea još cijela vječnost.
Batman: Arkham City – The Riddler's Return
Konačno sam zadovoljen.
Nešto predivno.
catwoman uzas izgleda...xD
pogeldah neke gameplay trailere
igra fakat izgleda zabavno, posebice ono silno glajdanje :D
da, slažem se..sve ostalo izgleda super, al catwoman loše..šta je tako teško iskopirati michelle pfeiffer= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Samo nju ne :(
Glajdanje po zraku i hvatanje sa onim grappling hookom je fora, omogućuje bogme brzi prelazak kroz grad.
Zašto jednostavno ne naprave Catwoman prema predlošku iz stripa? Pogotovo prema onima u kojima ja uživam...
Trebali su radije par verzija napraviti i dati na net, pa neka ljudi odluče koja im bolje izgleda.
pa sta fali catwoman
Da, pa ok je. Mogli su kopirat Halle Berry is catwomen one starije igre.= Citat =:
Izvorno postao playyy
Ja vise volim kad za igru ovako osmisle sasvim originalan dizajn likova nego da samo prekopiraju iz stripa/filma.
Tak da je meni ok
Neke stvari se ne isplati mijenajti. Pogotovo ne jedan klasik kao što je Batman koji ima hordu obožavatelja.
Tako da je u tom slučaju bolje igrati na sigurno pa napraviti copy/paste važnijih stvari.
Ali eto ni to nije pravilo, pošto je Christopher Nolan napravio odličan film, a ubacio je svoje elemente i svoju viziju Batmana koja je bila dosta različita od orginala.
Rofl, jeste vi ikad čitali Catwoman stripove prije komentiranja "redizajna"?
Catwoman u Arkham Cityu izgleda identično onoj u stripu, a nikakvoj filmskoj adaptaciji.
http://www.comicsbulletin.com/review...n_83_cover.jpg
To je kao kod nas izlazilo? :? Sve se bojim...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kod nas je bio samo x-men i spider man u nekakvom duljem periodu, sve ostalo je kratkog vijeka.
(Dobro da sam uspio 6 komada novog Hulka uloviti dok je izlazio, cak mi je i zao sto su brzo prestali.)
Izgleda da se ipak drže stripa, ali ja za taj strip nisam znao.
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Yea right.
Pa aj ga sad zamisli kako trckara u filmu u onom zutom spandexu
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ma nije njih večina očito čitala stripove, da to je prava Catwoman, a ne neka tamo iz jadnih filmova o batamanu. Meni je žalosno što je batman tako kul lik, a nema dobre filmove, valjaju stripovi, crtani i igra Batman AA, a nadam se da će i Batman AC.
Što se tiče Wolverina, ne samo da su njega fulali već cjeli X-Men filmski serijal je sranje, što je žalosno, nisu ni 5 posto atmosfere prenjeli iz crtana i stripova :(
Ljudi očito ne shvaćaju da ima pun kurac različitih crteža Catwoman pobogu. Pogotovo u Batmanu.
X-Men trilogija je i više nego dobra..e sad možda nije baš praćen strip (ne znam, nisam čitao), ali filmovi kao zasebne cjeline su odlični (mada se ne moraju svakom svidjeti :D ), a i ovaj najnoviji Nolanov Batman je čist dobar film - Joker rulez 8)= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Što se tiče Catwoman..ova originalna stripska verzija mi je smiješna s ovim crvenim očalama..nek samo to maknu i meni će bit dobra...
Op, op, stripček.... Sadrži zaista fenomenalne artworke..... Inđojz:
http://www.gamespot.com/special_feature ... slot;img;1
Haha ^^
Interesantno.
http://gamrfeed.vgchartz.com/story/8622 ... -complete/
= Citat =:
Director for Batman: Arkham City, Sefton Hill in an interview with The Guardian says the game takes over 25 hours to complete, with 15 hours of additional, optional, side-quests. He also talked about creating a game that they themselves were excited about. He said it’s no longer relevant to just stand out in one area of game design, like the control scheme or the environments or the character. In order to stand out in today’s competitive market, you have to stand out in each of these areas.
OP OP
Odlično izgleda.
Nisam baš u toku. Dali će i Catwoman biti igriv lik?
a ne, ako je ubace za igranje onda je ovo već sad remek djelo i igra godine :) :pray:
Čini se da će biti igriva.
Barem u onim challengeima ili nekom DLC-u, nadam se.
I baš dobro izgleda. Samo su joj one uši malo smiješne.
Ako ne promijene gameplay (osim novih oružja/oruđa naravno) ovo bi mi mogla biti igra godine.
Priznaj, linkao si ovo zbog Lykke Li. :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Dobiće ova herpes ako se sa svima bude ovako ljubakala :D
BTW hype level je na maksimumu...ME 3, pa Batman...