@Rang€r zašto je retard? Kad ti budeš zarađivao ko on i bio poznat onda se javi. Meni niti jedan nogometaš nije glup. Nisu oni tu da pokazuju pamet neg da igraju i zabijaju golove.
Printable View
@Rang€r zašto je retard? Kad ti budeš zarađivao ko on i bio poznat onda se javi. Meni niti jedan nogometaš nije glup. Nisu oni tu da pokazuju pamet neg da igraju i zabijaju golove.
lol higuain trpa ko lud, ovu drugu utakmicu nisam gledo, al onu prvu je profulo pun qrc toga, još mi i frendovi iz razreda uvjek plaču kak uvjek ujebe real(oni su inače harkor navijači reala)
messi je fulao puno više, u obe tekme. a ja gledam 70% utakmica reala godišnj i kažem ti da je imao jebenu sezonu, al rekao sam ja već pred 2,3god da će bit neš od njega, samo ga ne ide baš u ligi prvaka. i nije baš da ujebe real, najbolji im je strijelac ove sezone, a imao je prosjek golova po utakmicama nešto niži od messija, tek je pred kraj sezone malo pao
ontopic: imam urugvaj i meksiko prolazak skupine, sad im samo remi treba da oboje prođu, još i na X kad stavim neke pare...
da messi koji je inače napadač, baš prava usporedba, koji inače prođe parsto igrača i da gol, a onaj podmeče nogu pred loptu te tako daje golove, prava usporedba nema šta
za maradonu je inače napadač :P svejedno, messi se nazabijao ovih godina, a zasad niš pa ne vidim da se po njemu pljuje, a higuain hattrick pa je retard. tip se zna postavit točno tamo gdje će lopta, i ako fula gotovo uvijek je na njoj
iguain je retard, mesi je car
ti slobodno i dalje svršavaj na kepeca, ako higuain samo nastavi ovako, ja zadovoljan, on zadovoljan, argentinci zadovoljni, taman messi ne zabio nijedan gol. ionako ga vjerojatno manje vole od higuaina i palerma koji su ih praktički kvalificiirali na svjetsko ;)
Svjedno mislim da nije posteno sto nema mjesta za Diega Millita...
bit će, iduću tekmu će on i palermo igrat :D
to je to prokletstvo argentine, on je zapravo upao kao peti, šesti napadač. dobro da se maradona opametio pa igra s messijem i 2 napadača, a ne samo s jednim uz messija kako je mislio. higuain je u jebenoj formi, a tevez je životinja koja izgara na terenu, vidiš da i, prije nezamjenjivi, maradonin zet aguero ne igra :)
A kakva je ekipa kad za Diega Milita nema mjesta, al ipak i Higuain i Aguero su takojder imali odlicno sezonu, posebno Higuain koji je evo danas pokazao kakav je strijelac, a dobro je argentina odigrala, al obrana im je katastrofa, tu negdi u rangu s francuskom, bojim se kad im dojde neka prava momcad s pravim napadom sto ce to biti. Al zasad sam sretan, ocekivao sam nista od argentine, mozda maradona nije toliko los koliko sam mislia, ipak je motivacija veoma vazna, a cini se da on zna motivirat ekipu.
Al kak mi je zao danas nigerije bilo, nako nesrece i gluposti u jednoj utakmici nisan odavno vidia, steta, al ako nista sada ce i ne igraci managera znati ko je Vincent Enyeama, steta sto je primia oni drugi gol nako, stvarno ni zasluzia.
au revoir france :D
Z sad su me oduševili njemačka i argentina, budemo vidjeli šta će dalje biti.
BTW probaću u pesu10 dovest Higuaina i Liverpool, trpa ko lud golove. Biće najbolji igrač sp-a.
maradona je očito neš bolji od domenecha :)= Citat =:
Izvorno postao Wizard
mislim ono, s ekipom koja ima samo na lijevoj strani evru, riberija i maludu ne uspjet dat gol u 2 tekme, mislim ono
a jabulani sjebao enyeamu :(
:o sad zbog jedne utakmice kad je protiv lyona pogodio stativu u cistoj prilici on UVIJEK sjebe real... kako volim ovakve komentare... jebote najbolji je strijelac reala u la ligi, oborili su rekord po golovima najvise zahvaljujuci njemu i ronaldu..= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Moš mislit....on toliko dobar nije,uvjerili smo se ove godine da u realu nezna dat gol kad je to najpotrebnije(LP),puno dobrih šansi zna bacit u vjetar.Meni se baš i ne sviđa i rađe bi gledao Milita u napadu nego njega,Militu treba jedna polušansa da zabije gol što smo vidjeli npr protiv bayerna u LP,Rome u kupu itd.= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Mislim da će sad Srbija puknut protiv dobrih Njemaca.
Nemogu vjerovat Srbija je pobijedila Njemačku, danas u 20 i 20 igra Engleska, nadam se da će konačno krenut igrat dobro, i navijam za njih.
zamisli higuain je zabio 3 gola od koja 2 nije mogao fejlat nikako i odma je car..
Buahahahaha,ludi janezi ej xD.Svaka čast za prvo poluvrijeme.
izgleda da ove yebene vuvuzele previse utjecu na igrace, zato i je ovako lose prvenstvo gdje je onda sve moguce kao i ovo vodstvo slovenije
Jebeni obojeni ljudi svima bi im jezik iščupo. Fakat nemoš uživat u nogometu. Rađe bi slušo zviždaljke i magnumke i bubnjeve nego ta govna od trubi. Sad ce ispast da sam rasist sto nisam. Al nek idu vise u 3pm ti prisilni radnici jebeni. Em nemoš čut komentatora u birtiji em još oni zuje.
http://gamer.hr/forum/images/smilies/fpalm.gif= Citat =:
Al nek idu vise u 3pm ti "afroamerikanci"Sjebeni
Afroamerikanci u JAR-u. gg.
Dobro boli me kurac odakle su =) I sta su znam da su dosadni u 3pm. I da pokusavam bit kolko tolko priseban. Stavi se u moju poziciju. Tek sam sada skuzio hahahahhah
Zašto nitko nije prigovorao dok se trubilo na rukometnom prvenstvu kod nas 2009?
Jer ih nije bilo tolko. I jer smo mi prejebeni i razbili bi ih
Koji fenboy :rotfl:
Nego, fantje prvo vode dva gola protiv amera i onda su im ovi na kraju ugurali dva komada i izjednačili, skoro pa je i bilo 3:2 xD
U pocetku cak i nisam bio protiv, ali sad stvarno ne vidim razlog da se SP odrzava u Africi. Zna se kakva je situacija tamo, da ljudi umiru od gladi, a toliko para je potroseno na stadione i organizaciju. Da ne govorim o prijetnjama smrcu igraca, pa cak i realizaciji istog (Togo..). Al dobro, da maknemo to na stranu. Evo zato drugih stvari, stadioni bi zjapili prazni da nisu podjelili karte Afrikancima, koji pak iritiraju sve sa svojim yebenim vuvuzelama, ometaju i gledatelje, a jos vaznije suce i igrace. Igraci moraju strahovat od lopova po hotelima, pa cak i zmijama^^. Nemaju normalne uvjete za trening (neki) zbog razlicitih razloga (sjecam se da je uzasan smrad jedan od njih). I naravno sve ovo utjece na utakmice, a o tome mislim da smo vec dovoljno rekli..
anyway, drago mi je da je SAD izjednacio, i steta za nepriznati gol
Zato smo mi (Hrvatska) taktiči izbjegli ovo svjetsko prvenstvo!
Pa da, kad bolje pogledaš, dobro nam je došla pauza. Jest da smo spušili lovici ali šta ćeš.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Taktički izbjegli svjetsko prvenstvo? :rotfl: