Večeras najvjerovatnije ništa, jeeeej za ispite.
Printable View
Večeras najvjerovatnije ništa, jeeeej za ispite.
Nisam se pošteno naspavao 3 dana.
Pod pošteno mislim na bar 7-8 sati sna.
I onda mi je cijeli dan u prozoru.
Svaki dan spavam 2 sata, mislim da mi je bolje da niti ne spavam.
7-9h
= Citat =:
Izvorno postao :-)
i ja mislim.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
umro bi za nekih tjedan dana pa ne bi morali citat tvoje semiemo retajne postove :thumbs2:
72 sata budan u komadu, 18 sati spavanja u komadu. To mi je default, koliko god odmoran ili umoran bio.
Druga opcija je 10 sati budan u komadu, 14 sati spavanja u komadu. To mi je default kada imam obaveze, tipa dizanje u 7 svaki dan i sl., tako da ponekad znam spavati i 5 sati, ili 2 sata, čisto da uhvatim san, ali prva opcija 72/18 mi se najviše sviđa.
5- 6 sati :)
Jbg budim se u 6 i pol. a prije ponoc 1, nemogu zaspat :)
ali i to mi zna biti previse nekad pa se znam vec u 5 probudit :)
Spavanje (san) je iznimno bitno i s tim se ne bi trebalo zajebavati...
Spavam u prosjeku 7h u zadnje vrijeme, a jučer 12h nakon jako dugo godina. :)
ali jednostavno mi se ne spava ..= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Zna se desit jednom mjesecno da mi je tako dosadno da zaspem vec u 10 i spavam 8-9 sati..
ja san se navikla dignut oko 6 ujutro radi obaveza, pa kad god legla da legla - dižem se u 6 ujutro, šta ne mora značit da neću odradit turu sna u popodnevnim satima, tako da vrime koliko spavan stvarno varira od dana do dana :D
Blago vama koji možete spavati popodne...
Ja kad zaspim popodne probudim se sav izgubljen u vremenu i prostoru i još umorniji nego prije (a npr. spavao sam nekih 3-4 sata).
baš suprotno od tebe - ja kad zaspen popodne probudin se svježija nego nakon jutarnjeg buđenja. ujutro san sva smušena :D
Sjećam se da je meni tak bilo dok sam bio klinac, 20ak minuta spavanja popodne značilo bi mi koliko i 8 sati preko noći, ali sad iz nekog razloga ima upravo suprotan učinak :(
možda zato što stariš? :P
Ovisi o školi kad idem ujutro oko 6-7 sati, kad sam posljepodne oko 8-9 sati, vikendi od 10-12 sati :D
preko tjedna spavam 4-5 sati (čitaj kad radim)
kad neradim spavam po 13 sati bez problema.
:/
u zadnje vrijeme cesto nevidim dan preko vikenda -_-
ako neradim u subotu, zaspem recimo oko 5-6 ujutro, i budim se u 17-18h, iz noći u noć!
5-6 sati premalo.
a uvijek ovalim 8 sati sigurnih
Otkad su mi ovi ispiti na faksu,a pošto ne učim redovito prosjek mojih prospavanih sati iznosi negdje 5.
Kad radim 4-7h, kad ne radim 8-12.