@Outmind: Dual Wield = PvE
Printable View
@Outmind: Dual Wield = PvE
Ja nerazumijem ove buildova ni po ku***. :? :?
znam da je kao enhan shamanau bolje dual wield za PVE ali vjerujte, 2h isto napravim jebeni dmg, čak više od full epix elemental shamana... kritovi su prejebeni= Citat =:
Izvorno postao Spectre
I onda pullaš aggro i crkneš \o/
NIJE shaman neki jebeni clothaš da crkne, kad povučem agro upalim shamanistic rage i lagano ide
ja mislio da ti govriš o end-game raidovima ... heroice mogu i ja tenkat= Citat =:
Izvorno postao Aždaja
Evo i mene..jos sam mali al rasturam
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... os&n=Cyder
nerado pametujem al oružja su ti prebraza preporucujem da proćitaš ovo= Citat =:
Izvorno postao Cyder
http://elitistjerks.com/f31/t13297-enha ... aft_vol_i/
lol heroice "tenkat" može samo tenk, uostalom , heroic trash udara dojaja
Ne znam jel ovo offtopic.. al kak to da si se prebacio na resto? Mislim, vidio sam filmic itd. stvarno ubijaš.. resto? :|= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Vjerojatno se zbog potrebâ guilda prebacuje na restoration / enchantment,valjda se zaželio PvP-a malo čovjek :).
Uostalom,vidi se da ima 2h oružje...resto?
covjek se 2 put u danu prebacuje s jednog na drugo po danu pvp kad dođe noc i raidovi onda pve - resto :)
Baš kao što su reki K4ciga i Petlare, kad znam da neće biti rajd prebacim se u enhan i pvp-am, kad je raid natrag u resto= Citat =:
Izvorno postao Maze
fee-ovi me ubijaju, al, šta ćeš, val će doć blizztardu da smanji il ukine
ROFL vrlo si smiješan moj full epix shaman radi 3k s boltom svakih 2 sec i jos bude overloada + trinketa i tako non stop. Imam i full epic enhancement gear ( 2h i dual wield). Mogu samo rec da elemental owna.= Citat =:
Izvorno postao Aždaja
3k sa boltom, lol, di ti živiš?? jedino da ti kritne svaki put dojaja, a to naravno nije moguće :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Deno
kao što svaka budala zna da enhan shaman owna elem shamana u pve dmg-u
Buduci da cu rerollat shamana, što mislite, elemental ili enh za lvlanje? Ne znam, u mojim očima shaman je uvijek neki spellcaster.. Al ono, wf procovi me jako privlače ^^
detinitivno enhan= Citat =:
Izvorno postao Maze
Onda su te budale stvarno budale =)= Citat =:
Izvorno postao Beaster
3.2 crita na obicnim mobovima min, a bosseve 2.7-3.1
Znam svog shammya vrlo dobro i uvijek sam u svim instancima bio prvi na dmg listi. Enh shammy je smijesan za PvE, a pogotovo 2H.
Za lvlanje enh definitivno ja sam od 1-70 bio enh. shammy.= Citat =:
Izvorno postao Maze
Na 70 pocni prikupljat ele gear pomalo i bit ces budala =)
Hunters need windfury on their range weaponz!
I da ne bude OT: definitivno Enh. za levelanje, osobno mi je bilo najlakse.. barem do 53. levela kada mi je shaman dojadio ...
edit : brisi (double post).. sta je vise sa ovim lagom ? :S
pa šta ti lega govoriš, enhah shaman je jedan od najjačih dpsova u igri, ak ne i najjači, koliko znam iz iskustva elemental mu nije ni do koljena a ti moš pričat šta oš :wink:= Citat =:
Izvorno postao Deno
sta ti govoris?
malo si pretjero jer ench shammy uopce nije najjaci dps u igri, a nije ni jedan od najjacih!
jak je al nemoze se mjeriti sa lockom npr pogotovo ne u long fights
Pustite ga čovjek se uživio malo previse :P
Ja igram sa shamanima otkad je wow izasao u EU.
Tako da mogu rec da mi tvoje iskustvo nije ni do koljena hehe.
ench shaman? šta je to?= Citat =:
Izvorno postao Avalon
najjači melee dakako da je enhan shaman, rogonje i warovi nas jedino mogu outdpsat kad im damo wf + 10% att pow
moš ti igrat od početka, ja igram otkad je tbc izašao, a vrijeme pre tbc i tbc se nemože uspoređivat= Citat =:
Pustite ga čovjek se uživio malo previse Razz
Ja igram sa shamanima otkad je wow izasao u EU.
Tako da mogu rec da mi tvoje iskustvo nije ni do koljena hehe.
možda sam pretjerao da je najjači dps, al u samom vrhu, a ti možda neznaš igrat sa njima pa nemožeš izvuć maximum iz klase, bez obzira što imaš " iskustva"
Lako ti je biti prvi u 5man instancama, ja takoder igram shamana (ghey resto), mozda cak enhanc nije tako ni los dps u SSC/TK, ali kad dodes u BT/MH jednostavno se nemoze mjeriti s ostalim dps klasama. Elemental je opet beskoristan za raidove u 90% slucajeva. Resto za endgame owna, vecinom se vode 3 resto shamana te 1 enhancment za meele grp i to bi bilo to.
OT. moj prvi post yey 8)
i ja sam isto resto, jbga kad kao enhan nemoš upast u 25-man tako lako kao resto.= Citat =:
Izvorno postao Munjeni
resto shammy owna, nikad dosta =)
Resto shaman nema veze s DPS-om.= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Munjeni slažem se s tvojim nickom.
Vodio se ELEMENTAL Shaman koji se s "Totem of Wrath" boosto SVE castere, a enh za melee. Također time dobijate 2 dpsera koji imaju bloodlust. Pa nece valjda resto trosit manu na Bloodlust.
@Beaster...neznam igrat sa shamanima ? druga smijesna izjava.
yep ja sam smješan , jako, al bar znam igrat shamana :D
..i nisam umišljen ovak ko ti čovječe, kaj si ti misliš da si neki LET3 igrač, de pokopaj se 8)