1. Neven (DM)
2. McPingvin
3. Lord Jambrek
E da, koja edicija?
Printable View
1. Neven (DM)
2. McPingvin
3. Lord Jambrek
E da, koja edicija?
Ja bi drugu, može malo modificiranu ko u BG2. Za to imam i sve knjige na kompu, a i mogu posuditi od prijatelje prave.
uf, nisam igrao drugu, igrao sam 3.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ak treba knjiga za 3. ima frend PHB, MM i DM.
Znam ja obje, ali sam drugu igrao puno više. Al ono nije problem za treću imam phb doma, a ostalo mogu pronaći ili posuditi.
E ja sam igrao samo 3. :D= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Možeš mi možda uploadat character sheet od 2. da vidim?
Character sheet od 3.5 je smeće, od 3. je odličan
Ja bi mogo nabacit malo s vama ako mogu igrat kao Nymphomancer(think pimp wizard). I glasam za 3. ili 3.5 ediciju, 2. mi ide na jetra. Isto tako glasam da igramo samo vikendom, jer radne dane neću moć gotovo nikad.
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Same here.
Nadam se da svi imate kockice i nekakve bilježnice :D
@Jambrek: Ne bi se snašao na 2. ediciji, ali ja sam igrao hibrid te dvije edicije. Neke stvari su se kalkulirale ko u 3. jer je jednostavnije itd. Ali vidim da većina želi treću ionako.
Vikendom se može što se mene tiče subotom prijepodne (do 18-19h max), nedjeljom igram često s drugima.
Ma ok, dogovorili bi se, nije problem. Više manje svi imamo msn i brojeve moba.
Pa onda što se mene tiče može, ali ko što rekoh nemam nikakvog iskustva u DM-iranju. A i još koji igrač bi nam dobro došao.
Ne znam ima li DnD kakve scenarije (instant avanture za uhodavanje u sistem) u knjigama, ali ja bi s tim počeo (DM-ati je da poludiš - jednostavno dođeš u napast da sve preskočiš i samo igrače dovedeš pred završen čin ako nemaš strpljenja... ili ako su igrači još neuhodani u razlike između cRPG i PnP RPG igara).
da ti se dolaziti u zg igrat s nama? :D
Ima tih premade avantura koliko ja znam, ali meni je to bez veze.
Mislim da ima negdje kao pre definiranih avantura i tih stvari, ali ne znam gdje
O da, odmah letim. :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Nisam ljubitelj DnD jer se obično pretvori ili u hack'n'slash ili u melodramu kako je Drow rasa neshvaćana i kako oni nisu zli već da imaju samo "alternativni sistem vrijednosti".
Ne morao biti, ovisi o DM-u. Mi smo znali po 3-4 sessiona igrati samo na roleplayingu bez ikakvog klanja i bilo je zabavno.
Nije toliko bitan setting koliko DM.
Yup, tak smo i mi znali, par sessiona bez ikakvoga klanja, čisti role play. Dobro ne računam onu scenu kad su mene elfa i frenda dwarfa napali cigani :D , ali inače nije bilo borbe= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Kad RP fanatik pretjera (primjer kako ne tjerati neupućene ljude na RP... postoje bolje metode):
Roleplayed (2006) - A touching film of role playing
U 69. godini umro Gary Gygax, koautor igre Dungeons & Dragons.
patio je od trbušne aneurizme i umro je u svom domu u Lake Genevi
R.I.P
Umro je?... :o
RIP, dobri čovječe; nek mu Veliki Dungon Master napravi još jednu posljednju veliku partiju! :wink:
Ironično, netko praktički zaslužan za P'n'P igru svih vremena mora umrijeti da bi se za njega čulo...
Rest in Peace.
Čulo se za Gygaxa i prije. The grandfather of all geeks :pray:
Khm, inače novi predmeti opsesije (bar dok im ne vidim cijenu):
Rimska d20 kocka (WTH, što su oni igrali s njima?)
Smexy d20 kocka
O, pa da, Marko Antonije je bio jedan od najboljih Cleric/Fightera svojedobno... :D
Izgleda da je ovo jedini hrvaški forum na kojem tema o dnd-u još uvijek koliko toliko živi pa evo pišem tu. Siguran sam da je ovakvih postova bilo kila i da periodično svaka 2 mjeseca neko napiše nešto ovako al kaj sad..
LFGS :)
Nekako me je novo izdanje rulbukova opet pokrenulo maštu (4th edition, iam pdfove^^). I šta sam pametno smislio? Ništa. Al sam se sjetio kako mi je (prije... 3 godine?) frend pričao da se guštao u igri po principu "pričam-ti-priču". Dakle nema stalnog DM-a nego se u krug izmjenjujemo i za dm-ovstvo i za svakog lika. Priča im je ispala normalna (sumnjam. al vrijedi probat) i svi su kao uživali mnogo više. Sve je to divno i krasno al sad meni treba jedno 3-4 igrača/dm-a. A i inače je nać dm-a praktično nemoguće, čak i u Zagrebu. Pa pomagajte.
ps. možete me mailat na eclipse24@gmail.com
steta, ne znam jel igdje ima neki hrvatski forum da mogu razmjeniti iskustva s drugim igracima, zaigrati koji kampanju ponekad..
za mjesec dana selim se u zagreb (fax) sa par prijatelja. trenutno zavrsavamo kampanju. nas je 4, i et mislili smo ako ima kakva aktivna zajednica da budemo u kontaktu
To je za ljude koji su siromasni i nemaju PC...
Jadan si. Epic fail.
:(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
postoje i društvene igre dude pa budi malo open minded a ne krebil. epic fail rođenjem...
Preporučam Eydis
forum = http://eydis.fantasy-hr.com/
portal = http://www.fantasy-hr.com/
To vam je hrvatski fantasy portal / forum na kojem je ekipa vrlo susretljiva, fantasya ima napretek bilo priča, arta, muzike (...imaju i himnu :) i naravno pen and papera. Jedino često nemam baš vremena sudjelovati koliko bih htio ali definitivno preporučam. Pozdrav