Šta'š.
Treba nam podforum za ozbiljne rasprave, sa strogim pravilima.
Printable View
Šta'š.
Treba nam podforum za ozbiljne rasprave, sa strogim pravilima.
Crkva je također svojevremeno propagirala izbjegavanje osobne higijene. Crkva nije sačinjena od bogova i polubogova nego i od ljudi. A u doba opće gluposti i neznanja, očito ni kler nije bio pošteđen. Ali ako je zbog toga Crkva loša i nepotrebna organizacija, zašto traje već 2k godina?
Nikome nećemo dokazivati ništa, a bolje bi bilo da se ništa o ovome više ne govori da ne bi uslijedio lock.
Ajmo lagano pobjeć od religije i vratiti se na random bičanje, mkay?
LL21 opet te volim i sve ti oprošteno.
*hug
Btw.ne vidim kakvog veze ima Crkva s vjerom ili religijom,veću vezu ima Scijentologija.
Nego kako mi idu na živce ove krizme i mali idioti koji puštaju cajke na njima i to po cijelom kvartu se čuje.
Signed. Bar ja ne živim na selu gdje cajkaši praktički predstavljaju cjeloukupnu populaciju. :(= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Novi retardi na forumu koji pitaju zasto im igra ne radi.
I ne, igra nije piracka nego ju im je brat skinuo sa interneta.
Viper33
Bumpa temu u pomagaj brate 5 puta u par sati. Mogli bi i svi tak... :P
daleta koji me vrijeđa
Vidio sam to, lik je legenda... :pray:= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
bemti život i buđenje u 6 sati zbog škole koja je u 7 i to sve zbog nesposobne školske organizacije koja je failala previše puta. evo sada 3 tjedna zaredom idem ujutro u školu, di to ima -.-
Ja sam cijelo polugodište išao ujutro u školu, i to je bilo buđenje u pola 6 ujutro.
Mrzim aktiviste, hipije studente koji se forsaju.
Mrzim ljude koji etiketiraju druge.
:*
Oni se sami etiketiraju, a niti sami to nisu.
:bravo:
Ali zaista očekivao sam nešto inteligentnije od tebe, ali shvaćam da je lakše kritizirati ljude kada ih se svrsta u neke kalupe i odbaci kao smrldjivu ološ, neradnike i td.
Baš zato na filozofskom nema prestavnika koji idu na pregovore, već se odluke donose glasanjem većine na plenumu, na koji sviSmogu doći. A ako je većina ljudi protiv blokade, a blokada se još uvijek se događa, onda samo pokazuju kakva su letargična i anemična masa jer im je teško doći u 20h navečer na plenum i glasati protiv blokade. Ipak je puno lakše mahati rukama, etiketirati ljude i gunđati nego pokušati nešto učiniti pa barem i u vidu završavanja blokade.
Ali to me nekako podsjeća i na stanje u našoj državi, nitko ništa ne čini i svi samo gunđaju i tako se nastavlja Status Quo.
zaboravio sam koliko god ti je teško u životu uvjek je nekome teže. hvala ti što si mi to dodatno objasnio na svom primjeru.= Citat =:
Izvorno postao keko
Zašto je čudno cijelu godinu ići ujutro u školu?
Nije čudno...prije je stalno bilo tako :(
Čudno je, bar u normalno naseljenim krajevima ili centrima (kod nas). Kroz čitavo moje školovanje uvijek sam išao u školu tjedan ujutro, pa tjedan popodno zbog rotacije smjena... to jedino ako vas nema dovoljno u kraju koji idete u tu školu pa vam mogu konstruirati raspored tako da svi stanete u jednu smjenu (to se viđa po selima inače). Naravno, to je kod nas barem tako... vani drugačije funkcionira (ali onda opet, mi nismo u školi od 9 do poslijepodne... bar ne do faksa).
Ja sam do četvrtog razreda osnovne škole imao smjene, a nadalje samo ujutro.
Ja sam sve podmitio i nisam trebao ni pohađati školu, ROFLOL.
Kad smo kod rendom bičanja: Ide mi na kurac kad posudim nešto nekome i nedugo zatim mi iznenada spomenuta stvar treba. MURPHY, MRZIM TE
Ili kad ti taj netko tu određenu stvar ne vraća nakon dužeg vremena. :)= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
To meni smeta.
A ja mrzim kad nekom nešt posudim pa prođe dosta vremena pa zaboravim kome..
I onda ide bičanje i psovanje - ''Di mi je jebeni dvd?''... i takve spike.
ah, nisi jedini...meni se to također cesto desava. Nekome nesta posudim, i onda poslije kad trebam nit neznam di mi je ni kod koga mi je...eh :(= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
Također.
Koliko li sam DVD-ova tako izgubio. Doduše, u zadnje vrijeme više i ne posuđujem. :)
= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Ima lijeka i za posuđivanje. Kad netko traži ti pred njim napravi popis u wordu na deskopu kome si šta posudio i da vidi da si ga zabilježio. Spriječava krađe :D
Ja posudim ali ako se netko pravi blesav onda mu to i kažem u facu .Ja ako nešto posudim, vratim kada i obećam, obavezno.Isto očekujem i od onoga koji nešto posudi od mene .
Vratim i ja kada posudim od nekoga, ali onako, kada ja nekome posudim, nekada me je stid upitati.
Znam da mi je to pomalo glupa osobina, ali tako je kako je. :)
Mene bi bilo sram nešto ne vratiti , ne bih tog čovjeka više mogao pogledati u oči .Onaj tko se pravi blesav pa ne vrati nešto posuđeno ni ne cijeni te kao osobu.Vjerojatno ti se smije iza leđa.Ne kaže se bez veze ; prevari me jednom , tvoja sramota.Prevari me po drugi puta , moja sramota.
U pravu si ti. Doduše, ne bih ja toj osobi posudio više ništa, ali opet, ne volim tražiti natrag.
Ali inače, takve osobe ne volim. Nastojim ih izbjegavati koliko mogu.